Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I od tego te problemy z kręgosłupem?

że od śrutu?? nie nie - to po prostu są zwyrodnienia - starcze, genetyczne, z zaniedbania może i warunków w jakich kiedyś żyła - no tak jak u ludzi - jedni maja, inni nie, a śrut to taki był wczoraj cios bonusowy... 

Posted

że od śrutu?? nie nie - to po prostu są zwyrodnienia - starcze, genetyczne, z zaniedbania może i warunków w jakich kiedyś żyła - no tak jak u ludzi - jedni maja, inni nie, a śrut to taki był wczoraj cios bonusowy... 

Myślałam, że może zawadził o kręgosłup, albo ma bliski kontakt i to ma może wpływ.Tak z ciekawości pytałam.

Posted

Biedna Tinka..
Na starość wszystko się odzywa, a zle warunki w których zyla tez, ale teraz ma super, wiec się pozbiera bo i zyc jest po co i dla kogo :smile:

Posted

Pewnie, że trzymamy :) Bac się boisz ale mnie się wydaje, że jakbyś miała jakieś "poważne" strachy to bys go nie puściła... :P Będzie dobrze ;)

ZNaczy ze moge napisac kolezance ze wizyta pomyslnie i ze jedzie? :P Bo prosiła o sygnał ;)

Posted

jutro ma przyjechać, a ja ciągle ją ogłaszam, rozsyłam i nie chcę żeby przyjeżdżała :( wczoraj miała przyjechać jakaś babka ją poznać, ale się jednak okazała zawracaczem d..., dziś też dzwoniła jakaś babka - podałam tel do Małgosi i czekam czy coś z tego będzie, mało czasu, a niestety w Warszawie nie mam dla niej tymczasu, a szkoda :(

Posted

no nic z tego :o pani myslała, że to miniaturka :o ja już nie wiem jak pisać żeby ludzie czytali - chyba nie ma na to rady... ale no ... ręce mi opadły 

A NIE MOŻNA BY PODCIĄGNĄĆ?

Posted

podciągnąć by można próbować jakby chcieli olbrzymkę a ona by była mała, a tak? to trzeba by... nie wiem co robić :v

Przecież żartowałam :P