Saththa Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Pysia']To ja mam pomysł. Adoptuję Ciebie i możesz mieć tyle psów ile chcesz. Warunek jest jeden- utrzymujesz siebie i burki sama :evil_lol:[/QUOTE] A zostaniesz z nimi jak wyjade na urlop :lol: Nie zrobiłabym tego mojej mamie :lol: Quote
Pysia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Saththa']A zostaniesz z nimi jak wyjade na urlop :lol: Nie zrobiłabym tego mojej mamie :lol:[/QUOTE] Pewnie że zostanę bo ja nie wyjeżdżam nigdzie :cool1: Quote
Saththa Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Pysia']Pewnie że zostanę bo ja nie wyjeżdżam nigdzie :cool1:[/QUOTE] z całą gromadą:) Ale by było fajnie;) Quote
Pink Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Mnie tez by sie taka "dobra ciocia" przydala :cool3: Quote
malawaszka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Pysiu a z moimi zostaniesz??? ja bym wyjechała gdzieś bez nich ojjjj Quote
marako Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Jest ktoś, kto lubi zostawać z psami? Ja chętnie skorzystam z usług takiej osoby, najlepiej u mnie (las, łąki, ogród no i dom - do dyspozycji) Quote
ania0112 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 u mnie nie ma:diabloti: jak mama wyjeżdża to ja przyjeżdżam niańczyć :) ja to bym mogła zostać z waszymi psami ( nawet z Furcią) tylko niestety mam pracę... :)ale słowo honoru jak zostanę kiedyś bezrobotna to mogę jeździć do was i wam pilnować :) Quote
Saththa Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='ania0112']u mnie nie ma:diabloti: jak mama wyjeżdża to ja przyjeżdżam niańczyć :) ja to bym mogła zostać z waszymi psami ( nawet z Furcią) tylko niestety mam pracę... :)ale słowo honoru jak zostanę kiedyś bezrobotna to mogę jeździć do was i wam pilnować :)[/QUOTE] uuuuuuuuuuua nie żebym Ci źle życzyła.... ale do mnie tez?:) Quote
Pink Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 bezrobotnym mozna sie ras-ras zrobic :evil_lol: a tak powaznie, to juz kiedys tez pisalam, ze nie mam mozliwosci zostawiania psow jak chce sama ziummm - ciagle musze miec ogod a teraz bede miala dwa. Quote
ania0112 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 nie życz bo praca i kasa jest mi potrzebna :) a czemu do Ciebie nie? Szczecin? rewelacja :) psy w auto i nad morze ! :) Quote
ania0112 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Pink']bezrobotnym mozna sie ras-ras zrobic :evil_lol: a tak powaznie, to juz kiedys tez pisalam, ze nie mam mozliwosci zostawiania psow jak chce sama ziummm - ciagle musze miec ogod a teraz bede miala dwa.[/QUOTE] co musisz mieć? ogród? a czemu dwa? Quote
zerduszko Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 To zagadka :lol: Ja tam z psami jeżdżę, choc co to za wakacje... ale w końcu chciałbym pojechać zagramanicę, poza Europę :shake: A to już psom nie jest tak fajnie, poza tym jeszcze by mi gdzieś je zjedli :evil_lol: Quote
ania0112 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 ogon pasuje;) nie to żeby moja mama lubiła podróże bez psów... jak wakacje to tylko z psami ale mama czasem musi jechac ze szkoly na zieloną szkołę czy jak np w te wakacje jedzie na kolonie z dziećmi do hiszpani by sobie dorobić czy pozwiedzać :) to wtedy psa nie weźmie.. chociaż na zieloną szkołę to zastanawiałysmy się czy maskotek by nie mogła wziąć :evil_lol: Quote
Pink Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Tak, tak [B]ogon [/B] :lol: My z Floydem zjezdzilismy Europe ale on byl super-duper i od malucha do podrozy przyzwyczajony. Hotele, przyczepa, namiot - dla niego wszystko bylo spoko. Quote
Pysia Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 A przywoźcie. Dla Furci mam knebel i klatke :diabloti: Z resztą dam sobie radę bez drastycznych rzeczy :evil_lol: Dom jest, ogród jest, podmurówka jest. Tylko poproszę o psy nie skaczące przez płoty ;) Quote
Saththa Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='ania0112']nie życz bo praca i kasa jest mi potrzebna :) a czemu do Ciebie nie? Szczecin? rewelacja :) psy w auto i nad morze ! :)[/QUOTE] Nie zyczę;) ale 3mam za słowo;) [quote name='Pysia']A przywoźcie. Dla Furci mam knebel i klatke :diabloti: Z resztą dam sobie radę bez drastycznych rzeczy :evil_lol: Dom jest, ogród jest, podmurówka jest. Tylko poproszę o psy nie skaczące przez płoty ;)[/QUOTE] No i widzicie;) Furcia domku nie znalazła ale Malawasia moze ejchać odpocząć:) Quote
malawaszka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 ej no wy to robicie specjalnie - jak mnie nie ma to gadacie i gadacie aaa jak jestem to nikogo nie ma :lol: to nie fair :obrazic: Quote
Saththa Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='malawaszka']ej no wy to robicie specjalnie - jak mnie nie ma to gadacie i gadacie aaa jak jestem to nikogo nie ma :lol: to nie fair :obrazic:[/QUOTE] Wydaje Ci się;) przecież jestesm,y ;) Quote
Pink Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 uhu wlasnie :evil_lol: ja dzisiaj poprzesadzalam troche chabazi w ogrodku, rak i nog nie czuje a wieczorem musze z Oskarem pobiegac w szkole - padne jak nic. A jeszcze sasiadka przyniosla pycha kopytka ze skwareczkami - mniam i najadlam sie jak bak - i co i spac mi sie chce. Quote
malawaszka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 no wiedziałam :lol: ja dzisiaj sobie kupiłam na targu kilka kwiateczków i też wsadziłam od razu do doniczek bo straszyły zeszłorocznymi suszkami :errrr: a potem przyszła dłuuuga burza i zamiast się wtedy zdrzemnąć to siedziałam i się gapiłam w okno... a teraz - spać mi się chce :shock: Quote
Pink Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Tez mialam pojechac na rynek i troche doniczkowych jednorocznym kupic do donic ale jakos nie moglam sie zebrac z rana, to odpuscilam. Quote
malawaszka Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 no juz chciałam pytać kogo podpusciłaś, żeby Ci przywiózł to zmieniłaś :lol: Quote
Pink Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 a bo cos mi sie ostatnio literki przestawiaja - mam nowego lapka i klawiature ma bardziej z boku - jak ogladam tv, to nie patrze za bardzo jak rece klade i takie sie przytrafia nieraz. Quote
Recommended Posts