Saththa Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Pysia']Taką wizje też czasami mam :evil_lol:[/QUOTE] :eek2::scared: Quote
wilczy zew Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Saththa']No przeciez nie o Wasi :lol:[/QUOTE] :roflt: [quote name='Pysia']Taką wizje też czasami mam :evil_lol:[/QUOTE] Naprawdę tyle gada? Jakoś nie zauważyłam :saint1: Quote
malawaszka Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='wilczy zew']Naprawdę tyle gada? Jakoś nie zauważyłam :saint1:[/QUOTE] bo Pysia się pomyliła i pisała o sobie :p Pysia to tylko nadaje i nadaje i nic a nic mnie nie słucha :shake: Quote
wilczy zew Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Nie mogę potwierdzić ani zaprzeczyć,bo nigdy z Pysią nie rozmawiałam :roll: Quote
AnkaG Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 No ja rozumiem struny głosowe w celu zmniejszenia gadania ale zęby??? Quote
Pink Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='AnkaG']No ja rozumiem struny głosowe w celu zmniejszenia gadania ale zęby???[/QUOTE] to profilaktycznie w zastepstwie kaganca :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='malawaszka']bo Pysia się pomyliła i pisała o sobie :p Pysia to tylko nadaje i nadaje i nic a nic mnie nie słucha :shake:[/QUOTE] Przypomnij sobie KTO ostatnio nie słuchał ;) I warczysz, więc ja sie boję ze w koncu mnie użresz :roll: A ja drobinka z Tobą nie mam szans :shake: Quote
malawaszka Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Pysia']A ja drobinka z Tobą nie mam szans :shake:[/QUOTE] sama jesteś gruba :obrazic: Quote
Pysia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Przeanalizowałam literka po literce to co napisałam i chyba mam pomroczność jasną, bo ni chu chu nie widzę nic na temat grubości :crazyeye: Czyżby nadinterpretacja? :diabloti: Mówiłam? Mówiłam. Trza podciąć struny, wyrwać zęby i poobcinać do tego paluszki aby głupot nie pisała :evil_lol: To ja sobie idę.... Quote
malawaszka Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 warczy, gryzie, szczeka i co ino tylko :diabloti: myślisz, że dlaczego te moje sznupy takie są :megagrin: Quote
wilczy zew Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 To może dobrze,że tak daleko mieszkam :shiny: Quote
marako Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Pysia']Przeanalizowałam literka po literce to co napisałam i chyba mam pomroczność jasną, bo ni chu chu nie widzę nic na temat grubości :crazyeye: Czyżby nadinterpretacja? :diabloti: [/QUOTE] Jakby mi ktoś napisał, że w porównaniu ze mną jest drobinką, też bym od razu pomyślała o tym, że ma na myśli moje większe /w poprzek/ rozmiary. Żadna nadinterpretacja. Nie dziwię się, że Waszka szczeka. Quote
malawaszka Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='marako']Jakby mi ktoś napisał, że w porównaniu ze mną jest drobinką, też bym od razu pomyślała o tym, że ma na myśli moje większe /w poprzek/ rozmiary. Żadna nadinterpretacja. Nie dziwię się, że Waszka szczeka.[/QUOTE] otóż to!!!! :lol: a wracając do tematu - jutro proszę trzymać kciuki za Figulindę!!! Quote
zerduszko Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='malawaszka']warczy, gryzie, szczeka i co ino tylko :diabloti: myślisz, że dlaczego te moje sznupy takie są :megagrin:[/QUOTE] I leje po kątach? :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='zerduszko']I leje po kątach? :diabloti:[/QUOTE] a to to mają po Jarku :errrr: Quote
Pysia Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='marako']Jakby mi ktoś napisał, że w porównaniu ze mną jest drobinką, też bym od razu pomyślała o tym, że ma na myśli moje większe /w poprzek/ rozmiary. Żadna nadinterpretacja. Nie dziwię się, że Waszka szczeka.[/QUOTE] Wazelina jak się patrzy ;) Z tą różnicą że Waszka wie jak wyglądam ja :evil_lol: Jak stanę bokiem to mnie nie widać ;) Quote
malawaszka Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='Pysia'] Z tą różnicą że Waszka wie jak wyglądam ja :evil_lol: Jak stanę bokiem to mnie nie widać ;)[/QUOTE] no własnie - a mnie widać - i to JAK :crazyeye: :evil_lol: cicho mi tu już o tuszy i innych takich - o tym na blożkach :D tutaj o powaznych sprawach się rozmawia Quote
Pysia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 O matko! N iech to będzie TEN domek! Brzuszek boli z wrazenia? pewnie boli.... Quote
Recommended Posts