kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Fusica napisał(a):Ty matka wściekłaś się czy co???? Za 11 dni, to nasz Kruch będzie podawał "łapeczkę" własnym ludziom... Ja cie kiedys zabiję za to czarnowidztwo....:mad: Ale ja to chciałam powiedzieć, że aukcję przedłużę, ale już inny psiak na niej będzie ;) A Kruszek będzie już wtedy siedział na swojej własnej prywatnej kanapie, w swoim własnym prywatnym domu, przy swoim własnym prywatnym laptopie i będzie obserwował z jakimi wariatkami miał styczność i z politowaniem będzie łepetyną kręcił ;) Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kobity, net mi padł wczoraj ok. 23, a Wy już 3 strony namachałyście od tej pory. A do tego żadnego łoooomaaaatkoooo ani nic... Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):Ale ja to chciałam powiedzieć, że aukcję przedłużę, ale już inny psiak na niej będzie ;) A Kruszek będzie już wtedy siedział na swojej własnej prywatnej kanapie, w swoim własnym prywatnym domu, przy swoim własnym prywatnym laptopie i będzie obserwował z jakimi wariatkami miał styczność i z politowaniem będzie łepetyną kręcił ;) AHAHAHAHAHAH !!! O MATKO KACHA TO PEWNIE "uwiąD starczy"!!!!!!:crazyeye: :razz: :razz: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja tylko słówko w sprawie kastracji . Moim zdaniem , tak czy inaczej psiak powinien zostać wykastrowany przed lub zaraz po adopcji Ja tylko słówko w sprawie kastracji . Moim zdaniem , tak czy inaczej psiak powinien zostać wykastrowany przed lub zaraz po adopcji .elainfo napisał(a):JA JESTEM ZA.. tylko narazie trzeba go podleczyc i podkarmic boo psina chuda , szybko siemeczy przez to.. serce przyklejone do zeber.. A może uda się skorzystać z tej akcji sterylizacji/kastracji co to w okolicy 24 marca ma być, jak myślicie? Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 to jest chyba jedyny wątek na dogo oprócz galerii R. który się w takim tempie rozrasta :evil_lol: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 eria napisał(a):to jest chyba jedyny wątek na dogo oprócz galerii R. który się w takim tempie rozrasta :evil_lol: Tja Boksia Lori na przykład juz w nowym domu ale tam watek dopiero zaczyna tempa nabierac.. hahaha.. Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 eria napisał(a):to jest chyba jedyny wątek na dogo oprócz galerii R. który się w takim tempie rozrasta :evil_lol: Bo wiesz Eria, tutaj przebywa kilka takich nie do końca normalnych Ciotek co to zawsze mają dużo do powiedzenia ;) A co do kastracji to jestem jak najabardziej za... Kruchu będziesz facetem z wydmuszkami :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kacha_wawa specjalnie z pracy się zwalnia, żeby móc produkować kolejne strony tego wątku... ;) Quote
eria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a to bardzo dobrze,bo wątek stale na pierwszej stronie,może ktoś zauważy to cudo!!! :loveu: jako że sznaucer Blacky już w nowym domu to sobie linka do Krucha w podpisie ustawiłam:loveu: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 eria napisał(a):a to bardzo dobrze,bo wątek stale na pierwszej stronie,może ktoś zauważy to cudo!!! :loveu: jako że sznaucer Blacky już w nowym domu to sobie linka do Krucha w podpisie ustawiłam:loveu: super dzieki Eria!!!! Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Wiecie co Ciotki, Ci moi znajomi z Ireland to chiba pałkę przeginają.... ;) Właśnie znaleźli na klifach labka, wykonali memory five do mnie, czy jak przyjadę to pomogę im dom dla niego znaleźć... Dogo się rozrasta na wyspy nawet... Jak narazie zasugerowałam im ogłoszenia, tam dużo turystów jest i może komuś cudo zwiało... Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):Wiecie co Ciotki, Ci moi znajomi z Ireland to chiba pałkę przeginają.... ;) Właśnie znaleźli na klifach labka, wykonali memory five do mnie, czy jak przyjadę to pomogę im dom dla niego znaleźć... Dogo się rozrasta na wyspy nawet... Jak narazie zasugerowałam im ogłoszenia, tam dużo turystów jest i może komuś cudo zwiało... Łooobosheeee.. smi niechgo wezma i porozklejaja ogłoszenia..... po irlandzku;-)) Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hmmmm smutne wieści.. przyszedł es od pani ,która wczoraj po krucha dzwoniła.. niestety ale nie dadza rady z 2 olbrzymami i bobaskiem.. ale