Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']A Elmo? Wiem, że to nie ten kolor ;) ale proste i fajne. Ew. Pluto mało oryginalnie, ale mi pasuje do niego. Poza tym pusto w głowie :/[/QUOTE]

nie błagam Elmo nie :( Elmo to jeden z pierwszych tymczasików moich był i zaginął bez wieści z nowego domu w 2007 roku i ja nie mogę się z tego pozbierać do tej pory - kocham to imię, ale... kurde tak mi żal tego psiaka...chyba, że odczarujemy to imię... ja je naprawdę bardzo lubię

ale najlepiej to wybierajcie WY

Posted

no jak nie Marvel to Elmo może być :eviltong:
Mama się śmieje, ze jak chcesz szczęśliwe imię to daj Brokat - przyszły ds będzie wydawał tonę kasy i będzie robił im różne kuku ale za to zawsze będzie kochany i rozpieszczany :p

Posted

Obiecałam, że wrzucę Rambo. To ten z prawej. A te dwie środkowe to moje sępy - Grace i Honda.
[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/4650/iz30.jpg[/IMG]

Foty nie oddają wielkości za bardzo i w realu Rambo jest ładniejszy.
Tu na spacerku z Franiem i jego tatą. Rambo po lewej, Tajga i Honda. A Grace z przodu.
[IMG]http://img89.imageshack.us/img89/899/9xue.jpg[/IMG]

To sam Rambuś
[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/7819/3qnd.jpg[/IMG]

No i w zabawie z Tajgą, która na jego widok odmłodniała o 5 lat i go podrywała (nawet się dawał).
[IMG]http://img89.imageshack.us/img89/4029/9qcy.jpg[/IMG]

Posted

A Honda dziś dostała najpierw "głupiego Jaśka" na 50 kg, już niby osłabła i położyliśmy ją na stół, a tam diabeł w nią wstąpił i musiała dostać poprawkę na 30 kg.
Po 15 minutach kolejna próba i na szczęście napatoczyły się posiłki i wspólnie ją obezwładniliśmy, bo znów zaczęła wierzgać i się wyrywać, mało nie spadła ze stołu.

Efekt: głębokie panewki, super umieszczona główka kości udowej. Aż dr Siembieda pokazywał jako wzorcowe biodra tym interesantom, którzy pomagali.

Posted

[quote name='marako']A Honda dziś dostała najpierw "głupiego Jaśka" na 50 kg, już niby osłabła i położyliśmy ją na stół, a tam diabeł w nią wstąpił i musiała dostać poprawkę na 30 kg.
Po 15 minutach kolejna próba i na szczęście napatoczyły się posiłki i wspólnie ją obezwładniliśmy, bo znów zaczęła wierzgać i się wyrywać, mało nie spadła ze stołu.

Efekt: głębokie panewki, super umieszczona główka kości udowej. Aż dr Siembieda pokazywał jako wzorcowe biodra tym interesantom, którzy pomagali.[/QUOTE]

super, że bioderka zdrowe!!!!
Rambi jest niesamowity! wow ale gigant

Posted

Nie wiem, czy odurzanie i promyki nie zaszkodziły jajeczkom...

A testów psychcznych o mało nie oblała, bo nie chiała atakować pozoranta ani w mojej obronie, ani w swojej, tylko machała do niego ogonem. Po prostu go znamy i Hondzia go bardzo lubi, to i nie uwierzyła, że chciałby coś złego mi albo jej uczynić.
Dobrze, że nie boi się strzałów i dostała 5 na 5 za przybiegnięcie przez szpaler. Tym sposobem udało się zaliczyć testy.

Posted

[quote name='malawaszka']nie błagam Elmo nie :( Elmo to jeden z pierwszych tymczasików moich był i zaginął bez wieści z nowego domu w 2007 roku i ja nie mogę się z tego pozbierać do tej pory - kocham to imię, ale... kurde tak mi żal tego psiaka...chyba, że odczarujemy to imię... ja je naprawdę bardzo lubię

ale najlepiej to wybierajcie WY[/QUOTE]
Tak.... Elmo pamiętam doskonale. Taki smyk wygryziony. Szalał ze Zmorką za piłką. A pamiętasz jego zaszokowaną mine jak Zmorka skoczyła?
Oj cudny był wtedy czas. Wszystko było takie proste....
A potem Elmo zaginął :(

A psiaka nazwijcie SUKCES. Z takim imieniem znajdzie szybko dom ;)

Posted

No baby i co z tym imieniem - co prawda on chyba jest głuchy ale tak "ej Ty" głupawo wołać :D

Dziś pada deszcz i robota stoi znowu buu... w nocy spadało gwałtownie ciśnienie i Viki miała przed 2 atak padaczki biedna moja malutka :placz:

Posted

znowu Viki miała atak w nocy :( nie ma naszej Pani Dr dzisiaj i nie mogę się poradzić czy powinnam dać wiecej luminalu... czy to wina pogody czy coś się dzieje znowu bo do 23 mieliśmy antybiotyk i metronidazol podawać, teraz jest już tylko enkorton :placz:

Posted

O kurcze :( Cholewcia ! Biedna ta mała :( Wszystkie nieszczęścia się jej czepiają. Przeciez wystarczy już to, ze została skrzywdzona buuuuuuuuuuuu.

Niedługo powstanie bazarek fiołkowy po raz drugi. Potrzeby jak wiecie są wielkie. Starowinka Bryza musi mieć cieplutki domek na zime jak ludzie nie potrafia docenić jej statecznego wieku.

Posted

Biedna dziewczynka :(

[quote name='Pysia']

Niedługo powstanie bazarek fiołkowy po raz drugi. Potrzeby jak wiecie są wielkie. Starowinka Bryza musi mieć cieplutki domek na zime jak ludzie nie potrafia docenić jej statecznego wieku.[/QUOTE]

znaczy ze kwiatki do kupienia??