Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Były u mnie trzy czarnuchy dzisiaj :)
Jedna chciała mnie zjeść. Ba! Chciała wszystkich zjeść :mad: Druga była miła, a trzecia przyjechała późno i nie mogłam sobie z nią pogadać bo czasu nie miałam :razz:

Posted

pacz pani to te dwie pierwsze przyjechały wcześniej? :D a ta trzecia to by się wstydziła no! :shake:

Figa po powrocie do domu odmówiła potem wyjścia na kolejny spacer w obawie, że znowu w gości ją wywiozą :mdleje: ale po podwórku Pysiowym śmigała całkiem zadowolona i wyluzowana;

Posted

Biednej Zmorki żadna się nie bała :roll: Biedna starowinka. Taka duża a wszystkie psy ją olewają :mad:
Furia była za to lekko przerazona Berkiem :evil_lol:
Powinnaś przyjeżdżać częściej ;) Figa by się tak nie stresowała.

Posted

częściej to ja powinnam ją do miasta zabierać... i wiele innych rzeczy powinnam :shake:

nooo Berek kilkurygodniowy gnojek wielkości Furii :D mały dokuczacz - na Figę nie zwrócił uwagi większej, a w Furiatce chciał sobie znaleźć kompana... tylko nie wiem do czego :roll: no i skakał po niej, aż bidna nie wiedziała co ze sobą zrobić

Posted

Monik a co z ciachaniem? Bo chyba ze 3 tyg temu chciałas obie dziewczyny ciachac :) zwłaszcza Furcie która zaraz znowu moze mieć cieczke.. nie żebym cie poganiała bo to twoje czarne sznupcie ale tak cie dopinguje żebys się na tą Furcie odważyła!:thumbs:

Posted

[quote name='ania0112']poniedziałek jest tez swiętem...wiec poniedziałek odpada, to bądź dzielna w przyszłym tygodniu! trzymamy kciuki! :lol:[/QUOTE]

u nas nie odpada :lol: sam wet zaproponował poniedziałek

Posted

[quote name='Pink']Waszek a ten Twoj wet, to jakis taki kooperacyjny jest - wow w poniedzialek mu sie chce. Dwie na raz bedziesz kroic?[/QUOTE]

bo to jest nasz wet od zadań specjalnych :D często robimy sterylki w niedziele czy inne święta :D no jak nie zacznie przeciekać Furiatka to dwie, ale ja mam znowu schizy bo Figa chodziła za nią i wąchała pod ogonem, i Zgredek też czegoś tam szukał... ja latam za nią z chusteczkami :D więc jest nadzieja, że podpatrzyli co ja robię i robią to samo ha ha

Posted

no jeszcze nie trzymajcie bo kilka dni zostało a macie sporo do zrobienia do tego czasu :lol:

a w ogóle to Figa wyprowadziła się - od 2 dni mieszka w naszej sypialni - na łóżku :mdleje: byczy się tam na mojej połówce całymi dniami poza spacerami i jedzeniem; ale w nocy się nie pcha do łóżka - tylko w dzień

Posted

[quote name='malawaszka']

a w ogóle to Figa wyprowadziła się - od 2 dni mieszka w naszej sypialni - na łóżku :mdleje: byczy się tam na mojej połówce całymi dniami poza spacerami i jedzeniem; ale w nocy się nie pcha do łóżka - tylko w dzień[/QUOTE]
Co to może oznaczać? Sprzykrzyło jej się towarzystwo?

Posted

nie wiem - trochę spokoju potrzebuje, mnie się to podoba bo znaczy, że nie ma problemów separacyjnych i będzie mogła zostawać sama w domu, jedynie co to nie bardzo widzę ją zostającą przez 8-10 h bo będzie sikała w domu, jak jej się chce to nie ma oporów wielkich;

Posted

Niestety Oti też nie ma oporów wielkich do sikania (a nawet małych). Co do dziewczyny, to jakoś bardziej wierzę w nauczenie czystości suczkę niż psa, więc myślę, że ona pierwsza opanuje tę sztukę.

Posted

ona przynajmniej nie znaczy tak jak chłopak, tylko jak minie 4-5 h od spaceru to zaczyna się kręcić, jak nie zareaguję to może być wpadka i niedawno kucnęła i się wysikała na dywanik - ja mogłam sobie mówić FE, NIE WOLNO a ona patrzyła na mnie jakby zupełnie nie kumała o co mi chodzi :mdleje:

Posted

Dziewcze potrzebuje spokoju, zeby moglo sie odprezyc - taki lozkowy welness. Tylko sobie jeszcze tak mysle, ze jak suka zaczyna sie ni z tego ni z owego separowac, to sa to czaseem oznaki ciazy urojonej tfu-tfu.

Posted

[quote name='malawaszka']ona przynajmniej nie znaczy tak jak chłopak, tylko jak minie 4-5 h od spaceru to zaczyna się kręcić, jak nie zareaguję to może być wpadka i niedawno kucnęła i się wysikała na dywanik - ja mogłam sobie mówić FE, NIE WOLNO a ona patrzyła na mnie jakby zupełnie nie kumała o co mi chodzi :mdleje:[/QUOTE]
Ale jak jesteście w domu, to wiadomo, że częściej chce jej się siiii ;) Może się i do 8h nauczyć :)