elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Fusica napisał(a):Myślę, że każde strzyżenie go upiękni... Teraz wygląda jak "dziad borowy" :evil_lol: A chciałabym uniknąć dokładania do tego ręki, bo jak koleżance kiedyś włosy obciełam, to... prawie popełniła sepuku... słonce ty moje rozmawiałam z Ludek- ona moze w dopiero miedzy 20-21.00 wpasc do Kruszka..wiec daj znac na która ture sie łapiesz do Niego.. czyjedziemy o 17.00 we dwie _chyba ,ze z kacha wawa jeszcze .. go obfotowac czy na 20.00z hakiem?? zeby zrobic mu zdjatka jak jest juz piekny..??? a to strzyzenie potrwac moze 2 godziny nawet..;-)) Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Ludek']Tu troche lepiej widać wyglada jak Kruszek- to chyba CTR!!! i niejest tez taki kruczo czarny tylko taki troche szaro -czarny.. no a do tego siwe włoski tu i ówdzie;_)) Quote
eria Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 po tych zdjęciach na początku wątku nie da się nic stwierdzić... mam sznaucera olbrzyma, Ludek ma CTRa , może przy wyraźniejszych,większych fotach dałoby się coś ustalić ;) Quote
Fusica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 To my z Kachą wawa możemy na dwie tury...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zrobimy mu zdjątka przed i po... A może na spacerek poczłapiemy ???? To o której się w centrum umawiamy... i gdzie ???? Quote
Ludek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja też wezme aparat, jak nie zapomnę. A tu próbka tego czego możecie sie spodziewać. Graf ogolony :lol: Nie wiem dlaczego zdjęcie sie nie wyświetla. Tu jest link. http://foto.onet.pl/12tu7,sc88l6k84tss,3mklj?D=1 Quote
saga_86 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Na 4łapach znalazłam takie ogłoszenie, może warto spróbiwać:cool3: zaadoptuje psa lub szczeniaka czarnego teriera rosyjskiego.miałem pieska tej rasy ,ale niestety niedawno nas opuscił odeszedł od nas na tamten swiat ,pozostawił pom sobie smutek i żal w naszych sercach .prosze ludzi dobrego serca jezeli macie psa lub szczeniaka tej rasy a chcecie go oddac w dobre rence chetnie go przyjmiemy do swojego domu i do swojch serc .niestety nie stac nas na kupno tego pieska . z góry dziekuje http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=25749&id_kat=13 Quote
Ludek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='saga_86']Na 4łapach znalazłam takie ogłoszenie, może warto spróbiwać:cool3: zaadoptuje psa lub szczeniaka czarnego teriera rosyjskiego.miałem pieska tej rasy ,ale niestety niedawno nas opuscił odeszedł od nas na tamten swiat ,pozostawił pom sobie smutek i żal w naszych sercach .prosze ludzi dobrego serca jezeli macie psa lub szczeniaka tej rasy a chcecie go oddac w dobre rence chetnie go przyjmiemy do swojego domu i do swojch serc .niestety nie stac nas na kupno tego pieska . z góry dziekuje http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=25749&id_kat=13 Spróbować zawsze warto, ale jeśli nie stac go na kupno, to będzie go stać na utrzymanie? To duży pies i niemłody więc pewnie bedzie wymagał częstszych wizyt u weta. Quote
eria Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Ludek']Spróbować zawsze warto, ale jeśli nie stac go na kupno, to będzie go stać na utrzymanie? To duży pies i niemłody więc pewnie bedzie wymagał częstszych wizyt u weta. dokładnie to samo chciałam teraz napisać, dla mnie nie brzmi dobrze to ogłoszenie. Quote
Ula_czarnuszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 W oczekiwaniu na nowy serwis fotograficzny, rozjaśniłam trochę zdjęcie Kruszka z Wybawicielką :p Trochę go lepiej widać :razz: Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='saga_86']Na 4łapach znalazłam takie ogłoszenie, może warto spróbiwać:cool3: zaadoptuje psa lub szczeniaka czarnego teriera rosyjskiego.miałem pieska tej rasy ,ale niestety niedawno nas opuscił odeszedł od nas na tamten swiat ,pozostawił pom sobie smutek i żal w naszych sercach .prosze ludzi dobrego serca jezeli macie psa lub szczeniaka tej rasy a chcecie go oddac w dobre rence chetnie go przyjmiemy do swojego domu i do swojch serc .niestety nie stac nas na kupno tego pieska . z góry dziekuje http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=25749&id_kat=13 Saga dzieki wielkie!!! juz wysłałam maila na ogłoszenie..;-)) Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Fusica napisał(a):To my z Kachą wawa możemy na dwie tury...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zrobimy mu zdjątka przed i po... A może na spacerek poczłapiemy ???? To o której się w centrum umawiamy... i gdzie ???? kacha o 17.20 w Metzrecentrum.. na peronie w strone ursynowa..;-)) Quote
