malawaszka Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 I od tego te problemy z kręgosłupem? że od śrutu?? nie nie - to po prostu są zwyrodnienia - starcze, genetyczne, z zaniedbania może i warunków w jakich kiedyś żyła - no tak jak u ludzi - jedni maja, inni nie, a śrut to taki był wczoraj cios bonusowy... Quote
ania0112 Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Biedna tinka. Monika będzie dobrze. Yy Tine z sabina pomyliłam bo chodziła mi o to duża Stara lala która od leśniczego przyjechała i była z łańcucha. Eh te sruty :( Quote
Saththa Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Modlic się mozna do wszystkiego co możliwe. Niech tylko ktos wysłucha. A tym co strzelaja to nie marnego końca... tylko niech się ku**y męcza całymi latami. Quote
WATACHA Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 że od śrutu?? nie nie - to po prostu są zwyrodnienia - starcze, genetyczne, z zaniedbania może i warunków w jakich kiedyś żyła - no tak jak u ludzi - jedni maja, inni nie, a śrut to taki był wczoraj cios bonusowy... Myślałam, że może zawadził o kręgosłup, albo ma bliski kontakt i to ma może wpływ.Tak z ciekawości pytałam. Quote
malawaszka Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 kto wie czy nie ma wpływu bo tak też sobie myślę - to przecież ołów... ale nie wiem, dr mówił, że nie musimy tego usuwać Quote
Kate1205 Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Biedna Tinka..Na starość wszystko się odzywa, a zle warunki w których zyla tez, ale teraz ma super, wiec się pozbiera bo i zyc jest po co i dla kogo :smile: Quote
malawaszka Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 prawdopodobnie za tydzień - ale jeszcze nie dogadane na 100%... boję się jak diabli Quote
Pysia Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 To trzymamy kciuki mocno!!!!!! Musi to byc dom na zawsze i już! Quote
AnkaG Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Wiadomo, ze się boisz bo daleko ale kciukamy :) Quote
Saththa Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Pewnie, że trzymamy :) Bac się boisz ale mnie się wydaje, że jakbyś miała jakieś "poważne" strachy to bys go nie puściła... :P Będzie dobrze ;) ZNaczy ze moge napisac kolezance ze wizyta pomyslnie i ze jedzie? :P Bo prosiła o sygnał ;) Quote
malawaszka Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 tak wizyta pomyslnie i na 99% jedzie :p ten 1% zostawiam sobie i ludziom na ewentualne zmiany :o Quote
AnkaG Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 No wiadomo... musi być ten 1% :) A Wiki przyjechała? Bo chyba dzisiaj miała przyjechać? Quote
malawaszka Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 jutro ma przyjechać, a ja ciągle ją ogłaszam, rozsyłam i nie chcę żeby przyjeżdżała :( wczoraj miała przyjechać jakaś babka ją poznać, ale się jednak okazała zawracaczem d..., dziś też dzwoniła jakaś babka - podałam tel do Małgosi i czekam czy coś z tego będzie, mało czasu, a niestety w Warszawie nie mam dla niej tymczasu, a szkoda :( Quote
malawaszka Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 no nic z tego :o pani myslała, że to miniaturka :o ja już nie wiem jak pisać żeby ludzie czytali - chyba nie ma na to rady... ale no ... ręce mi opadły Quote
Saththa Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ojej! chyba właściwie to nie myslała :P Quote
WATACHA Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 no nic z tego :o pani myslała, że to miniaturka :o ja już nie wiem jak pisać żeby ludzie czytali - chyba nie ma na to rady... ale no ... ręce mi opadły A NIE MOŻNA BY PODCIĄGNĄĆ? Quote
malawaszka Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 A NIE MOŻNA BY PODCIĄGNĄĆ? podciągnąć by można próbować jakby chcieli olbrzymkę a ona by była mała, a tak? to trzeba by... nie wiem co robić :v Quote
WATACHA Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 podciągnąć by można próbować jakby chcieli olbrzymkę a ona by była mała, a tak? to trzeba by... nie wiem co robić :v Przecież żartowałam :P Quote
AnkaG Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Był taki film familijny coś o zmniejszeniu dzieciaków.... Quote
Recommended Posts