Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem, ale coś trzeba zrobić, zmienić... oni sa gotowi do domu iść, a siedzą i generują koszty - denerwuje mnie to strasznie bo kolejne psy czekaja, chciałoby się im pomóc, ale nie ma jak bo ci siedzą...

Posted

[quote name='malawaszka']PROSZĘ :modla: niech ktoś napisze teksty nowe dla Cygana, Agenta i Dżekiego :modla: trzeba ich od nowa ogłosić, z moimi tekstami nie udaje się więc może ktoś inny napisze :modla:[/QUOTE]
Spróbuję po mojemu, ale musze "wyczuc" psiaki. Konieczna długa, szczegółowa opowieść osobista o nich. A najlepiej jakbym sama je poznała nie 3 minuty ale ciut dłużej ;)

Posted

ciHo???? :evil_lol:

kurde ja Ci o nich nie poopowiadam "długa, szczegółowa opowieść osobista" bo Cygana i Dżekiego widziałam po razie i to tylko strzygąc ich, a Agenta ani razu... beznadzieja totalna...

Posted

Monika jak Ci się nudzi w ten długi weekend to może byś podjechała obcięłabyś Silvera. Sama to się boję bo mam złe prezczucie jak on potem będzie wyglądał a tak to będzie na Ciebie.

Posted

[quote name='ULKA12']Monika jak Ci się nudzi w ten długi weekend to może byś podjechała obcięłabyś Silvera. Sama to się boję bo mam złe prezczucie jak on potem będzie wyglądał a tak to będzie na Ciebie.[/QUOTE]

dzisiaj :lol: bo mam też krople do uszu dla niego

Posted

[quote name='ULKA12']To super czekam, daj tylko znać o której.[/QUOTE]

ok, zadzwonię, oby tylko pogoda się nie zrypała, ale nie wiem czy chcę golić Sylwusia... zobaczymy, wezmę wszystko, ale on taki ładny jest, a potem będzie kostuch :(

Posted

[quote name='malawaszka']ciHo???? :evil_lol:

kurde ja Ci o nich nie poopowiadam "długa, szczegółowa opowieść osobista" bo Cygana i Dżekiego widziałam po razie i to tylko strzygąc ich, a Agenta ani razu... beznadzieja totalna...[/QUOTE]
Buahahaha zjadło mi "c": hahaha
Mój komp często mnie wycina....

Dawaj foty Sylwusia ;)

"Mam na imię Dzęki.
Czy wiesz człowieku jak to jest być NICZYM ? Nie nikim, ale niczym- tak dokładnie. Nie życzę Ci tego nigdy w życiu. Ja wiem....
Byłem zaniedbany tak, że filce przeszkadzały mi w chodzeniu. Odpychany, niekochany. Totalne NIC. Tak bardzo chciałem być chociaż CZYMŚ. O byciu KIMŚ nawet nie marzyłem.
Aż pewnego dnia grupa ludzi zobaczyła we mnie istote. I postanowiła dać mi szanse na lepsze, nowe życie. Oni mi dali szanse, ale czy się uda to od CIEBIE zależy!
Jestem sznaucerem średnim. Pięknym zresztą ( o czym mnie powiadomiono po odpowiedniej pielęgnacji ). Mam .... lat. Nie posiadam agresji. Zgadzam się z innymi psami, kotami i innymi zwierzakami. I to są ponoć moje ogromne atuty. Tak mówią moje opiekunki tymczasowe :)
A przy tych atutach mam coś, co można uznać za wadę. Przez to że nie byłem kochany a pokazano mi teraz jakie to cudne uczucie to przywiazuję się bardzo do swojego opiekuna. Tak bardzo, że jak zostaję sam to wyję i próbuję się wydostać z domu. Proszę więc o dom z ogrodem abym nie stał się uciążliwy dla sąsiadów. Byc może to mi przejdzie jak się przekonam że nikt mnie już nie zostawi, ale nie mogę tego obiecać.
Pieknie chodzę na smyczy. Kolejny atut. Jestem posłuszny. Ale potrafię przechodzić przez płot, więc nie wolno mnie zostawiać samego na dworze. Ja po prostu tak mocno nie chcę być sam.... Już nigdy!
Jestem zdrowy, wykastrowany, czyściutki i śliczny.
I pokocham Cię tak, jak nikt nigdy w życiu Cię nie kochał.
Dasz mi dom? Zaakceptujesz? Zrobisz coś co nikt nigdy dla mnie nie zrobił? Będziesz tym JEDYNYM dla mnie? "

Nie wiem czy ok. Nie pamiętam jego wieku.

Posted

a co do fot Silvera to nie wiem czy Wam pokażę :mdleje: na zdjęciach nie wygląda za dobrze bo nie jest wyrównane, ale on juz miał dość :shake: pokładał się, łapy bolały, nie miałyśmy serca go dalej męczyć, a to się samo wyrówna w ciągu tygodnia czy dwóch

Posted

Dawaj kobieto foty. Przeciez wiem jak to ze starszym psem jest. Zmorka to teraz niby taka cudna- co? Jak pies zmęczony to dla niego lepiej nierówno niż męczyć ;)

I dawaj Zdzirke :) I Zdzirke z Piździą :)