Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']A co do wdeptywania w gówno, ostanio schodziliśmy takiemu boksiowi z drogi, na trawkę..... no i upssssssss.Tak wdepłam, że aż spodnie sobie ufajdałam, ale byłam wkurzona.[/QUOTE]

Ja ostatnio za Tazzem na trawę wlazałam coby posprzątc i wdepnełam... ale k urwiłam całe osiedle mnie słyszało :mad: nic mnie tak nie wkurza.

Posted

[quote name='AnkaG']Moje uwielbiają cukierki :angryy: zajączkowe, sarnie a i końską nie pogardzą i to wszystkie ...[/QUOTE]

Cukierki :-D Nie mogę. :-D:-DSuper określenie.

Posted

:mdleje:Zajączkowe dropsy ( może raczej M&M :evil_lol: ) muszą mieć wyjątkowo atrakcyjny "smak" :-o, bo moja Sybi, zawsze grzeczna i posłuszna nagle głuchnie, ślepnie, idzie tropem i zbiera wszystkie perełki. A potem paskuda wraca i chce dawać buzi, bleee :crazyeye:
P.S. Od weta usłyszałam, że "końskie pączki" mają mnóstwo mikroelementów i nie muszę zabraniać :angryy:

Posted

Łobuzują, Punia się robi łobuzica na spacerach, a Furia w domu była, jest i będzie łobuzem... nie mam na nic czasu, ale mamy nową podopieczną :placz: w typie średniaka, dziś złapana w Kluczach, ciężarna - na razie jest u missieek w hoteliku, ale muszę znaleźć czas żeby po nią jechać i szybko sterylkę załatwić... masakra jakaś... nienawidzę tego... potem będzie u mnie niestety w kojcu...

Posted

[quote name='WATACHA']A miał chyba przyjechać piesek :([/QUOTE]

Silver na razie może być tam gdzie jest - tam ma lepiej o tyle, że przenieśli go do domu, ale szukać domu trzeba, a nie ma niestety zainteresowania bo jest nieostrzyżony i zdjęcia nienajlepsze

[quote name='AnkaG']Lepszy kojec niż schron...
[/QUOTE]

lepszy zdecydowanie tym bardziej, że byłby to Olkusz

Posted

nie przywiozłam... bo jak zwykle w takie dni jak sobie dużo zaplanuję wyskakują mi ważne sprawy w pracy i ... no tym razem to na własne życzenie miałam, ale nie mogłam jechać, więc missieek kochana mi pannę przywiozła :Rose: ogromne dzięki Angela! Sunia jest cudna, delikatna, póki co wystraszona, chyba nie była zbyt dobrze traktowana, przypada do ziemi, ale delikatnie ogonem merda, bardzo spokojna i cichutka jest, teraz byłam z nią na spacerku to sama do kojca chciała wracać bo jedzonko czekało, chętnie zjadła

boję się jutra ech

Posted

[quote name='Saththa']Malawaszko to ja może na nią? jak Klementynka poszła? Czy na Oriego? powiedz mi na kogo potrzebujesz.[/QUOTE]

Sandra na Oriego plizz, dla niej mam karmę, sterylkę zrobimy z 1% więc ona więcej nie potrzebuje póki co, mam ogromną nadzieję, że szybko znajdziemy jej domek bo chciałabym, żeby miała swoją kanapę a nie swój kojec