Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgadza się :lol: żadnej zagwozdki nie mam - nie ma szans żeby ona wróciła do budy :shake: nie mówię, że nie będzie na wybiegu nigdy bo latem pewnie będzie w zależności jaki pies tam będzie, ale noce i jakieś brzydkie dni na pewno w domu

Posted

[quote name='malawaszka']

Bryza dziś poznała Absurda - tylko przez ogrodzenie - naszczekała na niego, zawinęła się i potuptała do domu :loveu: moja kochana domowniczka :loveu: na początku jak była w domu to często szła w stronę kojca, ale teraz już - absolutnie - zachowuje się jakby całe życie spędziła w domu :) dumna i blada wędruje prosto pod drzwi i czeka żeby ją wpuścić :lol:[/QUOTE]

Kochana Bryzunia :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Rozumiem, że z Bryzą lepiej?[/QUOTE]

dziś miała naprawdę dobry dzień :loveu: i na spacerku dziarsko truchtała, i na Absurda napyskowała i widziałam, że ma z tego mega frajdę :lol: poszczekała tym swoim chrapliwym głosem i podbiegła do mnie, oparła się o nogi i patrzyła taka dumna żeby pochwalić :loveu: sama po schodach daje radę póki co więc i mój kręgosłup odpoczywa; w nocy spała spokojnie mimo, że nie dostała przeciwbólowego - zobaczymy jak dzisiaj będzie

[quote name='zerduszko']Uczę się od wiecie kogo :diabloti:

Ale kiedy i jak, kurde. Az takiej sklerozy nie mam![/QUOTE]

szukajcie a znajdziecie :boom:

Posted

[quote name='Saththa']A to gdzie Agent i Gawron jadą??

:)

I zacieszam ze jadą :multi:[/QUOTE]

następna co nie czyta :lol: a potem że to ja nie czytam :diabloti: Gawron do dt w koszalinie tam gdzie teraz była Muszelka i on nie będzie nasz tylko dziewczyn z koszalina, a Agent jest basz i jedzie na razie do hotelu pod Wawką tam gdzie był kilka dni Absurd - a potem się zobaczy - wszystko się zmienia bo aktualnie mam jeszcze dwa olbrzymy w pilnej potrzebie i... kuźwa jak na złość żaden z nich nie jest suczką...

Posted

[quote name='malawaszka']dziś miała naprawdę dobry dzień :loveu: i na spacerku dziarsko truchtała, i na Absurda napyskowała i widziałam, że ma z tego mega frajdę :lol: poszczekała tym swoim chrapliwym głosem i podbiegła do mnie, oparła się o nogi i patrzyła taka dumna żeby pochwalić :loveu: sama po schodach daje radę póki co więc i mój kręgosłup odpoczywa; w nocy spała spokojnie mimo, że nie dostała przeciwbólowego - zobaczymy jak dzisiaj będzie

[/QUOTE]
Zmoreczka wczoraj też ułała na powitanie ( wiesz jak ;) ) a dzisiaj znowu nie :( Starość jest straszna :(

Chcę Ju wyciągnąć jutro do Ciebie ;) Zawiozłabym próbki na bazarek i co tam mam.

Posted

[quote name='wilczy zew']Pysia udalo sie z zakupami?[/QUOTE]
Połowicznie :roll: Szelki mam. Co prawda nie pod gust pasujący do Zdziry ale są. Za to smyczka do kompletu- kicha. A tak się na komplet napaliłam. Tylko dlatego licytowałam.... No nic. Jak się wzbogacę to kupię w sklepie wypasiony komplet smarkuli ;)

Posted

Bardzo chętnie, tylko nie wiem jak. Bo jak widać ciągłą pracą uczciwą i ciężką się nie da...
Z drugiej strony trochę winy leży po mojej stronie bo w tym ciężkim miesiacu wydałam już 670 zł. na leczenie dwóch staruch. Tzn w styczniu.... MASAKRA!

Z cudnego kompleciku zółtego Zdzira wyrasta. Już wszystko na full poluzowane. Dziecko ma już 38 cm w kłębie i waży ponad 9 kg.

Posted

Ja kiedyś myślełam że mam świra wyłącznie dotyczącego niufów. No mam, ale nie wyłącznie ;) Luśka trafiła do mnie jakoby przez przypadek i z lekka wbrew mojej woli ( nie umiałam być asertywna ;) ) i...pokocham na zabój totalnie różnego od niufa psa! Po tym jakże zadziwiajacym zdarzeniu stwierdzam- w życiu nie powiem że mam świra na punkcie jakiejś rasy. Mam świra na punkcie psów a jakikolwiek by sie tutaj znalazł to dostałabym kobla. A Zdzira bo... chyba wbrew rozumowi chciałam aby choć odrobina Lusieńki znowu była ze mną...

Posted

kurcze a ktoś potrafi wypisać które psiaki zostały już ogłoszone przez Margi i Jankę?

Dziewczyny - będziemy mieć nową podopieczną... rozwiązał się worek z olbrzymami... właśnie wróciłam bo suczka jest niedaleko mnie (oczywiście najpierw było info, że to samiec :lol: ja nie wiem co ludzie mają z tym za problem...) - koszmar!! żyje w małym kojcu zasranym do granic możliwości, na brodzie frędzle z tych kup, wyłysienia na zadzie, na brzuchu, brzuch wielki, sierść licha... ja tu widzę od razu problemy hormonalne bo przecież to moja specjalność i przyciągam je jak magnes :shock: właścicielka to starsza, schorowana, samotna osoba po wylewie więc sił na zajmowanie się psem kompletnie nie ma - porusza się o kulach, a do tego wyjeżdża niedługo do sanatorium - Absurd prawdopodobnie pojedzie do domu w tym tygodniu więc od razu zabiorę tą suczkę; suczka jest starsza - u tej pani jest około 8 lat a już dorosłą ją znalazła jej córka; bardzo przyjazna, kochana, wesoła i w ogóle fajna - oby tylko zdrowie było ok...

a w ogóle to jest dziś ohydnie - pada deszcz, wszędzie błoto i w domu mam już tak brudno, że głowa mała :placz:

Posted (edited)

Ja ogłaszałam:

Elma - olbrzymaka
Megan - olbrzymka
Klakier
Kapsel
Czaruś
Bajka
Agent
Dziadeczek
[IMG]http://i61.tinypic.com/22b0y1.jpg[/IMG]

Bezimienny