Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']kurde ja już panikuję myśląc o dniu jutrzejszym... jedyny plus taki, że w czasie czekania na dziewczynki umówiłam się z Pańcią Klementynkową i się spotkamy[/QUOTE]
Ludzkie dziewczynki, czy psie? - ja już chyba przestałam być na bieżąco. A co jutro, że panikujesz? Jedziesz z Furią czy Małą gdzieś?

Też bym spotkała się z kimś, bo siwieję czekając trzeci dzień na kuriera ze słupkami i czarne myśli mnie nachodzą, że masa kasy utopiona i w ogóle nie wysłane. Psy nie chodzą na spacery, bo od czwartku boję się, że przegapię tego kuriera, a kontakty ze sprzedawcą i numer zamówienia ma tz, które go nie ma i jest niedostępny. Ogrodzenie rozmontowane, strach wypuścić psy nawet na ogród, bo sąsiedzi się boją.
Z tej depresji nic dziś nie zrobiłam pożytecznego, nie mam siły na nic, tylko skubię skórki i patrz bezmyślnie w net. Mogłabym choć uczesać psy, ale nawet na to nie potrafię się zdobyć. (W dodatku przytłacza mnie myśl, że niedługo przyjedzie mój brat na 9 dni i to nie sam (a zwykle przyjeżdża na 2-3 i już po pierwszym dniu włącza mi się obsesyjne odliczanie do jego wyjazdu - kocham go, ale jest okrutnie absorbujący i paskudnie wymagający, jeśli chodzi o jedzenie, a to mój słaby punkt pod każdym względem).

Posted

[quote name='marako']Ludzkie dziewczynki, czy psie? - ja już chyba przestałam być na bieżąco. A co jutro, że panikujesz? Jedziesz z Furią czy Małą gdzieś?[/QUOTE]

jutro usuwanie tych resztek oczka i sterylka malutkiej i operacja łapy Furiatki

Posted

Ojej, wszystko od razu, dwie narkozy, oczko, łapka. Biedne oczko będzie, ale na pewno ulży jej jak nie będzie tych resztek rozpapranych.
To mocno będę wysyłała pozytywne myśli. No i żeby ta padaczka niczego nie pokomplikowała.

Posted

[quote name='danyww']Viki? :oops: (Od Victorii)[/QUOTE]

chyba [B]Viki[/B] mi najbardziej podpasowało bo chcę żeby zwyciężyła!

strasznie się boję jutra... kurde moje dwa skarby i to obydwa padaczkowe - teraz żałuję, że umówiłam je na jeden dzień, ale może to lepiej - za jednym stresem będzie po wszystkim, oby się tylko udało wszystko

Posted

[quote name='malawaszka']chyba [B]Viki[/B] mi najbardziej podpasowało bo chcę żeby zwyciężyła!

strasznie się boję jutra... kurde moje dwa skarby i to obydwa padaczkowe - teraz żałuję, że umówiłam je na jeden dzień, ale może to lepiej - za jednym stresem będzie po wszystkim, oby się tylko udało wszystko[/QUOTE]

A jednak VIKI :multi::lol::multi:

Trzyyyymam moooocno kciuki a moja gromadka łapinki. Musi być dobrze bo innej opcji być nie może. :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']MUSI!!! Ja nie mogę sobie miejsca znaleźć, przegoniłam Sajana i Bryzę po łąkach, Furiatka i Vikunia głodne nie wiedzą czemu... niech już będzie 12[/QUOTE]
Jak Ci się nudzi, to moje czekają na spacer :P

Posted

No, długo jakoś, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość. W końcu były dwie, a lekarz może chciał chwilę przerwy pomiędzy zabiegami. Po wybudzeniu czasem kroplówka i czas leci.