Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślałam, że sobie jaja robisz z porządnych ludzi! Ale on faktycznie jest prześmieszny z tym kolorem. Co za wybryk genetyki :-o Wygląda wprost odpałowo :loveu: jak a najmodniejszego psiego salonu stylizacji ;)

Posted

[quote name='malawaszka']no tak ma :lol: po zabraniu ze schroniska jak go Ulka12 ogoliła (nierówno :lol: )
[/QUOTE]

To mi w takim razie nie pozostaje nic innego jak strzelić focha i się oddalić z tego wątku....

Ale tak na marginesie, jak go ogoliłam to pamiętam jak się zastanawiałam jak ja to mam powiedzieć Monice, że zamiast sznupa wyszedł borsuk.

Posted

[quote name='ULKA12']To mi w takim razie nie pozostaje nic innego jak strzelić focha i się oddalić z tego wątku....

Ale tak na marginesie, jak go ogoliłam to pamiętam jak się zastanawiałam jak ja to mam powiedzieć Monice, że [B]zamiast sznupa wyszedł borsuk.[/QUOTE][/B]

Hahhahahahahahahahahahhahahahah

Posted

[quote name='ULKA12']

Ale tak na marginesie, jak go ogoliłam to pamiętam jak się zastanawiałam jak ja to mam powiedzieć Monice, że zamiast sznupa wyszedł borsuk.[/QUOTE]
Buahahaha nawet borsuka na sznupa zrobiły :evil_lol:

Posted

[quote name='ULKA12']To mi w takim razie nie pozostaje nic innego jak strzelić focha i się oddalić z tego wątku....

Ale tak na marginesie, jak go ogoliłam to pamiętam jak się zastanawiałam jak ja to mam powiedzieć Monice, że zamiast sznupa wyszedł borsuk.[/QUOTE]

haha żadnego tam focha bo ja dobrze pamiętam, że goliłaś go jak był tak bardzo poraniony i nie było to golenie komfortowe dla was, a coś trzeba było zrobić zamiast kąpieli żeby pozbyc sie smrodu

[quote name='Pysia']Buahahaha nawet borsuka na sznupa zrobiły :evil_lol:[/QUOTE]

no kurde a powinno być odwrotnie, że nawet z borsuka zrobiły sznupa :lol:

Posted

A ja nie to samo napisałam :roll:

Mamy banerek od fochu: [URL=http://s1294.photobucket.com/user/mandragora79/media/Beznazwy-1_zps6fc1bb23.jpg.html][IMG]http://i1294.photobucket.com/albums/b611/mandragora79/Beznazwy-1_zps6fc1bb23.jpg[/IMG][/URL]

Wklejać i łopatologicznie wytłumaczyć jak bo mój drucik nie przyjmuje tak wielkiej wiedzy ;)

Posted

[quote name='malawaszka']aaaahahaha :splat: chyba byłam zmęczona bo widziałam tam, że ze sznupa zrobiły borsuka :roflt: o matko hahahaa[/QUOTE]
To tak jak w (znanym) wierszyku: ...bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana.

Posted

[quote name='Pysia']Widać Monika nie ma uszu hahaha[/QUOTE]

co mówisz? bo nie słyszę!!! :eviltong:

[quote name='marako']To tak jak w (znanym) wierszyku: ...bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana.[/QUOTE]

:lol:

Posted

[quote name='Saththa']Serio serio ;)[/QUOTE]

Za młoda chyba na takie zagadki "z brodą".

Przytoczę:
"To było tak: [I]Bociana dziobał szpak[/I]. Potem była zmiana i szpak dziobał bociana. Potem były jeszcze trzy zmiany. ile razy szpak był dziobany? "