Pysia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Były u mnie trzy czarnuchy dzisiaj :) Jedna chciała mnie zjeść. Ba! Chciała wszystkich zjeść :mad: Druga była miła, a trzecia przyjechała późno i nie mogłam sobie z nią pogadać bo czasu nie miałam :razz: Quote
malawaszka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 pacz pani to te dwie pierwsze przyjechały wcześniej? :D a ta trzecia to by się wstydziła no! :shake: Figa po powrocie do domu odmówiła potem wyjścia na kolejny spacer w obawie, że znowu w gości ją wywiozą :mdleje: ale po podwórku Pysiowym śmigała całkiem zadowolona i wyluzowana; Quote
Pysia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Biednej Zmorki żadna się nie bała :roll: Biedna starowinka. Taka duża a wszystkie psy ją olewają :mad: Furia była za to lekko przerazona Berkiem :evil_lol: Powinnaś przyjeżdżać częściej ;) Figa by się tak nie stresowała. Quote
malawaszka Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 częściej to ja powinnam ją do miasta zabierać... i wiele innych rzeczy powinnam :shake: nooo Berek kilkurygodniowy gnojek wielkości Furii :D mały dokuczacz - na Figę nie zwrócił uwagi większej, a w Furiatce chciał sobie znaleźć kompana... tylko nie wiem do czego :roll: no i skakał po niej, aż bidna nie wiedziała co ze sobą zrobić Quote
Pink Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 A jakies foty moze robilyscie? opowiesci opowiesciami ale opowiesci poparte fotograficznym reportazem to jest to :cool3: Quote
Pysia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Fot brak, bo wpadły jak po ogień bo ja do pacy na II-gą zmiane. A przyjechały tuż przed :mad: Miały być o 10-tej :razz: Quote
ania0112 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Monik a co z ciachaniem? Bo chyba ze 3 tyg temu chciałas obie dziewczyny ciachac :) zwłaszcza Furcie która zaraz znowu moze mieć cieczke.. nie żebym cie poganiała bo to twoje czarne sznupcie ale tak cie dopinguje żebys się na tą Furcie odważyła!:thumbs: Quote
malawaszka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 dopinguj dopinguj bo chyba tego potrzebuję ostatnio :oops: sterylki będą w poniedziałek albo we wtorek bo przed świętami już wecik nasz nie da rady Quote
ania0112 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 poniedziałek jest tez swiętem...wiec poniedziałek odpada, to bądź dzielna w przyszłym tygodniu! trzymamy kciuki! :lol: Quote
malawaszka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='ania0112']poniedziałek jest tez swiętem...wiec poniedziałek odpada, to bądź dzielna w przyszłym tygodniu! trzymamy kciuki! :lol:[/QUOTE] u nas nie odpada :lol: sam wet zaproponował poniedziałek Quote
ania0112 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 ooo a to szok :) ale pamiętasz ze to lany poniedziałek i prima aprilis na raz :) ten dzien i bez sterylek jest stresujący :p Quote
malawaszka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 hahaha spoko - jakoś przeżyję jeśli będzie w poniedziałek - ze stresu sterylkowego zapomnę o świętach czy innych Quote
Pink Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Waszek a ten Twoj wet, to jakis taki kooperacyjny jest - wow w poniedzialek mu sie chce. Dwie na raz bedziesz kroic? Quote
malawaszka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='Pink']Waszek a ten Twoj wet, to jakis taki kooperacyjny jest - wow w poniedzialek mu sie chce. Dwie na raz bedziesz kroic?[/QUOTE] bo to jest nasz wet od zadań specjalnych :D często robimy sterylki w niedziele czy inne święta :D no jak nie zacznie przeciekać Furiatka to dwie, ale ja mam znowu schizy bo Figa chodziła za nią i wąchała pod ogonem, i Zgredek też czegoś tam szukał... ja latam za nią z chusteczkami :D więc jest nadzieja, że podpatrzyli co ja robię i robią to samo ha ha Quote
AnkaG Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 No to trzymamy by nic nie ciekło i wszystko poszło ok :) Quote
malawaszka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 no jeszcze nie trzymajcie bo kilka dni zostało a macie sporo do zrobienia do tego czasu :lol: a w ogóle to Figa wyprowadziła się - od 2 dni mieszka w naszej sypialni - na łóżku :mdleje: byczy się tam na mojej połówce całymi dniami poza spacerami i jedzeniem; ale w nocy się nie pcha do łóżka - tylko w dzień Quote
marako Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='malawaszka'] a w ogóle to Figa wyprowadziła się - od 2 dni mieszka w naszej sypialni - na łóżku :mdleje: byczy się tam na mojej połówce całymi dniami poza spacerami i jedzeniem; ale w nocy się nie pcha do łóżka - tylko w dzień[/QUOTE] Co to może oznaczać? Sprzykrzyło jej się towarzystwo? Quote
malawaszka Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 nie wiem - trochę spokoju potrzebuje, mnie się to podoba bo znaczy, że nie ma problemów separacyjnych i będzie mogła zostawać sama w domu, jedynie co to nie bardzo widzę ją zostającą przez 8-10 h bo będzie sikała w domu, jak jej się chce to nie ma oporów wielkich; Quote
marako Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Niestety Oti też nie ma oporów wielkich do sikania (a nawet małych). Co do dziewczyny, to jakoś bardziej wierzę w nauczenie czystości suczkę niż psa, więc myślę, że ona pierwsza opanuje tę sztukę. Quote
malawaszka Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 ona przynajmniej nie znaczy tak jak chłopak, tylko jak minie 4-5 h od spaceru to zaczyna się kręcić, jak nie zareaguję to może być wpadka i niedawno kucnęła i się wysikała na dywanik - ja mogłam sobie mówić FE, NIE WOLNO a ona patrzyła na mnie jakby zupełnie nie kumała o co mi chodzi :mdleje: Quote
Pink Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Dziewcze potrzebuje spokoju, zeby moglo sie odprezyc - taki lozkowy welness. Tylko sobie jeszcze tak mysle, ze jak suka zaczyna sie ni z tego ni z owego separowac, to sa to czaseem oznaki ciazy urojonej tfu-tfu. Quote
zerduszko Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='malawaszka']ona przynajmniej nie znaczy tak jak chłopak, tylko jak minie 4-5 h od spaceru to zaczyna się kręcić, jak nie zareaguję to może być wpadka i niedawno kucnęła i się wysikała na dywanik - ja mogłam sobie mówić FE, NIE WOLNO a ona patrzyła na mnie jakby zupełnie nie kumała o co mi chodzi :mdleje:[/QUOTE] Ale jak jesteście w domu, to wiadomo, że częściej chce jej się siiii ;) Może się i do 8h nauczyć :) Quote
Recommended Posts