Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bolcik taki całkiem malutki to nie jest.:eviltong: Okropny słodziak,całuski rozdaje i lubi pieszczoty.:lol:

Muszę pochwalić Zgredka.Ma fajną sierść i dupka ładnie zagojona.;)

Posted

[quote name='WATACHA'][URL]http://img7.imageshack.us/img7/804/ior8.jpg[/URL] Luna tak cały dzień?[/QUOTE]

nie bo część czasu była zamknięta w domu, żeby Honda i Kera mogły luzem pobyć :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie bo część czasu była zamknięta w domu, żeby Honda i Kera mogły luzem pobyć :lol:[/QUOTE]

Jakby był Leoś to by siedział z drugiej strony :)

Posted

Pogoda była idealna, bo nie za gorąco, a ani kropli deszczu. Nawet przy ognisku niebo było bezchmurne i oglądaliśmy "spadające gwiazdy", bo to prawie szczyt przelotu przez Perseidy.

Posted

mogło być ciut cieplej, ale i tak było dobrze - niepotrzebnie się stresowałam pogodą jak zwykle :lol:

biegi Bryzowe widziała tylko wz więc pokazuję i Wam :loveu:
[url]http://youtu.be/PbsVh-tBT5M[/url]

[video=youtube_share;PbsVh-tBT5M]http://youtu.be/PbsVh-tBT5M[/video]

Posted

[quote name='marako'] Nawet przy ognisku niebo było bezchmurne i[B] oglądaliśmy[/B] "spadające gwiazdy", bo to prawie szczyt przelotu przez Perseidy.[/QUOTE]

kto oglądał,to oglądał :placz: ja protestuję :placz:

Posted

rany jaki ja miałam dzisiaj sen! położyłam się "na chwilę" popołudniu i tak zasnęłam, że aż mi się śnić zaczęło :shock: Śniło mi się, że... Furia znalazła dom :evil_lol: no to byłby piękny sen, ALE! w tym śnie mieszkałam jeszcze w bloku w Dąbrowie i przyjechała po nią rodzina z TRÓJKĄ dzieci - nie wiem jak to się stało, że kompletnie nic o nich nie wiedziałam! Oni przyszli, powiedzieli, że po Furię - 17 letni chłopak wziął ją pod pachę nie przypinając nawet smyczy i .... poszli :crazyeye: a ja nic nie mogłam zrobić! Oni do windy, a ja schodami w dół biegiem, założyłam ciemne okulary i w tłumie ludzi na chodnikach śledziłam ich gdzie idą bo nawet nie wiedziałam gdzie mieszkają :mdleje: aaa i jeszcze zabrali mi z lodówki wędzoną makrelę :roflt: że niby dla Furii do jedzenia i jedyne co mogłam w tym śnie zrobić to krzyczałam za nimi, żeby jej dawali bez ości :evil_lol: no i nie wiem co było dalej bo się obudziłam i szybko patrzyłam czy śpi na swoim miejscu :splat:

Posted

Miałam dziś cudowne odwiedzinku - przyjechała Grażynka z Punią vel Zuzią :loveu: matko jakie to cudowne i śliczne stworzenie to szok, poznecałyśmy się troszkę z misia kudłatka zrobiłysmy sznaucerka i prezentuje się BOSKO!!!! :loveu: