weszka Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Myślałam, że sobie jaja robisz z porządnych ludzi! Ale on faktycznie jest prześmieszny z tym kolorem. Co za wybryk genetyki :-o Wygląda wprost odpałowo :loveu: jak a najmodniejszego psiego salonu stylizacji ;) Quote
marako Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Nie chce mi się wierzyć, że ta pręga nie jest podkolorowana. Jeśli naprawdę naturalna, to wyjątkowo ciekawe umaszczenie. Odlotowe po prostu. Quote
ULKA12 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='malawaszka']no tak ma :lol: po zabraniu ze schroniska jak go Ulka12 ogoliła (nierówno :lol: ) [/QUOTE] To mi w takim razie nie pozostaje nic innego jak strzelić focha i się oddalić z tego wątku.... Ale tak na marginesie, jak go ogoliłam to pamiętam jak się zastanawiałam jak ja to mam powiedzieć Monice, że zamiast sznupa wyszedł borsuk. Quote
Saththa Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='ULKA12']To mi w takim razie nie pozostaje nic innego jak strzelić focha i się oddalić z tego wątku.... Ale tak na marginesie, jak go ogoliłam to pamiętam jak się zastanawiałam jak ja to mam powiedzieć Monice, że [B]zamiast sznupa wyszedł borsuk.[/QUOTE][/B] Hahhahahahahahahahahahhahahahah Quote
Pysia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='ULKA12'] Ale tak na marginesie, jak go ogoliłam to pamiętam jak się zastanawiałam jak ja to mam powiedzieć Monice, że zamiast sznupa wyszedł borsuk.[/QUOTE] Buahahaha nawet borsuka na sznupa zrobiły :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='ULKA12']To mi w takim razie nie pozostaje nic innego jak strzelić focha i się oddalić z tego wątku.... Ale tak na marginesie, jak go ogoliłam to pamiętam jak się zastanawiałam jak ja to mam powiedzieć Monice, że zamiast sznupa wyszedł borsuk.[/QUOTE] haha żadnego tam focha bo ja dobrze pamiętam, że goliłaś go jak był tak bardzo poraniony i nie było to golenie komfortowe dla was, a coś trzeba było zrobić zamiast kąpieli żeby pozbyc sie smrodu [quote name='Pysia']Buahahaha nawet borsuka na sznupa zrobiły :evil_lol:[/QUOTE] no kurde a powinno być odwrotnie, że nawet z borsuka zrobiły sznupa :lol: Quote
Pysia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 A ja nie to samo napisałam :roll: Mamy banerek od fochu: [URL=http://s1294.photobucket.com/user/mandragora79/media/Beznazwy-1_zps6fc1bb23.jpg.html][IMG]http://i1294.photobucket.com/albums/b611/mandragora79/Beznazwy-1_zps6fc1bb23.jpg[/IMG][/URL] Wklejać i łopatologicznie wytłumaczyć jak bo mój drucik nie przyjmuje tak wielkiej wiedzy ;) Quote
malawaszka Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='Pysia']A ja nie to samo napisałam :roll: [/QUOTE] aaaahahaha :splat: chyba byłam zmęczona bo widziałam tam, że ze sznupa zrobiły borsuka :roflt: o matko hahahaa Quote
Pysia Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Widać Twój drucik przyjmuje mniej niż mój hahahaha Quote
malawaszka Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='Pysia']Widać Twój drucik przyjmuje mniej niż mój hahahaha[/QUOTE] ja :hmmmm: nie posiadam... drucika Pysiu :icon_roc: Quote
AnkaG Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 A co uszy trzyma na miejscu??? Jak nie ma drucika??? :) Quote
marako Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='malawaszka']aaaahahaha :splat: chyba byłam zmęczona bo widziałam tam, że ze sznupa zrobiły borsuka :roflt: o matko hahahaa[/QUOTE] To tak jak w (znanym) wierszyku: ...bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana. Quote
malawaszka Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='Pysia']Widać Monika nie ma uszu hahaha[/QUOTE] co mówisz? bo nie słyszę!!! :eviltong: [quote name='marako']To tak jak w (znanym) wierszyku: ...bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana.[/QUOTE] :lol: Quote
Saththa Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='marako']To tak jak w (znanym) wierszyku: ...bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana.[/QUOTE] oaaaaaa pierwsze słyszę :lol: Quote
ania0112 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='Saththa']oaaaaaa pierwsze słyszę :lol:[/QUOTE] serio???? :crazyeye: Quote
Saththa Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='ania0112']serio???? :crazyeye:[/QUOTE] Serio serio ;) Quote
wilczy zew Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 mnie banerek do podpisu już się nie zmieści Quote
marako Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='Saththa']Serio serio ;)[/QUOTE] Za młoda chyba na takie zagadki "z brodą". Przytoczę: "To było tak: [I]Bociana dziobał szpak[/I]. Potem była zmiana i szpak dziobał bociana. Potem były jeszcze trzy zmiany. ile razy szpak był dziobany? " Quote
ania0112 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 a moze to kwestia regionu? bo ja jestem młodsza od sandry a to znam....z przedszkola lub podstawówki... Quote
Recommended Posts