Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kandel berry a'la sznup :-)
Mama w siòdmym niebie bo Cherry przespała przytulona do niej jak odrost. Zdzira chce się z nią bawić, a ta jeszcze wystraszona. No i ona ma pełno śladów jakby po pogryzieniach. Ale tego to się nie dowiemy. Na razie to wystraszony aniołek który nawet pić wody nie chce.

Posted

W nocy miałam robić? Przyjechała po 19-tej :)
Na razie fajniutka :) Stres w większości poszedł precz i szalała już ze Zdzirą na dworze :) Może cud urody z niej nie jest, ale dla mnie śliczniutka. I lepi się do ludzi.
Jak je dwie wypuściłam na dwór i za 5 minut zawołałam to Cheri mimo iż swojego imienia nie zna to pierwsza biegła do mnie z dopalaczem. Teraz zwiedza dom i zbiera zapachy. Zmorki się nadal troche obawia.

Posted

[quote name='Pysia'] Może cud urody z niej nie jest, ale dla mnie śliczniutka.[/QUOTE]

och co za potwarz!!! :mad: jest piękna a będzie jeszcze piękniejsza!

To jest Cheri
[IMG]http://sznaucery.eadopcje.org/galeria/755/1.jpg[/IMG]

[IMG]http://sznaucery.eadopcje.org/galeria/755/4.jpg[/IMG]

[IMG]http://sznaucery.eadopcje.org/galeria/755/3.jpg[/IMG]

[IMG]http://sznaucery.eadopcje.org/galeria/755/2.jpg[/IMG]

Posted

paluchowa panienka - wreszcie mamy wtyczkę na paluchu :multi: własnie były u mnie dziewczyny i chłopak :D pospacerowaliśmy, Cheri jest cudna i nie jest chuda wcale - jakoś tak wyszła na tych zdjęciach w schronie - ale ma paskudne blizny na boczku :( musiała być pogryziona w schronie biedna - takie grube te blizny :shake: ale teraz już będzie dobrze - ślicznościowa jest, potem wrzucę fotyy

Posted

eee pysia! zaden kandel berry ! to typowy śliczny miksik! mega sznaucerowaty! kandel berry to Tiliczka. a maławaszka mama pyta czemu inni znowu mają pieprz i sol a my again czarno srebrnego??? nigdy nam nie dajesz pieska pasującego do pozostałych:placz:

Posted

Cherry wcale nie jest chuda - ale to już pisała Monika :)
Spędziłyśmy fajne chwile w psim towarzystwie na łąkach monikowych :) Zdzira z rudzielcem pobijały prędkość dzwięku :crazyeye: I o dziwo Ruda była szybsza! Czarna kula mocy nie dawała rady ją złapać.
Piździa dała mi się pogłaskać bez burczenia :)
Tina jest cudna. Tak pod względem wyglądu jak i charakteru. Kolejny raz napiszę: ona mi strasznie przypomina Szelmusie :loveu:
Vikusia mnie zaskoczyła. Spała sobie pod kocykiem gdy podeszłam do niej. Oko otwarte, zwrócone w moją strone, a jak podstawiłam rękę do powąchania to ciekawy nosek zaczął chodzic! Było ziewnięcie i zainteresowanie obcym. A pamiętam ją kiedy nie reagowała na NIC!
Wrócę do Rudzielca. To bardzo fajny, wesoły i rezolutny maluni psiak. Powinna już być w domku swoim! A że ma charakterek? W sumie nie znałam maluniego psiaka bez niego. To już chyba taka uroda gdy rozum z g***ami sie mięsza :evil_lol:
Cherry wygląda na 3 lata. Na razie biegała wyłącznie na treningówce. Ale chęć do zabawy wykazywała :) I zaskoczyła nas w jednym momencie bo rzuciłam patyk i go przyniosła do mnie! Siad albo nie umie albo nie znalazłyśmy słowa/gestu na to. Bo tak też może być. Niby się pilnuje, ale z odwoływalnością trochę problem. Do nauczenia ;)

Posted

[quote name='ania0112']eee pysia! zaden kandel berry ! to typowy śliczny miksik! mega sznaucerowaty! kandel berry to Tiliczka. a maławaszka mama pyta czemu inni znowu mają pieprz i sol a my again czarno srebrnego??? nigdy nam nie dajesz pieska pasującego do pozostałych:placz:[/QUOTE]
Kandel barry sznupowaty i już. Proszę ze mną nie dyskutować ;P
Co do "dawania " psów to muszę honor Moniki ratować. Ona mi nie " dała" psa ;) Zobaczyłam na fb, serce drgnęło i zadzwoniłam do Moniki mówiąć : " Dawaj ją do mnie bo fajna jest" :) Kolor jeżeli nie jest czarno-czarny jest dla mnie totalnie obojętny ( czyt: nieistniejący :diabloti: ).
A sądząc po sznitach paskudnych, zgrubiałych i na dość dużej powierzchni w delikatnych miejscach to bardzo dobrze dla Cherry że jest teraz u mnie.

Posted

bardzo dobrze, ze jest u Ciebie! my to się śmiejemy ze wśród tych wszystkich bid to nam się " po kolor" nie trafia ;) no ale moze to i dobrze bo byłby problem z oddaniem bo by pasował do stada :)