Marchewkowy Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 będziemy i w tym roku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 [quote name='Asiaczek']A my chyba się zgłosimy dopiero w październiku:) pzdr.[/QUOTE] Decyzja juz podjęta - jedziemy. Teraz tylko trzeba się zastanowić, które psy i do jakich klas pozgłaszać:) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudaPaskuda Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 A ja mam pytanie jaki sędzia będzie oceniał Australian Kelpie bo nie ma w spisie (nawet nie ma "pozostałe rasy") wieć nie wiem kto.:) Ja mam w planie, ale zobacze jak będzie, czy bedzie jak dojechać z Wro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monalisa4 Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 [quote name='izabela.szczepaniak']No ja mam nadzieję, że w tym roku wspólnie się wybierzemy bo my na dwa dni :)[/QUOTE] My jedziemy już w piątek,a w sobotę po ocenie wracamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izabela.szczepaniak Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 [quote name='Monalisa4']My jedziemy już w piątek,a w sobotę po ocenie wracamy.[/QUOTE] :bigcry:....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 zobaczcie czy nie zmienili Wam sędziego bo mnie tak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izabela.szczepaniak Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 My bez zmian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Tak żescie mnie postraszyły, że i ja zaraz sprawdzę:) Edit: "nasz" sedzia pozostaje bez zmian:) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mychaaaaa Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 o kurczę, a nam zmienili z fajnej litewskiej sędziny na Grzegorza Werona :( no i dupa, chyba wycofam, bo p. Weronowi okropnie się nie podobała siostra Haniego, która jest w tym samym typie. Dlaczego oni MUSZĄ zawsze namieszać w tych sędziowaniach :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 My taka sytuację mielismy w ub.r. Miała nas oceniac cudowna sędzia pani M. Shiboleth, a oceniał sedzia z Danii. ale nie narzekam, bo ubiegłoroczna wystawa okazała się dla nas baaaardzo szcześliwa:) Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela124. Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Szukam transportu na niedzielę. Mogę dojechać do Białegostoku/Wawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Szukam transportu na niedzielę. Mogę dojechać do Białegostoku/Wawy[/QUOTE] My, niestety, jedziemy na sobotę. A miejsce dla Ciebie na pewno by się znalazlo... pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela124. Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek']My, niestety, jedziemy na sobotę. A miejsce dla Ciebie na pewno by się znalazlo... pzdr.[/QUOTE]Szkoda, że wasza grupa w sobotę :( Ale już nie szukam transportu. Zatrzymam się u znajomej z dogo, która mieszka blisko Kielc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 I bardzo dobrze! Był wczesniej chetny kolega z BT, ale tez, niestety, na niedzielę... Bo my mamy jeszcze 1 lub 2 miejsca do Kielc na sobote... Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela124. Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 [quote name='Asiaczek']I bardzo dobrze! Był wczesniej chetny kolega z BT, ale tez, niestety, na niedzielę... Bo my mamy jeszcze 1 lub 2 miejsca do Kielc na sobote... Pzdr.[/QUOTE]Jeszcze do wystawy trochę czasu, więc na pewno znajdziecie jeszcze 2 chętne osoby :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 A jak ie, to i tak pojedziemy;) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelinka371 Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Będę na 80 % :D Muszę się pochwalić że w końcu po ponad rocznej przerwie w wystawianiu ! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kashdog Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Będę obecna w dwa dni, więc jeśli byłby ktoś zainteresowany sesją zdjęciową swojego psa, to proszę pisać na pw :) Moje przykładowe zdjęcia [URL]http://www.facebook.com/pages/Katarzyna-Matyjas-Photography/189188837853549[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela124. Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Kashdog odwiedź grzywacze w niedzielę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kashdog Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 [quote name='Izabela124.']Kashdog odwiedź grzywacze w niedzielę :)[/QUOTE] Po wszystkich ringach raczej chodzić nie będę, bo nie wiem czy dam radę się wyrobić. Ale jak coś to można się umówić na indywidualną sesję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchewkowy Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Zapraszamy na briardy :) Wszelkie foty mile widziane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greydracon Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 [TABLE] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries[/COLOR][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma][COLOR=#FF0000][B]22.10.201[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Tahoma][COLOR=#FF0000]2[/COLOR][/FONT][/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][/TD] [TD="width: 87%"][/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][/TD] [TD="width: 87%"] [B][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#FF0000]Uwaga! Nie przyjmujemy opłat na wystawie. Ostateczny termin wpłat za zgłoszenia upływa z dniem 24.10.2012 r. - decyduje data wpływu na konto Oddziału. Zgłoszenia, za które opłata nie zostanie zaksięgowana do dnia 24.10.2012 r., nie zostaną ujęte w katalogu. Psy nie umieszczone w katalogu nie będą dopuszczone do oceny na wystawie.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jula i Dengi Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Szukam transportu na sobotę z Wrocławia lub okolic dla jednej osoby z sheltie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 My mamy jeszcze jedno miejsce w busie na sobotę z W-wy:) pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka85 Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Chetnie sie wybierzemy jesli znajdziemy transport moze ktos bylby chetny nas zabrac na sobote??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts