ania0112 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Co tam? Daisy w domu juz z całą resztą chodzi? Nauczyla sie szczekac czy nadal taka spokojna i wycofana? Quote
wilczy zew Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Monika,wstaw tu foty Tobiego aby wszyscy mogli zobaczyć. Quote
malawaszka Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Co tam? Daisy w domu juz z całą resztą chodzi? Nauczyla sie szczekac czy nadal taka spokojna i wycofana? nie jeszcze, na spacery razem, ale tak to siedzi jeszcze na górze, ona jest kochana bardzo, nadal taka pokorna, ale ma diabełka za uszami - koty gania, kury gania, do psów fika, lubi się bawić - no skarbuś będzie, chciałabym już móc ją tulić, ale lepiej jeszcze chwilę się wstrzymać Monika,wstaw tu foty Tobiego aby wszyscy mogli zobaczyć. też możesz :p http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/1034 Quote
wilczy zew Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Przecież nie do mnie przyszły te foty. Quote
malawaszka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 oj tam oj tam, ale są na stronie i stamtąd się da wstawić :p fajny ten Tobi co nie???? tylko nie wiem jaki dom - żaden chyba - dom z ogrodem nie bo ucieknie, blok - na początku będzie ciężko bo jak zostanie sam to może drapać w drzwi i wyć :/ Zagląda tu ktoś jeszcze? :/ umiera ta dogomania, aż się nie chce wchodzić :/ Quote
Saththa Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ja zaglądam Ja Ja :D Śliczny Psiak :) Do Uszatki podobny bardzo ;) A moze dom z ogrodem ale ogród tylko pod kontrolą? Quote
malawaszka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 A moze dom z ogrodem ale ogród tylko pod kontrolą? no tak byłoby najlepiej, tylko weź znajdź takich, którym się będzie chciało pilnować burka na ogrodzie... no i nadal pozostaje problem zostawania podczas nieobecności opiekunów - ja myślę, że problemy z nim będą tylko na początku, ale musimy znaleźć kogoś, kto to przetrwa ;) Quote
danyww Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 ..a gdzie Tobi ma stronę? ..chyba przegapiłam :( Fajny jest :) Quote
malawaszka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 tu https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1058588544172753.1073742430.106101606088123&type=3 i na www też i wilcza załatwiaj ogłoszenia bo chłopak lada dzień będzie kastrowany i mógłby już się pakować na swoje :p Quote
AnkaG Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ja zaglądam teżżżż :) No - Tobi podobny do Uszatki - typ wilczej :) Quote
wilczy zew Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Wcale nie podobny. Jechałam po innego ale jak go wyprowadzono z kojca,to nie mogłam zostawić bidy w tej mordowni. Nie wiem jak się załatwia ogłoszenia :( Poproszę jakieś wzkazówki :( Quote
wilczy zew Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Jeśli człowiek będzie w ogrodzie,to Tobi nie ucieknie. Quote
malawaszka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Jeśli człowiek będzie w ogrodzie,to Tobi nie ucieknie. no jo, ale jak człowiek pójdzie do pracy to Tobi razem z nim :D Quote
Pysia Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Wilcza Ty nie skoml że nie potrafisz bo umiesz więcej na kompie niż ja :) A każda z nas miała ten " pierwszy raz" i nikt nie trzymał za rączke. Ja tam wierzę w Ciebie :) Czekamy na ogłoszenia :) Quote
wilczy zew Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 pitu pitu...starego wróbla brać na plewy... Quote
ania0112 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 A gdzie tobi mieszka teraz? Wyje i niszczy drzwi ? Ja tez zagladam na dogo ale jak wrzucaz zdjecia w nocy to wtedy spie wiec daj nam szanse wrocic z pracy ;) Quote
malawaszka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Ręce mi opadają kurde na ludzi... dzisiaj jakiś kran się odkręcił i dzwonią o Teodora, ale nikt z dzwoniących NIE PRZECZYTAŁ ogłoszenia :/ - jedna myślała, że on malutki jest, inna ma dwa koty, trzecia dała nadzieję i czekam na odesłanie ankiety przed adopcyjnej, ale nie wiem czy odeśle bo mieli problem z odległością, już powiedziałam, że podzielimy się na pół trasą (po 150 km każdy), ale nie wiem czy coś z tego będzie... załamka :( Quote
malawaszka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 A gdzie tobi mieszka teraz? Wyje i niszczy drzwi ? Ja tez zagladam na dogo ale jak wrzucaz zdjecia w nocy to wtedy spie wiec daj nam szanse wrocic z pracy ;) Tobi teraz w kojcu, ale zanim Angelika zabezpieczyła kojec żeby nie uciekał łobuz to mieszkał w domu - w przedpokoju, albo w kocim pokoju i tam nie chciał siedzieć sam - drapał w drzwi i wył od czasu do czasu Quote
ania0112 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Kurde ciężko przewidzieć jak to będzie w domu gdzie będzie miał kontakt, zabawy. Może nas pozytywnie zaskoczy? A Teodor... mógłby już iść.. Ale Monika nic na siłę! :) A wiadomo co z Diana? Musisz trzymać dla niej miejsce czy się jakoś poukladalo? Quote
wilczy zew Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Tobi ma problem jak nie ma ludzia i jak domek to przetrzyma,to będzie dobrze. Quote
malawaszka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 z Dianą pracują, ja miejsca dla niej już nie trzymam jakoś specjalnie, ale nie bardzo chcę brać nową suczkę do Teodora bo próbuję z nim coś pracować, żeby trochę nauczył się panować nad emocjami :/ nie jest łatwo... a i teraz nie mogę go już puszczać ze smyczy bo jak tylko skończył się sierpień to sarny wyległy na łąki i koniec sielanki - Teodor jak opętany tylko szuka... męczące teraz są spacery - po łąkach prawie wcale z nim nie chodzę tylko do lasu bo tam mniej głupieje. Bardzo bym chciała go już wydać bo z sarnami nie wygram... Quote
WATACHA Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ja też zaglądam, ale nie zawsze mam coś mądrego do napisania :P Quote
Recommended Posts