elik Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 A co to za koteczka ? Czyja ona ci jezd :) Quote
Becia Lublin Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 sunia, z biednej rodziny miała dziś rano umówioną sterylkę aborcyjną niestety w nocy urodziła :( wymiotuje czymś czarnym, wet ma do niej podjechać i zbadać jej stan zdrowia ... więcej inf podam wieczorem Quote
DORA1020 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='ludka']Jeszcze na osłode i zachete w naszych dzialaniach - fotki Luśki grzejacej dupke na swojej pani :) [URL="http://naforum.zapodaj.net/62d357195aee.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62d357195aee.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://naforum.zapodaj.net/897dc946bd1d.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/897dc946bd1d.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Ale sie Lusi trafilo,masz dobra reke do adopcji:) Quote
Ingrid44 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Becia Lublin']sunia, z biednej rodziny miała dziś rano umówioną sterylkę aborcyjną niestety w nocy urodziła :( wymiotuje czymś czarnym, wet ma do niej podjechać i zbadać jej stan zdrowia ... więcej inf podam wieczorem[/QUOTE] Biedna sunia :( Quote
elik Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Becia Lublin']sunia, z biednej rodziny miała dziś rano umówioną sterylkę aborcyjną niestety w nocy urodziła :( wymiotuje czymś czarnym, wet ma do niej podjechać i zbadać jej stan zdrowia ... więcej inf podam wieczorem[/QUOTE] Biedna sunieczka, co to może być te wymioty ? A co z miotem, czy oddadzą do uśpienia ? Quote
ludka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='elik']A co to za koteczka ? Czyja ona ci jezd :)[/QUOTE] Lusia? 2 tygodnie temu pojechala od Krystyny do domu w Warszawie. :) Dora, trzymaj kciuki, bo rozmawiam w sprawie Bambiego. I daj te foty, co pisalas ;) Quote
handzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='ludka']Lusia? 2 tygodnie temu pojechala od Krystyny do domu w Warszawie. :) Dora, trzymaj kciuki, bo rozmawiam w sprawie Bambiego. I daj te foty, co pisalas ;)[/QUOTE] Ludka, będziesz może jechała do Warszawy w najbliższym czasie? Bo my szukamy transportu dla dwóch szczeniorków, siostry i brata tej suni, którą wiozłaś nam ostatnio :) Quote
elik Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='ludka']Lusia? 2 tygodnie temu pojechala od Krystyny do domu w Warszawie. :)...[/QUOTE] Śliczne kocie :) Quote
DORA1020 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='ludka']Lusia? 2 tygodnie temu pojechala od Krystyny do domu w Warszawie. :) Dora, trzymaj kciuki, bo rozmawiam w sprawie Bambiego. I daj te foty, co pisalas ;)[/QUOTE] Trzymam kciuki...i mam nadzieje...... Quote
DORA1020 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='merryjanee']napiszcie co z tą sunią..[/QUOTE] Wetka powiedziala,ze sunia da rade wykarmic trzy szczeniaki a,ze czyms czarnym zwymiotowala,to niby zjadla lozysko i dlatego pisze to co mi Krystyna powiedziala Quote
DORA1020 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Krystyna nie byla dzisiaj u suni,bo zachorowala dziurawe buty,nieogrzewane mieszkanie,wilgoc w mieszkaniu ,w dodatku taka pogoda,o chorobe nietrudno ma zapisany antybiotyk,ktorego nie wykupila....wiadomo dlaczego lezy zalamana swoja trudna sytuacja zyciowa w dodatku zwierzki nie maja co jesc,potrzebuje kaszy,makaronu,ryzu,nawet chleba mimo takiej trudnej sytuacji zyciowej nigdy nie zostawi zadnego zwierzaka bez pomocy Quote
merryjanee Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 jutro kończy mi się bazarek, robię niedługo następny dla Krysi. Quote
elik Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='DORA1020']Wetka powiedziala,ze sunia da rade wykarmic trzy szczeniaki ...[/QUOTE] To nie uśpią ślepego miotu ? Quote
