Saththa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 No trudno. Ty też jesteś uparta baba, czasami masz humory, drzesz się i jakoś muszę Cię lubić :P Hihihih :D hahahahaha teraz ulka ulka ale jakby miała inny dom na na kims innym punkcie by zwariowała... tylko nikt nie chce popracowac i miec drzwi podrapane...:/ ja to ostatnio już calkiem straciłam wiare w ludzi... Kurcze... podrapane drzwi nie są fajne.. wiem bo miałam coś co kiedyś drzwiami było .... Tazzio i Fixio Kochane szczeniaczki... Quote
malawaszka Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Zrobiłam sobie dziś wycieczkę :D pojechałam do Korabiewic po sznupki :D byłam pewna, że one migiem domy znajdą, ale dupa... zero zapytań o sznupki - naród sie rzucił na cziłały, maltany czy co to tam białe było, na buldogi a sznupki zero :( no nie wytrzymałam więc i wzięłam - 5... i tak jedna malizna jest u mnie - mniejsza od Piździ :o łapki krzywe, stary uraz tylnej łapy i chyba bolesny bo bardzo oszczędza i ma już inaczej zbudowane mięśnie na tej łapce, czy raczej nie zbudowane, łokcie na zewnątrz - no taka bida, ale przesłodka, i za kilka dni będzie śmigać, jedną suczkę wzięła furciaczkowa - największa z miniatur, amerykanski typ, będzie piękna, chyba najmłodsza bo cycusie miała najmniejsze i ząbki niezłe - ma cieczkę :/, u Ulki są 3 - chłopczyk rezolutny, ogarnięty tylko podsikiwacz pospolity, nei zajrzałam w zęby, ale nadrobimy, dziewczynka p&s maleńka jak ta moja - prześliczna zgrabniutka, bojąca i truchlejąca na każdy głośniejszy dźwięk, nie chodzi po schodach, i ostatnia panna u Ulki też p&s śliczna, odważna, rezolutna, możliwe, że najstarsza z tych suczek i możliwe, że zanim trafiła do piekła to znała jakieś normalne życie bo schody zna, no i taka widać, że świat jej nie przeraża - takim prawdziwym sznaucerem to jest raczej tylko chłopczyk i ta dziewczynka co pojechała do furciaczkowej, pozostałe trzy panny to takie karzełki ale ogromnie urocze :D szczęśliwam :p Quote
WATACHA Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Zrobiłam sobie dziś wycieczkę :D pojechałam do Korabiewic po sznupki :D byłam pewna, że one migiem domy znajdą, ale dupa... zero zapytań o sznupki - naród sie rzucił na cziłały, maltany czy co to tam białe było, na buldogi a sznupki zero :( no nie wytrzymałam więc i wzięłam - 5... i tak jedna malizna jest u mnie - mniejsza od Piździ :o łapki krzywe, stary uraz tylnej łapy i chyba bolesny bo bardzo oszczędza i ma już inaczej zbudowane mięśnie na tej łapce, czy raczej nie zbudowane, łokcie na zewnątrz - no taka bida, ale przesłodka, i za kilka dni będzie śmigać, jedną suczkę wzięła furciaczkowa - największa z miniatur, amerykanski typ, będzie piękna, chyba najmłodsza bo cycusie miała najmniejsze i ząbki niezłe - ma cieczkę :/, u Ulki są 3 - chłopczyk rezolutny, ogarnięty tylko podsikiwacz pospolity, nei zajrzałam w zęby, ale nadrobimy, dziewczynka p&s maleńka jak ta moja - prześliczna zgrabniutka, bojąca i truchlejąca na każdy głośniejszy dźwięk, nie chodzi po schodach, i ostatnia panna u Ulki też p&s śliczna, odważna, rezolutna, możliwe, że najstarsza z tych suczek i możliwe, że zanim trafiła do piekła to znała jakieś normalne życie bo schody zna, no i taka widać, że świat jej nie przeraża - takim prawdziwym sznaucerem to jest raczej tylko chłopczyk i ta dziewczynka co pojechała do furciaczkowej, pozostałe trzy panny to takie karzełki ale ogromnie urocze :D szczęśliwam :P Było wpaść na kawę.Ostatnio mi Bartek pozwolił na 4 psa, za to , że mu swoją pizzę oddam :) Quote
ania0112 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Monika jesteś wielka! a teraz dawaj fotki:P zwłaszcza tych malizn. No to teraz nie mozna powiedziec ze nie masz malizny na stanie :P moze dasz ktoras do bloku tym ludziom co Pokerka chcieli? W ciągu tygodnia powinno coś już o nich być wiadome nie? a zostały jeszcze sznupki w korabiewicach? aaa i pysia tez chyba miała chętny domek na maluszka nie? Wow ale mnie zaskoczyłaś/ uszczęśliwiłaś! :D Quote
danyww Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Może ja zboczona ale co tam ..kocham, kocham, kocham Cię Waszeczko <3 Quote
Margi Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Sprawozdanie 2014r. Liczba zwierząt pod opieką w dt i hotelach: Adopcje: Styczeń - 16 Styczeń - 6 Luty - 14 Luty - 4 Marzec - 12 Marzec - 6 Kwiecień - 9 Kwiecień - 1 Maj - 14 Maj - 3 Czerwiec - 14 Czerwiec - 4 Lipiec - 13 Lipiec - 5 Sierpień - 11 Sierpień - 3 Wrzesień - 13 Wrzesień - 4 Październik - 12 Październik - 4 Listopad - 18 Listopad - 4 Grudzień - 21 Grudzień - 4 Quote
