AnkaG Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 oooo kurde znowu zmiany... Jak Daisy w nowym domku? Quote
Margi Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Kurde znowu zmienili dogo.Połapać się nie można. Quote
malawaszka Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 nie ogarniam tego co tu się dzieje Quote
malawaszka Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Koka miała dziś sterylkę - podejrzewalismy ropomacicze bo miała wyciek z pochwy ropny... a okazało się, że była w ciąży - 7 :/ i ósme jajo w pęcherzu :/ wielki kamień... masakra Quote
Margi Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 OK,zanotowałam. Grzebiąc w nowym dogo oczywiście skasowałam sobie wszystkie wątki,ale już odszukałam.Zwariować można. Quote
malawaszka Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 a ja nie wiem gdzie i jak się poruszać - wszędzie mam wszystko albo nic i taki bałagan, że nie mam ochoty tu zaglądać :/ Quote
ania0112 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Też nowego dogo nie ogarniam. Wyświetlają mi się tylko sledzone wątki a nie wszystkie miałam oznaczone jako ,,śledź,, i pojawia mi sie wszystko a nie tylko nieczytana.... Quote
ania0112 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 juz się przekonałam... w obserowanych mam tylko kilka watków które miałam sledzone... jakbym się gdzies nie udzielała to podeslijcie link bo to znaczy ze zwyczajnie mi wykasowało ten wątek :/ Quote
malawaszka Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Daisusia ma się bardzo dobrze, mam relacje na gorąco - jest bardzo dzielna <3 Quote
malawaszka Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Tadzik dziś wpadł pod kosiarkę bo już była masakra - nie umiałam tego rozczesać - czesałam, czesałam ,ale chyba nie mam odpowiedniego grzebienia na takie loki :o DOBRA ZMIANA - wspawianie zdjęć - jak będzie tak działało to super Quote
Margi Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Cóż za gustowny sweterek.Tadzio białasek,ale fajnie wygląda. Quote
danyww Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Hej, dziewczyny :) Musiałąm szukać tego wątku bo mi zniknął ..tak jak kilka innych :( ..to kolejne nowe dogo wygląda koszmarnie ..aż się nie chce zaglądać a co dopiero zrobić tutaj bazarek Tedinek jest śliczny. <3 ..na FB jestem na bieżąco ze wszystkim :) Quote
AnkaG Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 A Daisy znowu taki smutasek - ale za to jakie ma piękne sweterki :) Quote
Saththa Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Jezus co oni znowu zrobili.... mam 3 watki, Ten, swój i Skrzata! ja pierdziele. A Teddy piekny :) Quote
ania0112 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Radził cudo. Moni zasadzasz się na jakiegoś nowego sznupa ? :) Quote
Pysia Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Znowu nie radzę sobie z dogo.... To są jakieś działania aby przestać tu już bywać całkowicie? Masakra! Tadzik jest cudny <3 Quote
malawaszka Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 O 8.01.2016o22:25, ania0112 napisał: Radził cudo. Moni zasadzasz się na jakiegoś nowego sznupa ? :) pytanie :p w tym tygodniu przywożę tą czarną mini niewidomą z Zielonej Góry (taki jest plan przynajmniej) i suczki z tej pseudo pod Ostrowcem - ale one do kojca dwie - średnio-duże, chciałabym żeby Tadkowi się wykluł domek p czekam na telefon bo miałam fajny spod Krk ale mają jutro dzwonić jakby się decydowali to wtedy jeszcze coś małego do domu wezmę od Uli dziś do domu pojechał Pixel i byli Państwo poznać Daktyla ślepaczka i zdecydowali się, więcp ojedziemy go zawieźć - może jutro :D 1 Quote
Margi Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Dziewczyny skopiowałam w wrocławskiego wątku,bo ktoś fajnie opisał działanie dogo: Jak jesteś na stronie głównej,to po prawej na górze masz swój nick-kliknij na niego i wybierz- OBSERWOWANA ZAWARtOŚĆ,tam masz też wątki ale tylko te,które dodałaś do OBSERWOWANYCH/ŚLEDZONYCH/ Ja wchodzę dalej tzn. na górze po lewej stronie pod DOGOMANIA masz: PRZEGLĄDAJ a obok AKTYWNOŚĆ i na to klikasz i pod spodem ukaże się- MOJE KANAŁY AKTYWNOŚCI -kliknąć na to i otworzy się lista kanałów.Spróbuj wybrać z niej - ZAWARTOŚĆ W KTÓREJ UCZESTNICZYŁEM i tam powinnaś mieć wszystkie wątki.Sprawdź też sobie po kolei wszystkie opcje z tej listy kanałów i też będziesz wiedzieć co się u Ciebie zapisało. A jak przy wątku klikniesz na gwiazdkę to przejdziesz do 1 nieprzeczytanego postu Quote
Margi Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Fajnie,że dla psiaków od Uli znalazły się domki.Dla Tadzia też się znajdzie.Trzymamy kciuki. Te suczki z pseudo takie bidusie przestraszone. Quote
malawaszka Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 i jeszcze wczoraj do domu przyjechała Psota od Małgosi H A u Małgosi mamy nową podopieczną - Santę - to ta suczka Mopsia z Krzesimowa :D Quote
Recommended Posts