Jump to content
Dogomania

Dług w lecznicy 5.900 zł,błagam o pomoc,Osoba od 40 lat pomagajaca zwierzetom teraz sama potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

sunia, z biednej rodziny miała dziś rano umówioną sterylkę aborcyjną niestety w nocy urodziła :( wymiotuje czymś czarnym, wet ma do niej podjechać i zbadać jej stan zdrowia ... więcej inf podam wieczorem

Posted

[quote name='ludka']Jeszcze na osłode i zachete w naszych dzialaniach - fotki Luśki grzejacej dupke na swojej pani :)

[URL="http://naforum.zapodaj.net/62d357195aee.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62d357195aee.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://naforum.zapodaj.net/897dc946bd1d.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/897dc946bd1d.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Ale sie Lusi trafilo,masz dobra reke do adopcji:)

Posted

[quote name='Becia Lublin']sunia, z biednej rodziny miała dziś rano umówioną sterylkę aborcyjną niestety w nocy urodziła :( wymiotuje czymś czarnym, wet ma do niej podjechać i zbadać jej stan zdrowia ... więcej inf podam wieczorem[/QUOTE] Biedna sunia :(

Posted

[quote name='Becia Lublin']sunia, z biednej rodziny miała dziś rano umówioną sterylkę aborcyjną niestety w nocy urodziła :( wymiotuje czymś czarnym, wet ma do niej podjechać i zbadać jej stan zdrowia ... więcej inf podam wieczorem[/QUOTE]

Biedna sunieczka, co to może być te wymioty ?
A co z miotem, czy oddadzą do uśpienia ?

Posted

[quote name='elik']A co to za koteczka ? Czyja ona ci jezd :)[/QUOTE]

Lusia? 2 tygodnie temu pojechala od Krystyny do domu w Warszawie. :)

Dora, trzymaj kciuki, bo rozmawiam w sprawie Bambiego. I daj te foty, co pisalas ;)

Posted

[quote name='ludka']Lusia? 2 tygodnie temu pojechala od Krystyny do domu w Warszawie. :)

Dora, trzymaj kciuki, bo rozmawiam w sprawie Bambiego. I daj te foty, co pisalas ;)[/QUOTE]
Ludka, będziesz może jechała do Warszawy w najbliższym czasie? Bo my szukamy transportu dla dwóch szczeniorków, siostry i brata tej suni, którą wiozłaś nam ostatnio :)

Posted

[quote name='ludka']Lusia? 2 tygodnie temu pojechala od Krystyny do domu w Warszawie. :)

Dora, trzymaj kciuki, bo rozmawiam w sprawie Bambiego. I daj te foty, co pisalas ;)[/QUOTE]
Trzymam kciuki...i mam nadzieje......

Posted

[quote name='merryjanee']napiszcie co z tą sunią..[/QUOTE]
Wetka powiedziala,ze sunia da rade wykarmic trzy szczeniaki
a,ze czyms czarnym zwymiotowala,to niby zjadla lozysko i dlatego
pisze to co mi Krystyna powiedziala

Posted

Krystyna nie byla dzisiaj u suni,bo zachorowala
dziurawe buty,nieogrzewane mieszkanie,wilgoc w mieszkaniu ,w dodatku taka pogoda,o chorobe nietrudno
ma zapisany antybiotyk,ktorego nie wykupila....wiadomo dlaczego
lezy zalamana swoja trudna sytuacja zyciowa
w dodatku zwierzki nie maja co jesc,potrzebuje kaszy,makaronu,ryzu,nawet chleba
mimo takiej trudnej sytuacji zyciowej nigdy nie zostawi zadnego zwierzaka bez pomocy

Posted

[quote name='DORA1020']Wetka powiedziala,ze sunia da rade wykarmic trzy szczeniaki
...[/QUOTE]
To nie uśpią ślepego miotu ?

Posted

[quote name='DORA1020']Krystyna nie byla dzisiaj u suni,bo zachorowala
dziurawe buty,nieogrzewane mieszkanie,wilgoc w mieszkaniu ,w dodatku taka pogoda,o chorobe nietrudno
mimo takiej trudnej sytuacji zyciowej nigdy nie zostawi zadnego zwierzaka bez pomocy[/QUOTE] Bardzo mi przykro, zycze zdrowka Pani Krystynie. Trzeba cos robic, nie mozna jej tak zostawic. Jaka karma jest potrzebna I czy wiecej dla psow czy kotkow?

Posted

[quote name='Ingrid44']Bardzo mi przykro, zycze zdrowka Pani Krystynie. Trzeba cos robic, nie mozna jej tak zostawic. Jaka karma jest potrzebna I czy wiecej dla psow czy kotkow?[/QUOTE]
Eh...Kochana...tam wszystkiego potrzeba,mimo,ze ludka bardzo pomaga w adopcjach kotkow,to jeszcze jest duzo,a niektore nieadopcyjne.
I jeszcze potrzebna jest wizyta weta/tez mam duzo na glowie i wczesniej zapomnialam napisac,chociaz Krystyna mi o tym mowila/ do Kruszynka,staruszek ma problemy zdrowotne,i piesek bialy w czarne latki jest chory,wymagana wizyta u weta,badania,psiak ma nienaturalnie powiekszana klatke piersiowa,choruje na serce,tak jak Kruszynek.

Posted

[quote name='Livka']Przed chwilką poleciało 50 zł dla P.Krystyny - niech wykupi sobie leki :)

Dużo zdrówka życzymy !!![/QUOTE]

Dziekuje Livka:Rose: chociaz recepta juz wykupiona:),ale pieniazki przydadza sie,moze dla chorych psiakow.

Posted

[quote name='DORA1020']Krystyna nie byla dzisiaj u suni,bo zachorowala
mimo takiej trudnej sytuacji zyciowej nigdy nie zostawi zadnego zwierzaka bez pomocy[/QUOTE]
Reakcja na prosbe byla szybka,jak to napisalam pomoc zaraz przyszla.Jeszcze tego samego dnia,a wlasciwie wieczora.
Wielkie dzieki dla Kasi i Szymona za pomoc Krystynie.
Za wykupienie recepty i zakup zywnosci.
Bardzo dziekuje za wrazliwosc i dobre serce:Rose:

Posted

[quote name='handzia']Ludka, będziesz może jechała do Warszawy w najbliższym czasie? Bo my szukamy transportu dla dwóch szczeniorków, siostry i brata tej suni, którą wiozłaś nam ostatnio :)[/QUOTE]

Ja jestem w Warszawie, a do Lublina jade po zwierzaki w miare potrzeb. Slyszalam, ze udalo sie na piatek zorganizowac transport i zalapie sie kotek od Dory. Podam Kasi namiary na dom. :)