malawaszka Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Saththa']a skąd wziełaś 3 dziewczynkę?:) [/QUOTE] koleżanka Oliwii - Julka :D [quote name='ania0112']Figunia przepiękna... taka śliczna czarna sznupcia:loveu: A Sajan bardzo spokojny, 3 obce dziewczynki głaszcza po głowie, tułowiu a on grzecznie siedzi. Niektore psy nawet jak lubią dzieci są niespokojne ze tyle osób nowych na raz głaszcze. Super:loveu:[/QUOTE] on się kleił do mojego ojca, do mojej siostry - do każdego pierwsza chwila z rezerwą i obawą czy nie dostanie w łeb, a jak się przekonuje, że jest ok to już się łasi i siada i łapę daje :loveu: z dziećmi nie wiem czy miał kontakt wcześniej - był niepewny, był trochę wystraszony, ale one już w miarę obeznane jak się zachowywać i ja im ględziłam żeby spokojnie się zachowywały to chłopak dał radę :loveu: a myślę, że kilka dni z dziećmi i byłby świetny kumpel do zabaw; jedyne co to trzeba uważać na to jego podawanie łapy bo jak dziecko za małe to może "podać" na twarz Quote
Pink Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Juz chyba pojechaly - na 10-ta z tego co kojarze mialy termin. Quote
marako Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Jak termin na 10:00 to zaraz będą wracać, bo już chyba wybudzone/wybudzane są. Tak liczę, że o 11:00 zaczął, najpierw jedna, później druga, to już powinno być po wszystkim. Quote
Pysia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ja chyba nie wytrzymam i zadzwonię. Bo ta maupa jedna weszka będzie nas do nocy trzymała w niepewności! Quote
marako Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Zaraz, zaraz, czy to nie chodzi o sterylki? O coś innego? DJ? Coś chyba nie jestem w temacie... Pojechała do weszki, nie do weta? (a może weszka jest wetem?????) Quote
Pysia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nie odbiera. Jak zwykle :mad: To sobie poczekamy.... Jak poznam jakiegoś psa osobiście to dostaję świra :evil_lol: A obie dziewczyny znam. [B]maroko[/B] - weszka to złośliwie malawaszka ( ona nie lubi tego :diabloti: ) . Chodzi o sterylki obu dam ;) Furii i Figi. Dzi siaj o 10-tej miały się zacząć. No i niecierpliwimy się ;) Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 no jesteśmy... ale masakra co Furia miała w środku... jakieś cysty na jajnikach, macica mega długa jaka jakaś glizda... jeszcze trochę i byłoby ropomacicze; u Figi elegancko było ładnie wszystko; Furiatkę przy okazji zachipowaliśmy i ogoliłam łobuza a teraz... bez kija nie podchodź bede gryzła :mdleje: Quote
Pysia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A nie mogli jej od razu przy okazji wypalić elektrodami podłączonymi do 220 mózg? Byłaby lepsza :evil_lol: Super że już po i że wszystko ok! Teraz trzymam kciuki z a bezproblemowe gojenie się. Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 i kciuki, żeby sobie Furiatka kubraka nie osikała ani nie pomoczyła bo będzie wojna... Quote
Margi Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dobrze,że u Furii w porę zrobiona ta sterylka.Może teraz jej się charakterek zmieni?:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='Margi']Dobrze,że u Furii w porę zrobiona ta sterylka.Może teraz jej się charakterek zmieni?:eviltong:[/QUOTE] tia ... pomarzyć można w sumie :D Quote
Pysia Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='malawaszka']i kciuki, żeby sobie Furiatka kubraka nie osikała ani nie pomoczyła bo będzie wojna...[/QUOTE] Znieczulisz kijem i dasz rade :diabloti: Albo rzeczywiście dwa kabelki, do kontaktu i fruuuuuu :evil_lol: Będzie jak nowonarodzona :diabloti: Uf jak się cieszę że już po. Quote
zerduszko Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 No ufffff :) Ciekawe jak furia wygląda, ale bedziemy musieli poczekać na prezentację ;) Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='zerduszko']No ufffff :) Ciekawe jak furia wygląda, ale bedziemy musieli poczekać na prezentację ;)[/QUOTE] no wygląda ślicznie, co prawda nie jest jakoś idealnie równo bo obcinanie zewłoka nie jest łatwe wbrew pozorom :lol: ale przynajmniej porządniej wygląda; no i może jej się teraz wzmocnią te włoski po sterylce i po obcięciu bo ma takie wypiździałe... tylko broda dramat bo robiliśmy też zęby i więc broda jest posklejana i okropna, a to co ona miała w paszczy to też masakra była - dwa zęby wyrwane, na innych z tyłu był kamień wielkości prawie takiej jak zęby... no i Furka wreszcie zrobiła siku... jeszcze na siku Figusiowe czekam, ona była robiona jako druga więc trochę później pewnie będzie a zdjęcia Furii - niestety dopiero jak zdejmiemy szwy chyba bo tak to w kubraku Quote
ania0112 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 to w kubraku daj :) trzymam kciuki za gojenie i uspokojenie sie Furii.. :thumbs: Quote
zerduszko Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A szwy będziecie zdejmować na uspokajaczu? Jak ona może taka być, 100 światów ;) Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='zerduszko']A szwy będziecie zdejmować na uspokajaczu? Jak ona może taka być, 100 światów ;)[/QUOTE] nie - damy radę bez :lol: ona u weta nie jest taki kozak i w kaganku oświaty da się zrobić - jedyne co to będę musiała pojechać do weta bo w domu to byłaby wojna :mad: ale też w razie W mam plan - grube rękawiczki i jedziem... Quote
malawaszka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 aaa Figa cuduje i się kręci w kubraku i będzie pewnie kombinowała... ona na pewno nigdy nie była w nic ubierana a Furka miała jeszcze tą przepuklinę robioną - przez to cięcie było większe, ale i tak jest nieduże, tylko już szwy są zwykłe bo Figa ma rozpuszczalne założone więc nie będzie trzeba nic zdejmować Quote
wilczy zew Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 dobrze,że po i jest OK daj kubraczkowe foty Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 I już prawie z głowy, przynajmniej zamartwianie się "jak sobie znią poradzić" bo teraz sobie trzeba poradzić i tyle;) 3mamy kciuki;) Quote
Recommended Posts