DORA1020 Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='handzia']W maju wpłynęło do mnie 50 zł od Livki (pisałam o tym w poście 1362). Przesłałam je ali123, ona zapłaciła część długu w lecznicy Canis (paragon w poście 136 ). 25 zł wpłynęło od Elypsy w maju na konto SHA. Te pieniądze też miały być przeznaczone na uregulowanie rachunku w lecznicy. Więcej wpłat nie miałam.[/QUOTE] Dzieki handzia za info:) Quote
handzia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Proszę bardzo :) Dzisiaj wpłynęło kolejne 50 zł od Livki ;) Dzięki serdeczne. oczywiście przekazuję :) Quote
DORA1020 Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 [quote name='handzia']Proszę bardzo :) Dzisiaj wpłynęło kolejne 50 zł od Livki ;) Dzięki serdeczne. oczywiście przekazuję :)[/QUOTE] Dzieki wielkie Livka:) Quote
Madie Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Funia, chciałabym zamówić dla Pani Krystyny duży worek jedzenia dla kotów i dla psów. Pisałam ostatnio, że masz jakieś dojścia w hurtowni:) Nadal aktualne? A może coś innego potrzebne? Quote
funia Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Ja kupuje w hurtowni Hovet w Zamościu.Jest sporo taniej .Ale trzeba pilnować bo i w necie czasem jest taniej .Moge jej kupić Ariona Bravo croc dla psów 20 kg za 106 zł chyba ... dla kotów nie kupuje tam ,ale moge zapytać .Własnie dzisiaj robiłAM tam zakupy Quote
Madie Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Zapytaj proszę, i najwyżej zamówisz 2 opakowania. jeśli nie to tego Ariona ( jak psy żrą:> ) a ja już doślę coś kociego. :) Quote
Madie Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Jakieś wieści? Chciałabym możliwie szybko dosłać pomoc, potem wyjeżdżam i może być krucho z czasem:) Quote
funia Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='Madie']Jakieś wieści? Chciałabym możliwie szybko dosłać pomoc, potem wyjeżdżam i może być krucho z czasem:)[/QUOTE] MOgę kupić tego Ariona Bravo croca .ALe muszę mieć na to środki WIęc nie wiem.POdać Ci moje Konto ?Nie boisz się obcemu przelać ? Jeśli się zdecydujesz podam Ci konto na pw .I po niedzieli pojade i jej kupię . Quote
Madie Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Nie boję się, dawaj numer i kwotę na PW. Rozumiem, że kociej karmy w rozsądnej cenie i o możliwym do przyjęcia składzie tam nie wypatrzyłaś?:roll: Quote
funia Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='Madie']Czekam na wieści o karmie:)[/QUOTE] Pieniązki w kwocie 250 zł ,wpłynęły na moje konto .Krystyna już o nich wie.I bardzo ,bardzoooooo Ci dziekuje .Prosi o nr tel .Chce Ci podziekować !! Hurtownia jest czynna od 8 do 16 .Ja pracuje do 18 .Dopiero w poniedziałek mam od 14 .Jesli dam radę załatwić to rano to dam znać . Quote
handzia Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Reaktywowałam wydarzenie na fb dla pani Krystyny [url]https://www.facebook.com/events/724550434275837/[/url], zapraszam :) Quote
Madie Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Hmmm byłam na wątku na FB. Tak przeczytałam uważniej o chorobach pani Krysi, braku środków itd. Słuchajcie, może załatwiłabym jej luxmed? W sensie taki najwyższy pakiet z większością badań za free, o przyjęciach do specjalistów już nie mówiąc. Tylko czy będzie miała możliwość dojazdów do Zamościa? Leki i inne rzeczy to kłopot na później, ale trzeba by coś z tą rentą ruszyć... Ja wiem, że zwierzaki ważne, ale tutaj zdrowie też się przyda... Quote
