Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika widzialam wigora :( masakra. 5 lat temu był młody, ładny i bardzo w typie rasy. .. wydawałoby się ze znajdzie dom. Kurde i 5 lat później bez zmian tylko stary jest... a ma dom nadal boroczek czeka :(

Posted

Sisi jest teraz taka czujna... wczoraj wieczorem leżałyśmy w łóżku (23-cia) i po ulicy szli chłopcy i głośno rozmawaili (śpie na pietrze domu) a Sisi leżała przy mnie i wrrrrrrr.

Posted

byłam dziś u Angeliki - Tobi jest bardzo fajnym psem, wesoło mnie przywitał, widać, że potrzebuje dużo ruchu, marzenie jakby jakiś biegacz go adoptował - byłby super psem taki wybiegany. Buziaki dostawałam, żal mi że nie miałam więcej czasu dla niego, ale może mi się uda w przyszłym tygodniu nadrobić. 

Myślałam, że jest większy.

Zabrałam Amara - teraz jest u nas, a jutro rano jedzie z figu do Warszawy do DT do JOAPG :) nie wiem czy dam radę go ostrzyc bo mają jechać wcześnie rano, a chciałabym - piękny pies z niego

Posted

Budowa to chyba taka labkowa :) Fajny pychol uśmiechnięty :)

budowa prosiaczkowa :p

A Nero to jeden z tej czwórki co chciałaś brać i się wkurzałaś ze takie nietowarzyskie?

nie :D zupełnie coś innego i nieplanowanego u mnie - on miał iść do hotelu ale powstrzymał mnie jego wygląd... 

Posted

Oj tam zaraz prosiaczkowa :P

U mnie obydwie sunie chore - chyba jakaś wirusówka. Sisi mocno. Wsio zarzyga... i piorę po kolei.

Na wariata o 19.40 jechałam do wetów - czynne do 19-tej... no ale kazali przyjechać.

Sisi jest za gruba... waży 7,25 kg ha ha. A jak przyjechała to równo 6 kg było.

Posted

Przywiozłam go w poniedziałek po ciemnicy, a zdjęcia robiłam we wtorek o 8 rano - wybacz - nie zdążyłam pomiędzy obciąć dredzisków :p a dobrze mieć zdjecia jak pies wygląda jak przyjeżdza :p 

• Upvote 1