Ingrid44 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='DORA1020']Krystyna nie byla dzisiaj u suni,bo zachorowala dziurawe buty,nieogrzewane mieszkanie,wilgoc w mieszkaniu ,w dodatku taka pogoda,o chorobe nietrudno ma zapisany antybiotyk,ktorego nie wykupila....wiadomo dlaczego lezy zalamana swoja trudna sytuacja zyciowa w dodatku zwierzki nie maja co jesc,potrzebuje kaszy,makaronu,ryzu,nawet chleba mimo takiej trudnej sytuacji zyciowej nigdy nie zostawi zadnego zwierzaka bez pomocy[/QUOTE] Bardzo mi przykro, zycze zdrowka Pani Krystynie. Trzeba cos robic, nie mozna jej tak zostawic. Jaka karma jest potrzebna I czy wiecej dla psow czy kotkow? Quote
Livka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Przed chwilką poleciało 50 zł dla P.Krystyny - niech wykupi sobie leki :) Dużo zdrówka życzymy !!! Quote
DORA1020 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='elik']To nie uśpią ślepego miotu ?[/QUOTE] Wiem,ze byla tam wetka i nie uspila miotu. Quote
DORA1020 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='merryjanee']jutro kończy mi się bazarek, robię niedługo następny dla Krysi.[/QUOTE] Dzieki wielkie:) Quote
DORA1020 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Ingrid44']Bardzo mi przykro, zycze zdrowka Pani Krystynie. Trzeba cos robic, nie mozna jej tak zostawic. Jaka karma jest potrzebna I czy wiecej dla psow czy kotkow?[/QUOTE] Eh...Kochana...tam wszystkiego potrzeba,mimo,ze ludka bardzo pomaga w adopcjach kotkow,to jeszcze jest duzo,a niektore nieadopcyjne. I jeszcze potrzebna jest wizyta weta/tez mam duzo na glowie i wczesniej zapomnialam napisac,chociaz Krystyna mi o tym mowila/ do Kruszynka,staruszek ma problemy zdrowotne,i piesek bialy w czarne latki jest chory,wymagana wizyta u weta,badania,psiak ma nienaturalnie powiekszana klatke piersiowa,choruje na serce,tak jak Kruszynek. Quote
DORA1020 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Livka']Przed chwilką poleciało 50 zł dla P.Krystyny - niech wykupi sobie leki :) Dużo zdrówka życzymy !!![/QUOTE] Dziekuje Livka:Rose: chociaz recepta juz wykupiona:),ale pieniazki przydadza sie,moze dla chorych psiakow. Quote
DORA1020 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='DORA1020']Krystyna nie byla dzisiaj u suni,bo zachorowala dziurawe buty,nieogrzewane mieszkanie,wilgoc w mieszkaniu ,w dodatku taka pogoda,o chorobe nietrudno ma zapisany antybiotyk,ktorego nie wykupila....wiadomo dlaczego lezy zalamana swoja trudna sytuacja zyciowa w dodatku zwierzki nie maja co jesc,potrzebuje kaszy,makaronu,ryzu,nawet chleba mimo takiej trudnej sytuacji zyciowej nigdy nie zostawi zadnego zwierzaka bez pomocy[/QUOTE] Reakcja na prosbe byla szybka,jak to napisalam pomoc zaraz przyszla.Jeszcze tego samego dnia,a wlasciwie wieczora. Wielkie dzieki dla Kasi i Szymona za pomoc Krystynie. Za wykupienie recepty i zakup zywnosci. Bardzo dziekuje za wrazliwosc i dobre serce:Rose: Quote
merryjanee Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 super, że ktoś tak szybko pomógł. ja niedługo zrobię bazar Quote
aganiechaa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Zapisuję wątek, może uda mi się jakiś grosik posłać początkiem lutego. Quote
ludka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='handzia']Ludka, będziesz może jechała do Warszawy w najbliższym czasie? Bo my szukamy transportu dla dwóch szczeniorków, siostry i brata tej suni, którą wiozłaś nam ostatnio :)[/QUOTE] Ja jestem w Warszawie, a do Lublina jade po zwierzaki w miare potrzeb. Slyszalam, ze udalo sie na piatek zorganizowac transport i zalapie sie kotek od Dory. Podam Kasi namiary na dom. :) Quote
DORA1020 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Pojechal Bambi,pojechaly szczeniaczki do swoich domkow,oby wszystko sie udalo:) Dziekuje Kasi i handzi za pomoc w transporcie:) Quote
Recommended Posts