vega17 Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Hej przepraszam za spam ale przegrywamy w krakvecie, czy możecie nam pomóc ? [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17371[/URL] Quote
Pysia Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 A u nas jest tymczasówka :) Mała Cheri. Właśnie wykąpana leży na łóżku obok mamy i je jej z ręki ;) Zdzira dostała kociokwiku. Wypcham! Quote
ania0112 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 a skąd się wzięło to?? a to jakis w typie rasy czy kandel berry? Quote
malawaszka Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 no jak to skąd - ze sznuplandii :D Quote
Pysia Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Kandel berry a'la sznup :-) Mama w siòdmym niebie bo Cherry przespała przytulona do niej jak odrost. Zdzira chce się z nią bawić, a ta jeszcze wystraszona. No i ona ma pełno śladów jakby po pogryzieniach. Ale tego to się nie dowiemy. Na razie to wystraszony aniołek który nawet pić wody nie chce. Quote
Margi Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Oooooo :crazyeye: koniecznie chcemy zobaczyć. Quote
JankaBezZiemii Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='AnkaG']Chcemy zobaczyć :)[/QUOTE] [quote name='Margi']Oooooo :crazyeye: koniecznie chcemy zobaczyć.[/QUOTE] [quote name='marako']Chcemy foty.[/QUOTE] popieram :) Quote
Pysia Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 W nocy miałam robić? Przyjechała po 19-tej :) Na razie fajniutka :) Stres w większości poszedł precz i szalała już ze Zdzirą na dworze :) Może cud urody z niej nie jest, ale dla mnie śliczniutka. I lepi się do ludzi. Jak je dwie wypuściłam na dwór i za 5 minut zawołałam to Cheri mimo iż swojego imienia nie zna to pierwsza biegła do mnie z dopalaczem. Teraz zwiedza dom i zbiera zapachy. Zmorki się nadal troche obawia. Quote
malawaszka Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 [quote name='Pysia'] Może cud urody z niej nie jest, ale dla mnie śliczniutka.[/QUOTE] och co za potwarz!!! :mad: jest piękna a będzie jeszcze piękniejsza! To jest Cheri [IMG]http://sznaucery.eadopcje.org/galeria/755/1.jpg[/IMG] [IMG]http://sznaucery.eadopcje.org/galeria/755/4.jpg[/IMG] [IMG]http://sznaucery.eadopcje.org/galeria/755/3.jpg[/IMG] [IMG]http://sznaucery.eadopcje.org/galeria/755/2.jpg[/IMG] Quote
JankaBezZiemii Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 jaki chudziak ... ale ślicznotka ;) Pysia ją odpasie i będzie git! Quote
Margi Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Pycholek śliczny ale chudzinka straszna.;) Quote
wilczy zew Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Pysia,ona jest ladna jak ją się ostrzyże i odkarmi,to będzie pikna. Skąd ona? Quote
malawaszka Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 paluchowa panienka - wreszcie mamy wtyczkę na paluchu :multi: własnie były u mnie dziewczyny i chłopak :D pospacerowaliśmy, Cheri jest cudna i nie jest chuda wcale - jakoś tak wyszła na tych zdjęciach w schronie - ale ma paskudne blizny na boczku :( musiała być pogryziona w schronie biedna - takie grube te blizny :shake: ale teraz już będzie dobrze - ślicznościowa jest, potem wrzucę fotyy Quote
malawaszka Posted February 23, 2014 Author Posted February 23, 2014 [quote name='wilczy zew']Jaki chłopak :cool3:[/QUOTE] Pysiowy małż :lol: jemu fot nie robiłam :D Quote
danyww Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Dla mnie piękna jest :loveu: jak każdy sznupiasty ..i jak każdy szukający domku. p.s. Wy wszystkie też jesteście piękne bo kochacie psiaki :p Quote
ania0112 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 eee pysia! zaden kandel berry ! to typowy śliczny miksik! mega sznaucerowaty! kandel berry to Tiliczka. a maławaszka mama pyta czemu inni znowu mają pieprz i sol a my again czarno srebrnego??? nigdy nam nie dajesz pieska pasującego do pozostałych:placz: Quote
Pysia Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Cherry wcale nie jest chuda - ale to już pisała Monika :) Spędziłyśmy fajne chwile w psim towarzystwie na łąkach monikowych :) Zdzira z rudzielcem pobijały prędkość dzwięku :crazyeye: I o dziwo Ruda była szybsza! Czarna kula mocy nie dawała rady ją złapać. Piździa dała mi się pogłaskać bez burczenia :) Tina jest cudna. Tak pod względem wyglądu jak i charakteru. Kolejny raz napiszę: ona mi strasznie przypomina Szelmusie :loveu: Vikusia mnie zaskoczyła. Spała sobie pod kocykiem gdy podeszłam do niej. Oko otwarte, zwrócone w moją strone, a jak podstawiłam rękę do powąchania to ciekawy nosek zaczął chodzic! Było ziewnięcie i zainteresowanie obcym. A pamiętam ją kiedy nie reagowała na NIC! Wrócę do Rudzielca. To bardzo fajny, wesoły i rezolutny maluni psiak. Powinna już być w domku swoim! A że ma charakterek? W sumie nie znałam maluniego psiaka bez niego. To już chyba taka uroda gdy rozum z g***ami sie mięsza :evil_lol: Cherry wygląda na 3 lata. Na razie biegała wyłącznie na treningówce. Ale chęć do zabawy wykazywała :) I zaskoczyła nas w jednym momencie bo rzuciłam patyk i go przyniosła do mnie! Siad albo nie umie albo nie znalazłyśmy słowa/gestu na to. Bo tak też może być. Niby się pilnuje, ale z odwoływalnością trochę problem. Do nauczenia ;) Quote
Pysia Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='ania0112']eee pysia! zaden kandel berry ! to typowy śliczny miksik! mega sznaucerowaty! kandel berry to Tiliczka. a maławaszka mama pyta czemu inni znowu mają pieprz i sol a my again czarno srebrnego??? nigdy nam nie dajesz pieska pasującego do pozostałych:placz:[/QUOTE] Kandel barry sznupowaty i już. Proszę ze mną nie dyskutować ;P Co do "dawania " psów to muszę honor Moniki ratować. Ona mi nie " dała" psa ;) Zobaczyłam na fb, serce drgnęło i zadzwoniłam do Moniki mówiąć : " Dawaj ją do mnie bo fajna jest" :) Kolor jeżeli nie jest czarno-czarny jest dla mnie totalnie obojętny ( czyt: nieistniejący :diabloti: ). A sądząc po sznitach paskudnych, zgrubiałych i na dość dużej powierzchni w delikatnych miejscach to bardzo dobrze dla Cherry że jest teraz u mnie. Quote
ania0112 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 bardzo dobrze, ze jest u Ciebie! my to się śmiejemy ze wśród tych wszystkich bid to nam się " po kolor" nie trafia ;) no ale moze to i dobrze bo byłby problem z oddaniem bo by pasował do stada :) Quote
Recommended Posts