Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fusica napisał(a):
Myślę, że każde strzyżenie go upiękni... Teraz wygląda jak "dziad borowy" :evil_lol: A chciałabym uniknąć dokładania do tego ręki, bo jak koleżance kiedyś włosy obciełam, to... prawie popełniła sepuku...

słonce ty moje rozmawiałam z Ludek- ona moze w dopiero miedzy 20-21.00 wpasc do Kruszka..wiec daj znac na która ture sie łapiesz do Niego.. czyjedziemy o 17.00 we dwie _chyba ,ze z kacha wawa jeszcze .. go obfotowac czy na 20.00z hakiem?? zeby zrobic mu zdjatka jak jest juz piekny..??? a to strzyzenie potrwac moze 2 godziny nawet..;-))

Posted

[quote name='Ludek']Tu troche lepiej widać

wyglada jak Kruszek- to chyba CTR!!! i niejest tez taki kruczo czarny tylko taki troche szaro -czarny.. no a do tego siwe włoski tu i ówdzie;_))

Posted

po tych zdjęciach na początku wątku nie da się nic stwierdzić...
mam sznaucera olbrzyma, Ludek ma CTRa , może przy wyraźniejszych,większych fotach dałoby się coś ustalić ;)

Posted

To my z Kachą wawa możemy na dwie tury...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zrobimy mu zdjątka przed i po... A może na spacerek poczłapiemy ????
To o której się w centrum umawiamy... i gdzie ????

Posted

Na 4łapach znalazłam takie ogłoszenie, może warto spróbiwać:cool3:

zaadoptuje psa lub szczeniaka czarnego teriera rosyjskiego.miałem pieska tej rasy ,ale niestety niedawno nas opuscił odeszedł od nas na tamten swiat ,pozostawił pom sobie smutek i żal w naszych sercach .prosze ludzi dobrego serca jezeli macie psa lub szczeniaka tej rasy a chcecie go oddac w dobre rence chetnie go przyjmiemy do swojego domu i do swojch serc .niestety nie stac nas na kupno tego pieska . z góry dziekuje

http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=25749&id_kat=13

Posted

[quote name='saga_86']Na 4łapach znalazłam takie ogłoszenie, może warto spróbiwać:cool3:

zaadoptuje psa lub szczeniaka czarnego teriera rosyjskiego.miałem pieska tej rasy ,ale niestety niedawno nas opuscił odeszedł od nas na tamten swiat ,pozostawił pom sobie smutek i żal w naszych sercach .prosze ludzi dobrego serca jezeli macie psa lub szczeniaka tej rasy a chcecie go oddac w dobre rence chetnie go przyjmiemy do swojego domu i do swojch serc .niestety nie stac nas na kupno tego pieska . z góry dziekuje

Spróbować zawsze warto, ale jeśli nie stac go na kupno, to będzie go stać na utrzymanie? To duży pies i niemłody więc pewnie bedzie wymagał częstszych wizyt u weta.

Posted

[quote name='Ludek']Spróbować zawsze warto, ale jeśli nie stac go na kupno, to będzie go stać na utrzymanie? To duży pies i niemłody więc pewnie bedzie wymagał częstszych wizyt u weta.
dokładnie to samo chciałam teraz napisać, dla mnie nie brzmi dobrze to ogłoszenie.

Posted

[quote name='saga_86']Na 4łapach znalazłam takie ogłoszenie, może warto spróbiwać:cool3:

Saga dzieki wielkie!!! juz wysłałam maila na ogłoszenie..;-))

Posted

Fusica napisał(a):
To my z Kachą wawa możemy na dwie tury...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zrobimy mu zdjątka przed i po... A może na spacerek poczłapiemy ????
To o której się w centrum umawiamy... i gdzie ????

kacha o 17.20 w Metzrecentrum.. na peronie w strone ursynowa..;-))

Posted

elainfo napisał(a):
kacha o 17.20 w Metzrecentrum.. na peronie w strone ursynowa..;-))

Dobra będziemy ....
A to ogloszenie na 4 łapach oglądałam wczoraj... jakieś mam takie mieszane odczucia...(wydaje mi się, że wczoraj był dopisek psa do 4 lat) Kruch nie jest podlotkiem... Jego właściciel musi być przygotowany na weta, odpowiednie jedzonko i takie tam... Jeśli nie stać go na szczeniaka, to czy będzie go stać na Krucha ???

Posted

Fusica napisał(a):
Dobra będziemy ....
A to ogloszenie na 4 łapach oglądałam wczoraj... jakieś mam takie mieszane odczucia...(wydaje mi się, że wczoraj był dopisek psa do 4 lat) Kruch nie jest podlotkiem... Jego właściciel musi być przygotowany na weta, odpowiednie jedzonko i takie tam... Jeśli nie stać go na szczeniaka, to czy będzie go stać na Krucha ???

zobaczymy w pierwsze lepsze rece go napewno nie oddam..niemartw sie kochanienka..
moj TZ powiedzial wczoraj zauroczony Kruszkiem.. ,ze napewno nie zostawimy Krucha w potzrenbie , on zasługuje na godna starosc i napewno juz mu sie krzywda nie stanie.. u nas.. ahhhhh.. naprade urzekł go Kruszek..

Posted

Sliczny, cudowny psiak.powtarza sie po raz kolejny scenariusz porzucenia starszego psa,rasowego, ulozonego, szkolonego!!!ja mam dobermanke ze schronu,7-8 lat, szkoloną, zadbana, widac ze ktos w nia zainwestował a potem wyrzucil bo stara i chora!!!!!!tu to samo...A Wasz podopieczny jest boski i sliczny!!!

Posted

moj TZ dzwonił własnie był u Krucha z kumplem z pracy i aparatem.. porobili mu fotki, ponoc piekne portretowe;-)) wiec zarz wracaja do roboty i przesla mi na maila..;-)

Posted

elainfo napisał(a):
moj TZ powiedzial wczoraj zauroczony Kruszkiem.. ,ze napewno nie zostawimy Krucha w potzrenbie , on zasługuje na godna starosc i napewno juz mu sie krzywda nie stanie.. u nas.. ahhhhh.. naprade urzekł go Kruszek..

Ja to myślę kochanieńka, że to twój TZ zasługuje na godną i cudowną starość u twego boku... Zarąbisty z niego facet... Buziaki od dogonianiek :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

elainfo napisał(a):
moj TZ dzwonił własnie był u Krucha z kumplem z pracy i aparatem.. porobili mu fotki, ponoc piekne portretowe;-)) wiec zarz wracaja do roboty i przesla mi na maila..;-)

Tjaaaa, to ty prześłij je mnie... chyba, że już umiesz wstawiać ?????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiedziałam, że gdzieś już coś takiego wczoraj oglądałam...

"niedawno odeszedł nasz przyjaciel ,pies o imieniu ,,nati",był rasy ,,czarny terrier rosyjski" .Pozostawił po sobie smutek i zal nie do zniesienia.wię kieruje sie do ludzi dobrego serca , jezeli macie szczeniaka lub pieska do 4 lat w takiej samej rasy co był nati ,a chcecie go oddac ,to chetnie go przyjmiemy do swego domu i serca .z góry dziekuje . krystian"

Posted

weszka napisał(a):

Ludzie są okropni, pies się im znudził, zużył, to na starość go najlepiej wywalić :( :(

dokładnie jak mój Kreon :shake: :shake:

Posted

No to jedziemy z fotami naszego Krucha....

W dalszym ciągu nie mam pojęcia jakiej rasy jest Kruch, choć coś mi sie widzi że to CTR... ale mógłby być kogutkiem japońskim... jest piękny :loveu:

Posted

Gdzieśta się Ciotki pochowały ????? Przecież ja nerwicy z tej niepewności dostanę !!!!!! :mad: :mad: :mad:
No chyba że ustalamy, że to kogutek japoński :evil_lol: