Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A na czy dokładnie polega projekt piwnica? A kurde A ja myślałam ze daisy już ciachnieta... W ten weekend tel się wyprowadza?

Projekt Piwnica dokładnie polega na wyekspediowaniu psów z domu do piwnicy żeby nie czuły się tak komfortowo jak w tej chwili :p 

Daisy niestety nie mogła być ciachnięta bo dopiero co przestała brać leki na grzybicę 

Tel ? - Teodor? Tak w ten weekend :D 

W pseudo też trzymają w piwnicy a się mnożą. Trzeba coś lepszego opracować.

ale tamte zwykle nie znają lepszego życia... 

Posted

Tak teo :) mój telefon sądzi ze wie lepiej :( to ekstra. Sądzę ze projekt się nie uda ;) i tak lepsza cieczka niz mleko przez rok ;) nie ona pierwsza taki numer robi :) dobrze ze nie masz u siebie zadnych jurnych chlopakow :) ... tylko ci ze wsi :/

Posted

Tak teo :) mój telefon sądzi ze wie lepiej :( to ekstra. Sądzę ze projekt się nie uda ;) i tak lepsza cieczka niz mleko przez rok ;) nie ona pierwsza taki numer robi :) dobrze ze nie masz u siebie zadnych jurnych chlopakow :) ... tylko ci ze wsi :/

Wdrożysz Projekt Piwnica,to mleko zniknie :P

Posted

No my na szczęście etap mleka mamy za sobą :) bo oni wyli specjalnie pod oknami Moniki siostry i do jej rynny A pod oknami Moniki to na paluszkach się skradali. .. pewnie wiedzą ze Monika od razu z gumiakiem wychodzi ????

Posted

No my na szczęście etap mleka mamy za sobą :) bo oni wyli specjalnie pod oknami Moniki siostry i do jej rynny A pod oknami Moniki to na paluszkach się skradali. .. pewnie wiedzą ze Monika od razu z gumiakiem wychodzi

hahaha gorzej bo w majtkach - a w obecnym stanie to ... hahaha boją się widoku :v