rozgladaja sie wśród znajomych....:placz: Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kurka watówka, musiałam uciekać z wątku Lori, bo zarykiwałam sie ze śmiechu... a tu takie smutne wieści... Poodświerzałam Kruchowe ogłoszenia gdzie sie dało... No niech juz ktoś dzwoni !!!!! Takie cudo do wzięcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Katcherine Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :diabloti: na wyspach to juz dawno pelno dogomaniakow...powiedzcie znajomym ze tutaj jest prawo ze trzeba znajde zglosic na policje:cool3: . Czytam watek Krucha i jestem zachwycona- i wami i samym psem:evil_lol: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Fusica napisał(a):Kurka watówka, musiałam uciekać z wątku Lori, bo zarykiwałam sie ze śmiechu... a tu takie smutne wieści... Poodświerzałam Kruchowe ogłoszenia gdzie sie dało... No niech juz ktoś dzwoni !!!!! Takie cudo do wzięcia :loveu: :loveu: :loveu: Kacha go bardzo widocznie na allegro umieściła.. napewno beda jesce tel w jego sprawie.. Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Katcherine napisał(a)::diabloti: na wyspach to juz dawno pelno dogomaniakow...powiedzcie znajomym ze tutaj jest prawo ze trzeba znajde zglosic na policje:cool3: . Czytam watek Krucha i jestem zachwycona- i wami i samym psem:evil_lol: Wiesz Katcherine , bo Kruszek jak i my tak nieskromnie mówiąc jesteśmy zajefajni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ło matko dziewczyny wybaczcie mi, ale mam jakoś dzisiaj taki istnie boski humor :lol: A co do Kruszka naszego to ja Wam mówię, że domki będą się bić... A mówię to ja, WIEDŹMA :evil_lol: :eviltong: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):Wiesz Katcherine , bo Kruszek jak i my tak nieskromnie mówiąc jesteśmy zajefajni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ło matko dziewczyny wybaczcie mi, ale mam jakoś dzisiaj taki istnie boski humor :lol: A co do Kruszka naszego to ja Wam mówię, że domki będą się bić... A mówię to ja, WIEDŹMA :evil_lol: :eviltong: i jeszcze zapominiała dodac"zajefajni i zaje ...skromni"heheh Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 elainfo napisał(a):i jeszcze zapominiała dodac"zajefajni i zaje ...skromni"heheh To ja zaje szybko lecę ten wniosek składać o urlop :evil_lol: Dobra odpalam miotłę i mykam, bo się tutaj zasiedziałam... Wiecie co Babencje, my chyba naprawdę mamy coś z głowami :eviltong: Mój TZ tak mi zerkał przez ramię co ja wypisuję i kiwał z politowaniem głową :evil_lol: Quote
Aquirre Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ciotki - tempo przyrastania wątku jest zastraszające - trudno za wami nadążyć ! :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 coś tam nadrobiłam w czytaniu ale jak ja przeczytuje 3 strony to przybywa kolejne 4 ... :crazyeye: mogłybyscie spauzować na jakieś 3 dni :evil_lol: brak mi czasu na nadrobienie od początku i nie bardzo wiem o co biega :angryy: wiem tylko że przekochany pies szuka domciu :diabloti: Quote
elainfo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 CZY ktos moze na 4 łapy Krucha wrzucić??? prosze!! Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Ale tu cisza zaległa :crazyeye: No tak Ciotka Ela u Krucha, Ciotka Fusica walczy dzielnie o kompa, więc mi pozostało trzymać pieczę nad wątkiem ;) Ciotki litości, ten net u moich rodziców woła o pomstę do nieba!!!:angryy: Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 elainfo napisał(a):CZY ktos moze na 4 łapy Krucha wrzucić??? prosze!! Kochana Ciociu Elu, nasz cukiereczek jest juz na 4 łapach, adopcjach, gumtree i kupiszpsa... A przed chwilą w jego sprawie dzwonił taki burak cukrowy, że obśmiałam się po pachi :roflt: :roflt: :roflt: Uwaga cytat: "aaaaaa pani, pani mnie tego psa za ile sprzeda ???? ale tak za darmo, pani toć ja nie wierze...a bo on dla dzieci ma być... adopcja...a co to takiego pani ??? Umowa??? jaka umowa pani ??? " Tjaaaa i on mi wnawiał, że jest z wawy, tjaaaa. Jak boga kocham, to jaja jakieś były... Nawet nie mam siły sie złościć, tak sie ubawiłam :eviltong: A dzwoniącemu dam radę... Wsadź se pan paszcze w krowie g**** Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 A może to P. Weiss do Cię dzwonił i jaja sobie z Cię robił :evil_lol: :eviltong: Quote
Recommended Posts