Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie na FB ale wyślę do syna i jeszcze raz prośba o polubienie :) Syn na portalu umieszcza też info o znalezionych i zaginionych psach w okolicy: facebook.com/wiescizokolicy

Posted

Ja nie na FB ale wyślę do syna i jeszcze raz prośba o polubienie :) Syn na portalu umieszcza też info o znalezionych i zaginionych psach w okolicy: facebook.com/wiescizokolicy

i zdjecie i wieści polubione :)

Posted

Zdjecie nie na temat nawet nas goni wrrrr. Szybko im przybywa.
Swoją drogą niufowe ludzie pięknie się postarali, bo ponad 60 głosów jest od nich ;) Fakt- niuf na focie- ale karma ma byc dla sznupków ;)

Posted

i się wymieniają - dziś Tina ukochała to fioletowe po Bryzusi więc już nie zajmuje Sylwusiowi jasnego posłanka bo wczoraj chłopak był niepocieszony bardzo :loveu: dzisiaj Tina jakby lepsza, mam nadzieję, że codziennie będzie po troszku lepiej, nie zesikała się w domu rano jak to było wczoraj, jest żywsza, nadal tak cięzko dyszy

No i baby ja się zaćmą nie przejmuję - w tej chwili to tylko ruda nie ma zaćmy starczej (mniejszej lub większej) u nas w domu wśród psów ;) więc jakby ... norma... 

Edyta ze zdjęciem jest coś nie tak - ja go nie mogę udostępnić na sznaucerach - coś z ustawieniami prywatności, no i ono mi się wyświetla jako po prostu Twoje a nie ze jest gdzieś wstawione na stronie z konkursem - nie rozumiem tego :oops:

Kate zdrowiej! 

[URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Tina2/DSC_2965.jpg.html]DSC_2965.jpg[/URL]

Posted

Najprawdopodobniej aby udostępnić to trzeba polubić strone Karmy Nature's Protection ;) Bo ja mam jako ogólnodostępną fote.
Głosowanie jest do 23 listopada. Wyniki 24 listopada. W tej chwili mamy przewagę jedynie 7 polubieniami :(

Juz wiem. Trzeba udostępnić cały link: https://www.facebook.com/NaturesProtectionPolska/photos/a.615446738471123.159102.612326278783169/982076748474785/?type=1&fref=nf

Buuuuuuuu juz nie mamy przewagi ;(

Posted

Tina to jęczydupa :lol: mam nadzieję, że nie będzie się rozwijała w tym kierunku bo oszaleję - włażą mi na głowę dziadki jedne! Silver i Tina wymuszają dyszeniem - jak coś chcą to stoją i dyszą w twarz a Ty się człowieku domyslaj o co im chodzi :lol: na szczęście wielu opcji nie ma bo z nimi jak z dziećmi czyli albo jeść, albo s*ać :D i nie o spanie chodzi :p 

no i jeszcze wymuszają mizianie - dziś jestem w domu bo mam dużo pracy na kompie i kurde co chwilę któryś stoi i pcha mi tu łeb na stół :mdleje: Jarek mówi, że jak mnie nie ma to oni śpią cały dzień, a dzisiaj jak jestem to łażąąąąą. Planowałam iść na fajny spacer to kurde leje... 

Tina nadal tak nieładnie charczy jak dyszy, ale jest mocniejsza i .... dziś biegała :mdleje: ale jak! aż mi serce stanęło bo ona by ganiać chciała, ale tył odmawia posłuszeństwa - łapią ją takie niedowłady niefajne, a ona przodem gonić chce - masakra! Nerwowo się wykończę bo ja się bardzo boję zeby ona sobie krzywdy nie zrobiła tą swoją radością! 

No i Tinucha zaczyna się "uśmiechać" do psów jak za blisko niej podłażą - sznup to sznup haha nie ma to tamto i szacunek się należy, a najlepsza jest - zresztą i ona i Silver - jak Piździa ich atakuje bo ma akurat taki kaprys - taka mała pchła się pulta a oni traktują ja jak powietrze :roflt: haha mina Piździ zdziwiona - bezcenna, bo Ruda się z nią żre o to, Drops kwiczy i spyla - czyli każde wdaje się w interakcję, a dużaki - olewka :loveu: 

Posted

ahaa no i Tina jest z cukru! wyszła ze mną na dwór teraz, leje to TAK patrzyła i zaczęła się telepać, że wzięłam ją tylko na szybkie siku i tak ciągnęła do domu, że nie miałam wyjścia - musiałam ja odprowadzić... ona w ogóle bardzo ciągnie do domu - jakby od dawna z nami mieszkała :roll: psy są niemożliwe! 

Posted

Hahaha dziadki i babcie wiedza co chcą! Wszędzie dobrze, ale w ciepełku najlepiej ;)

Jojczą... No cóż. Zmorka jojczy o wszystko. A to pomoziaj, a to jeść daj ;)

Posted

Hahaha dziadki i babcie wiedza co chcą! Wszędzie dobrze, ale w ciepełku najlepiej ;)

Posted