arim Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Byłam też na FB.Teraz już nie dam rady nic pomóc,ale po 10 lipca podeślę jakiś grosik. Edited June 25, 2014 by arim Quote
handzia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='Madie']Hmmm byłam na wątku na FB. Tak przeczytałam uważniej o chorobach pani Krysi, braku środków itd. Słuchajcie, może załatwiłabym jej luxmed? W sensie taki najwyższy pakiet z większością badań za free, o przyjęciach do specjalistów już nie mówiąc. Tylko czy będzie miała możliwość dojazdów do Zamościa? Leki i inne rzeczy to kłopot na później, ale trzeba by coś z tą rentą ruszyć... Ja wiem, że zwierzaki ważne, ale tutaj zdrowie też się przyda...[/QUOTE] Funia jest teraz w częstym kontakcie z Krystyną, może zapyta jej jak ona to widzi? Quote
funia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='Madie']Jak najbardziej![/QUOTE] Madi ja podam Tobie nr .tel do Krystyny i moze z nią porozmawiaj .JA jestem z doskoku .Mam ogromnie dużo zajęć ,kupę zwierzaków i problemy z szukaniem domów dla bezdomnych pod naszą opieką .Nie chccę zawalić czegoś a najlepiej jak dowiesz się u zródła ,Ok? Quote
DORA1020 Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Krystyna nie ma renty...maz tez......ciezko zyc. Bo przeciez i kupa u nich chorych zwierzakow:( Quote
Madie Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Dora, właśnie o to chodzi... Nie ma renty, a jest chora. Nie ma jej bo nie ma badań, dokumentacji, wykupionych leków i diagnozy. Koło się zamyka. Pomaganie zwierzętom, którymi się zajmuje to jedno, ale myślę, że samą Krystyną też trzeba się zająć. Zawsze lepiej jak będzie miała kobieta możliwość pójścia do lekarza-specjalisty w razie czego, a dzięki temu potem możliwość ubiegania się o rentę. Nie wiem czy wystarczająco wyraziłam się w ostatnim poście, jeśli nie to zrobię to teraz. Gdy pisałam o możliwościach "załatwienia" p.Krystynie luxmedu pakietów itd, miałam na myśli także podjęcie się tych formalności u mnie w firmie oraz opłatę na rok na początek. gdyby tylko miała możliwość jeździć do tego lekarza, bo placówka jest całkiem niezła... Quote
DORA1020 Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [quote name='Madie']Dora, właśnie o to chodzi... Nie ma renty, a jest chora. Nie ma jej bo nie ma badań, dokumentacji, wykupionych leków i diagnozy. Koło się zamyka. Pomaganie zwierzętom, którymi się zajmuje to jedno, ale myślę, że samą Krystyną też trzeba się zająć. Zawsze lepiej jak będzie miała kobieta możliwość pójścia do lekarza-specjalisty w razie czego, a dzięki temu potem możliwość ubiegania się o rentę. Nie wiem czy wystarczająco wyraziłam się w ostatnim poście, jeśli nie to zrobię to teraz. Gdy pisałam o możliwościach "załatwienia" p.Krystynie luxmedu pakietów itd, miałam na myśli także podjęcie się tych formalności u mnie w firmie oraz opłatę na rok na początek. gdyby tylko miała możliwość jeździć do tego lekarza, bo placówka jest całkiem niezła...[/QUOTE] Mysle,ze moglaby jezdzic...dlaczego nie.... dzwonilas do niej? Quote
funia Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Telefon masz już na pw.Karma kupiona .dwa razy worek 20 kg Arion bravo Croc na sumę 202 zł .Zostaje 48 zł na karmę dla kotów ,którą już zakupię w markecie bo tam nie było . Quote
mari23 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 od pół godziny szukam tego wątku, a tu nagle mi na pierwszej "wyskoczył" :) jest wplata dla zwierząt pani Krystyny od pani Elżbiety Jurczyk - 20 złotych Quote
Recommended Posts