Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']No przeciez nie o Wasi :lol:[/QUOTE]

:roflt:

[quote name='Pysia']Taką wizje też czasami mam :evil_lol:[/QUOTE]

Naprawdę tyle gada? Jakoś nie zauważyłam :saint1:

Posted

[quote name='wilczy zew']Naprawdę tyle gada? Jakoś nie zauważyłam :saint1:[/QUOTE]

bo Pysia się pomyliła i pisała o sobie :p Pysia to tylko nadaje i nadaje i nic a nic mnie nie słucha :shake:

Posted

[quote name='AnkaG']No ja rozumiem struny głosowe w celu zmniejszenia gadania ale zęby???[/QUOTE]

to profilaktycznie w zastepstwie kaganca :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']bo Pysia się pomyliła i pisała o sobie :p Pysia to tylko nadaje i nadaje i nic a nic mnie nie słucha :shake:[/QUOTE]
Przypomnij sobie KTO ostatnio nie słuchał ;)
I warczysz, więc ja sie boję ze w koncu mnie użresz :roll: A ja drobinka z Tobą nie mam szans :shake:

Posted

Przeanalizowałam literka po literce to co napisałam i chyba mam pomroczność jasną, bo ni chu chu nie widzę nic na temat grubości :crazyeye:
Czyżby nadinterpretacja? :diabloti:
Mówiłam? Mówiłam. Trza podciąć struny, wyrwać zęby i poobcinać do tego paluszki aby głupot nie pisała :evil_lol:

To ja sobie idę....

Posted

[quote name='Pysia']Przeanalizowałam literka po literce to co napisałam i chyba mam pomroczność jasną, bo ni chu chu nie widzę nic na temat grubości :crazyeye:
Czyżby nadinterpretacja? :diabloti:
[/QUOTE]
Jakby mi ktoś napisał, że w porównaniu ze mną jest drobinką, też bym od razu pomyślała o tym, że ma na myśli moje większe /w poprzek/ rozmiary. Żadna nadinterpretacja. Nie dziwię się, że Waszka szczeka.

Posted

[quote name='marako']Jakby mi ktoś napisał, że w porównaniu ze mną jest drobinką, też bym od razu pomyślała o tym, że ma na myśli moje większe /w poprzek/ rozmiary. Żadna nadinterpretacja. Nie dziwię się, że Waszka szczeka.[/QUOTE]

otóż to!!!! :lol:

a wracając do tematu - jutro proszę trzymać kciuki za Figulindę!!!

Posted

[quote name='marako']Jakby mi ktoś napisał, że w porównaniu ze mną jest drobinką, też bym od razu pomyślała o tym, że ma na myśli moje większe /w poprzek/ rozmiary. Żadna nadinterpretacja. Nie dziwię się, że Waszka szczeka.[/QUOTE]
Wazelina jak się patrzy ;)
Z tą różnicą że Waszka wie jak wyglądam ja :evil_lol: Jak stanę bokiem to mnie nie widać ;)

Posted

[quote name='Pysia']
Z tą różnicą że Waszka wie jak wyglądam ja :evil_lol: Jak stanę bokiem to mnie nie widać ;)[/QUOTE]

no własnie - a mnie widać - i to JAK :crazyeye: :evil_lol: cicho mi tu już o tuszy i innych takich - o tym na blożkach :D tutaj o powaznych sprawach się rozmawia