Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bushido']Niestety ubranko dziś nie przyszło :( ale weekend u nas ma być ciepły ;)[/QUOTE]
Niestety trochę kilometrów nas dzieli...mam nadzieję, że prognozy się spełnią i mała nie będzie jeszcze ubranka potrzebowała ;)
Wymiziajcie Spineczkę od mua :D

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wymiziana :)

Spinka zaczęła jeść suchą karmę, ale nie byle jaką oczywiście a z górnej półki husse. :D
Oczy już wyglądają bardzo ładnie, a Spinka jest bardziej radosna i ciekawska.

Posted

[quote name='b-b']Mała księżnisia ;)
Czy ogłaszać małą znowu czy ....czekamy na odzew pani z Krakowa?[/QUOTE]
Myślę, że poczekajmy. Jeśli nie Pani z Krakowa to mamy jeszcze Panią z okolic Katowic :)

Posted

[quote name='Bushido']Myślę, że poczekajmy. Jeśli nie Pani z Krakowa to mamy jeszcze Panią z okolic Katowic :)[/QUOTE]

rozumiem Kraków czeka do końca remontu
Katowice?jakieś terminy poustalane,czy tylko niepotrzebnie zwlekają?

Posted

[quote name='Bgra']rozumiem Kraków czeka do końca remontu
Katowice?jakieś terminy poustalane,czy tylko niepotrzebnie zwlekają?[/QUOTE]

Może za tydzień się remont skończy. Ta Pani nam się najbardziej podobała, w sumie zastrzegła, że jeśli ktoś się znajdzie do końca remontu to przyjmie to na klatę, tzn. pogodzi się z tym. :)
Trafiła się Pani z okolic Katowic ale chciała żeby jej Spinkę dowieść, po pierwszym mailu się nie odezwała, na upartego można byłoby.
Był jeszcze Pan z Bydgoszczy...

Posted

[quote name='Bushido']Może za tydzień się remont skończy. Ta Pani nam się najbardziej podobała, w sumie zastrzegła, że jeśli ktoś się znajdzie do końca remontu to przyjmie to na klatę, tzn. pogodzi się z tym. :)
Trafiła się Pani z okolic Katowic ale chciała żeby jej Spinkę dowieść, po pierwszym mailu się nie odezwała, na upartego można byłoby.
Był jeszcze Pan z Bydgoszczy...[/QUOTE]

więc trzymam kciuki za remont w Krakowie:lol:

dzisiaj u nas piękna pogoda,nic tylko spacerować:loveu:

Posted

[quote name='b-b']U nas pochmurno...a jak jest u Spineczki?
Ja trzymam kciuki za Kraków...tak jakoś mi się wydaje, że to będzie dobry domek :)[/QUOTE]

Też pochmurno i chłodno, ale od wczoraj nosi tymczasowe ubranko, może jutro przyjdzie właściwe.

Posted

[quote name='Bushido']Też pochmurno i chłodno, ale od wczoraj nosi tymczasowe ubranko, może jutro przyjdzie właściwe.[/QUOTE]
Oby jutro przyszło i okazało się, że jest szyte jak na nią ;)

Posted

[quote name='Bushido']Nie przyszło, może jutro, dziś było u nas bardzo ciepło :)[/QUOTE]
Zawiodłam się na poczcie :/ nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.

Posted

[quote name='b-b']Zawiodłam się na poczcie :/ nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.[/QUOTE]
A wysłałaś listem poleconym i priorytetem?
Tak najszybciej jest i ceny nie wygórowane.

Posted

[quote name='Bushido']Doszłooo :) DZIĘKUJEMY! Ubranko piękne i w takie wesołe kolory :) Jutro zrobimy przymiarki :)[/QUOTE]
A da się skombinować zdjęcie mąłej w ubranku? Mam nadzieję, że będzie jej dobre a i zabawka się spodoba :D

Posted

Oj mateńko jakie z niej maleństwo jest. Dobrze,że ubranko jak dla nie szyte :)
Poprzytulajcie małą ode mnie i :* też możecie dać :D

Posted

U nas się pogoda momentalnie zmieniła. Rano było ciepło, a teraz pada i strasznie zimno, ale to Spince już niestraszne. Cieplutko jej pewnie w tym polarku. :) Pomimo tego, że nie lubi jak jej się łapki dotyka, nic nie powiedziała kiedy jej ubranko zakładałam, takie kochane psie. Ale żeby oczy zakropić to trzeba gonić za nią bo ucieka :evil_lol:

Posted

Czy wiadomo coś więcej o tej pani z Krakowa? Czy ten remont zbliża się ku końcowi? No i najważniejsze czy dalej Spineczkę chce?