Fusica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 elainfo napisał(a):kacha o 17.20 w Metzrecentrum.. na peronie w strone ursynowa..;-)) Dobra będziemy .... A to ogloszenie na 4 łapach oglądałam wczoraj... jakieś mam takie mieszane odczucia...(wydaje mi się, że wczoraj był dopisek psa do 4 lat) Kruch nie jest podlotkiem... Jego właściciel musi być przygotowany na weta, odpowiednie jedzonko i takie tam... Jeśli nie stać go na szczeniaka, to czy będzie go stać na Krucha ??? Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Fusica napisał(a):Dobra będziemy .... A to ogloszenie na 4 łapach oglądałam wczoraj... jakieś mam takie mieszane odczucia...(wydaje mi się, że wczoraj był dopisek psa do 4 lat) Kruch nie jest podlotkiem... Jego właściciel musi być przygotowany na weta, odpowiednie jedzonko i takie tam... Jeśli nie stać go na szczeniaka, to czy będzie go stać na Krucha ??? zobaczymy w pierwsze lepsze rece go napewno nie oddam..niemartw sie kochanienka.. moj TZ powiedzial wczoraj zauroczony Kruszkiem.. ,ze napewno nie zostawimy Krucha w potzrenbie , on zasługuje na godna starosc i napewno juz mu sie krzywda nie stanie.. u nas.. ahhhhh.. naprade urzekł go Kruszek.. Quote
dzodzo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Sliczny, cudowny psiak.powtarza sie po raz kolejny scenariusz porzucenia starszego psa,rasowego, ulozonego, szkolonego!!!ja mam dobermanke ze schronu,7-8 lat, szkoloną, zadbana, widac ze ktos w nia zainwestował a potem wyrzucil bo stara i chora!!!!!!tu to samo...A Wasz podopieczny jest boski i sliczny!!! Quote
elainfo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 moj TZ dzwonił własnie był u Krucha z kumplem z pracy i aparatem.. porobili mu fotki, ponoc piekne portretowe;-)) wiec zarz wracaja do roboty i przesla mi na maila..;-) Quote
Fusica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 elainfo napisał(a):moj TZ powiedzial wczoraj zauroczony Kruszkiem.. ,ze napewno nie zostawimy Krucha w potzrenbie , on zasługuje na godna starosc i napewno juz mu sie krzywda nie stanie.. u nas.. ahhhhh.. naprade urzekł go Kruszek.. Ja to myślę kochanieńka, że to twój TZ zasługuje na godną i cudowną starość u twego boku... Zarąbisty z niego facet... Buziaki od dogonianiek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Fusica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 elainfo napisał(a):moj TZ dzwonił własnie był u Krucha z kumplem z pracy i aparatem.. porobili mu fotki, ponoc piekne portretowe;-)) wiec zarz wracaja do roboty i przesla mi na maila..;-) Tjaaaa, to ty prześłij je mnie... chyba, że już umiesz wstawiać ?????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Fusica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wiedziałam, że gdzieś już coś takiego wczoraj oglądałam... "niedawno odeszedł nasz przyjaciel ,pies o imieniu ,,nati",był rasy ,,czarny terrier rosyjski" .Pozostawił po sobie smutek i zal nie do zniesienia.wię kieruje sie do ludzi dobrego serca , jezeli macie szczeniaka lub pieska do 4 lat w takiej samej rasy co był nati ,a chcecie go oddac ,to chetnie go przyjmiemy do swego domu i serca .z góry dziekuje . krystian" Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jaki piękny Kruszek :) Czekam na te artystyczne zdjęcia! Ludzie są okropni, pies się im znudził, zużył, to na starość go najlepiej wywalić :( :( Quote
eria Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 weszka napisał(a): Ludzie są okropni, pies się im znudził, zużył, to na starość go najlepiej wywalić :( :( dokładnie jak mój Kreon :shake: :shake: Quote
Fusica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No to jedziemy z fotami naszego Krucha.... W dalszym ciągu nie mam pojęcia jakiej rasy jest Kruch, choć coś mi sie widzi że to CTR... ale mógłby być kogutkiem japońskim... jest piękny :loveu: Quote
Fusica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Gdzieśta się Ciotki pochowały ????? Przecież ja nerwicy z tej niepewności dostanę !!!!!! :mad: :mad: :mad: No chyba że ustalamy, że to kogutek japoński :evil_lol: Quote
eria Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 też mi się wydaje że raczej bliższy CTR-owi niż sznaucerowi Quote
Recommended Posts