Margi Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Sprawozdanie z 2015r. Liczba zwierząt pod opieką w dt i hotelach Adopcje: Styczeń - 20 Styczeń - 4 Luty - 18 Luty - 1 Quote
Margi Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 To cudnie,że tyle psiaków wyciągnęłaś. :calus: Quote
ania0112 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 a w lutym tylko 1 adopcja/ a Tycia? a karmelek? Quote
malawaszka Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 nie mam zdjęć... zabijcie mnie, ale taka podekscytowana byłam, że pół nocy nie spałam a rano aparat został na biurku :/ a malizny na stanie to ja miałam i tak już dwie :p teraz mam trzy :mdleje: wpaść na kawę to nie tak hop siup bo z Korabek do Wawy jeszcze kawałek i potem jeszcze do Was się przedrzeć - bez szans... ale mi się jechalo - jak na skrzydłach Quote
Pysia Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 O matko wiedziałam że tam w łepetynie Ci się Tic Taki ganiają, ale nie myślałam ze tak szybko się dogonią hahahaha.Super! I opowiadać mi o nich bo calutki czas o Pepsi ludzie dzwonią! Quote
ania0112 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 no ale jedną masz u siebie na chacie - to zrób fotke tej miniczce i podziel się :). jakie imiona? Wymyslamy a ty wybierasz czy już masz? Bo Furciaczkowa ma Muszkę, tyle widziałam :) Quote
Saththa Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Ja tez Kocham :) Wszystkie WAs Kocham :) a co mi tam :D Quote
Saththa Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Ja tez Kocham :) Wszystkie WAs Kocham :) a co mi tam :D Quote
Saththa Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 I jeszzcze trzeci raz napisze ze Kocham :D Quote
Margi Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Karmelek został adoptowany 30.01.2015r. Quote
ulana Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Waszko - cudowna jesteś i kochana. :) :) :) Nie wiem ja czy się martwić, że ludzie nie rzucają się na sznupki, bo to znaczy, że nie są super modną rasą, a to dla nich lepiej. Pstryknij tego malca swojego. Quote
zerduszko Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Ales zaszalala, brawo!To male to tez rodowodowe? Nie bardzo umiem sobie mniejszego sznupa od Pizdzi wyobrazic... Quote
malawaszka Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Nie co Ty - to nie są rodowodowe sznupki - jedynie sprawdzałam suczkę, którą wzięła furciaczkowa bo ona ładna i wielkości normalnej, ale tatuażu nie miała, chłopaka jeszcze trzeba obadać, ale raczej nie będzie miał też tatuażu; a trzy malutkie dziewczynki to tak jak pisałam - są sznaucerkowate karzełki, no moje maleństwo taki koczkodanek i biedna z ta łapką - ogrom uroku w tym ciałku pokrzywionym, gdybym nie miała tylu psów w domu to w ogóle bym jej już oddac nie chciała :D wygląda jak miniaturka Dropsa jak do nas przyjechał z Łodzi [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2854.jpg.html][/URL] [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2857.jpg.html][/URL] [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2866.jpg.html][/URL] Rudy pilnuje swojej pańcioszki :D [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2860.jpg.html][/URL] [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2865.jpg.html][/URL] Quote
malawaszka Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2870.jpg.html][/URL] [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2876.jpg.html][/URL] [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2875.jpg.html][/URL] [URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Sznupki%20z%20pseudo/DSC_2858.jpg.html][/URL] aaa i jak na razie mamy 100% sików i kupali na dworze :D Quote
zerduszko Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Ale to sa sznupy z tej peudoaczrodowodowejhodowli? Czy znow mieszam. Sliczne Twoje malenstwo. Imie, dawaj imie :)P. A Pancioszka rudemu urosla! Quote
malawaszka Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 tak z tej, tylko on tam miał część psów z rodo a część na lewo imienia ni ma... kurde pusto w głowie, a do roboty trzeba się brać z nie dumać :splat: Quote
danyww Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 aaaaaaaaaaaaaa jaka ona cuuuudnaaaaaaa Quote
Recommended Posts