malawaszka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='wilczy zew']nie płacz,nie płacz,inne tematy też poruszamy :grins:[/QUOTE] ... i nastała cisza :D mam dzisiaj mega globusa :shake: Quote
Saththa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='WATACHA']A co do wdeptywania w gówno, ostanio schodziliśmy takiemu boksiowi z drogi, na trawkę..... no i upssssssss.Tak wdepłam, że aż spodnie sobie ufajdałam, ale byłam wkurzona.[/QUOTE] Ja ostatnio za Tazzem na trawę wlazałam coby posprzątc i wdepnełam... ale k urwiłam całe osiedle mnie słyszało :mad: nic mnie tak nie wkurza. Quote
wilczy zew Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='malawaszka'] mam dzisiaj mega globusa :shake:[/QUOTE] będziesz żyła :roll: Quote
ulana Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='AnkaG']Moje uwielbiają cukierki :angryy: zajączkowe, sarnie a i końską nie pogardzą i to wszystkie ...[/QUOTE] Cukierki :-D Nie mogę. :-D:-DSuper określenie. Quote
sybil Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 :mdleje:Zajączkowe dropsy ( może raczej M&M :evil_lol: ) muszą mieć wyjątkowo atrakcyjny "smak" :-o, bo moja Sybi, zawsze grzeczna i posłuszna nagle głuchnie, ślepnie, idzie tropem i zbiera wszystkie perełki. A potem paskuda wraca i chce dawać buzi, bleee :crazyeye: P.S. Od weta usłyszałam, że "końskie pączki" mają mnóstwo mikroelementów i nie muszę zabraniać :angryy: Quote
AnkaG Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Oj u mnie często pączki są bo koniki sa gdzie jeżdżę z psami ... Ale te buzi później ... A jak tam Wasiu panienki? Quote
malawaszka Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Łobuzują, Punia się robi łobuzica na spacerach, a Furia w domu była, jest i będzie łobuzem... nie mam na nic czasu, ale mamy nową podopieczną :placz: w typie średniaka, dziś złapana w Kluczach, ciężarna - na razie jest u missieek w hoteliku, ale muszę znaleźć czas żeby po nią jechać i szybko sterylkę załatwić... masakra jakaś... nienawidzę tego... potem będzie u mnie niestety w kojcu... Quote
AnkaG Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Lepszy kojec niż schron... A Furii może zmień imię to charakter się poprawi :) Quote
malawaszka Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='WATACHA']A miał chyba przyjechać piesek :([/QUOTE] Silver na razie może być tam gdzie jest - tam ma lepiej o tyle, że przenieśli go do domu, ale szukać domu trzeba, a nie ma niestety zainteresowania bo jest nieostrzyżony i zdjęcia nienajlepsze [quote name='AnkaG']Lepszy kojec niż schron... [/QUOTE] lepszy zdecydowanie tym bardziej, że byłby to Olkusz Quote
malawaszka Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 a to nowa psica [URL=http://img717.imageshack.us/i/sdc12682d.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/5984/sdc12682d.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 tak, zdjęcie jest spod bloku, gdzie koczowała Quote
sybil Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 O Boziu, jaka biedulka. Teraz już będzie lepiej. Quote
malawaszka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 jutro jadę po dziewczynką i w niedzielę rano sterylizujemy :placz: Quote
Saththa Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Malawaszko to ja może na nią? jak Klementynka poszła? Czy na Oriego? powiedz mi na kogo potrzebujesz. Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 nie przywiozłam... bo jak zwykle w takie dni jak sobie dużo zaplanuję wyskakują mi ważne sprawy w pracy i ... no tym razem to na własne życzenie miałam, ale nie mogłam jechać, więc missieek kochana mi pannę przywiozła :Rose: ogromne dzięki Angela! Sunia jest cudna, delikatna, póki co wystraszona, chyba nie była zbyt dobrze traktowana, przypada do ziemi, ale delikatnie ogonem merda, bardzo spokojna i cichutka jest, teraz byłam z nią na spacerku to sama do kojca chciała wracać bo jedzonko czekało, chętnie zjadła boję się jutra ech Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 [quote name='Saththa']Malawaszko to ja może na nią? jak Klementynka poszła? Czy na Oriego? powiedz mi na kogo potrzebujesz.[/QUOTE] Sandra na Oriego plizz, dla niej mam karmę, sterylkę zrobimy z 1% więc ona więcej nie potrzebuje póki co, mam ogromną nadzieję, że szybko znajdziemy jej domek bo chciałabym, żeby miała swoją kanapę a nie swój kojec Quote
Pysia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 A jak ona do Lunety i reszty? Sprawdzałas? Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 nie sprawdzałam bo oni nie są dobrymi testerami, zresztą jak przyjechały to było już ciemno Quote
Recommended Posts