Margi Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Niezły z niego numerek. Mnie się podoba Tobi. Quote
AnkaG Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Tobi :) Dopiero jak jest fota przy ludziu to widać, że nie jest taki wcale wielki :) Raczej średni :) Quote
Margi Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Foty pochwalą wszyscy,tylko skupiliśmy się na wybrykach małego. Quote
malawaszka Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Teddy w Bohuminie, ma robioną przednią łapkę dziś jednak, a ja nie mam siły pisać... umarła dziś nasza Arunia - ta sznaucerka o której pisałam taka dzikuska - przedwczoraj miała na cito sterylizację bo okazało się że ma ropomacicze, wczoraj było dobrze, a dziś załamanie, obrzęk płuc, walka... przegrana :( kurwa mać :( czemu czemu czemu? czemu takie rzeczy się dzieją, czemu teraz jak miała mieć nowe, lepsze życie? podły losie nienawidzę dzisiaj swiata :( Quote
AnkaG Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kciukamy za Teddiego. :) Ropomacicze ... masakra bo cholerstwo takie podstępne. :( Quote
Pysia Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Osz kuna! :( Nie uratujesz całego świata Monika :( Życie jest niesprawiedliwe... Za Tadeusza trzymamy wszystkie rączki, nóżki i łapki! Mocno bardzo! Quote
ULKA12 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 To ta sunia, która nie dała się złapać w samochodzie? Bardzo mi przykro. Quote
malawaszka Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 To ta sunia, która nie dała się złapać w samochodzie? Bardzo mi przykro. tak to ta :( już doszła psychicznie do siebie, fajna się robiła i co? i umarła :( ... z Teddym wróciła jakąś godzinę temu, biedaczek - ma zrobioną jednak przednią nóżkę, nad tyłem jeszcze się doktor zastanawia bo dzisiaj wreszcie udało się pokazać jak Teddy się porusza (wcześniej leżał plackiem i ani myślał zrobić kroku) - dzisiaj rano przed operacją doktor Teddyego jeszcze macał, wyginał, obserwował - mamy teraz około 2 miesiące czasu żeby zdecydować co dalej, zobaczymy jak pójdzie z tą przednią łapką, jak będzie się poruszał rozbiła mnie śmierć Arusi :( nie mam siły pisać więcej tak wygląda Teddy - w sobotę jedziemy na kontrolę i potem chyba co 3 dni :/ Quote
ania0112 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Ale przygody wlicza. Mam nadzieję ze teraz hotelik go dopilnuje . Ja jedtem za trampo ;) sliczny chłopak :) trzymam Monika kciuki za teddyego ! Oby się goilo jak na psie ;) Arusia.... masakra. Czasem wszystko jest po prostu do dupy... Quote
wilczy zew Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Padła jeszcze propozycja Tupet. Jeszcze myślimy. Jest w innym hoteliku. Quote
wilczy zew Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Jestem tempa ,bo nie kumam,co to to czerwone. Quote
Pysia Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kurcze to ta. Chciałoby się zakląć szpetnie :( Do dupy Wilcza to czerwone to bandaż. Tadzik ma mieć tak podkurczoną ta łapke? Pytam głupio... Quote
wilczy zew Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Jak podkurczoną? Mnie się wydaje,że stoi na niej i dlatego toczerwone mi nie pasuje. Quote
wilczy zew Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Dziewczyny mamy imiona: Tobi Trampo Tupet Głosujemy! Proszę!! Quote
malawaszka Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 czerwone to bandaż owinięty wokół żelastwa Quote
Margi Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Bidulek.Zrobione ma fajnie,oby tak dalej i będzie w miarę dobrze. Quote
ania0112 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Trampo :) tupet.... raczej się to używa w kontekście negatywnym... Quote
Kate1205 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Tobi brzmi pięknie.Jeśli znacie kogos od owczarkow przekażcie proszę...piękny owczarek ma być uśpiony, sprawa jest pilnahttps://www.facebook.com/events/1625498904368788/nie czytałam wszystkiego ale niektórzy ludzie sa bardzo podli, dobrze ze jest dogo bo już w ogole bym zwatpila Quote
Recommended Posts