Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkie Ciotki z rana. Kruszyna jest pięęęękna... i na każdym zdjęciu taka elegancka :loveu: :loveu: :loveu:

Teraz mały offik...
Bardzo prosze o pomoc Zielonogórskiej Inicjatywie dla Zwierząt. To tam urodził się mój Rycho.
Można pomóc, wysyłając głos na Stowarzyszenie Inicjatywa Dla Zwierząt http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4135
Trzeba się zarejestrować poczekać na maila aktywującego i zagłosować - głosowanie do końca kwietnia. Do wygrania karma za ponad 1000zł i inne psio kocie specyfiki z oferty sklepu.

Posted

Dzis oskar wyprowadził mnie z równowagi..podczas porannego spaceru..

dorwał jakis stary kawał słoniny na trawniku.. i była walka o odebranie mu jej..:angryy: :angryy: :angryy: niechciałam mu blokowac reką paszczy bo juz mi raz zmiażdżył palca.. wiec przyblokowałam mu paszczę kijem.. słoninka wypadła mu sama z pyska.. ale szarpałam sie z nim z 10 min.:mad: :mad: :mad: spoźniłam sie do pracy....a mialam umówione spotkanie na 8.00 w biurze..:angryy: a Osar nadomiar złego nagle jak wyszłam z domu zaczął ujadac pod drzwiami.. i drapac w drzwi.. usmarował mi swieżo odmalowana scianę..przy drzwiach:angryy: musiałam wrócić..sie i załozyc mu kaganiec zeby nieszczekal....:placz: :placz: a niedojadł sniadanka..i doje jej na obiadek jak wróce o 17.00..

Posted

No to Ci dał popalic ten Krucholec podły :loveu: Pewnie najchętniej chodziłby z Tobą do pracy :evil_lol: Ehhhhhh. Strasznie chętnie bym Ci pomogła, tylko że na odległosć nic nie wskóram... Kochana jeszcze troszke cierpliwości... Ciach jajeczka i do Niemiec gadzinkę naszą kochaną...

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Zrobione:p

Dzięki Czarnuszko :loveu: Znam tych ludzi osobiście i podziwiam bezgranicznie... Hihihihi, jak ich zobaczyliśmy pierwszy raz, to mojemu TZowi oczy wyszły. Strasznie lało a oni szli tak dzielnie pod wielką górę, cali mokrzy z zaparowanymi okularami i w kurteczkach moro...:evil_lol: A jak zabierałam od nich Rycha, to mi go z rąk wyrywali, żeby jeszcze troszkę pomiziać :evil_lol:

Posted

Oj podpadło maleństwo.
Nie martw sie z głodu nie padnie. Podobno zreszta głodówka raz na jakis czas jest zdrowa i potrzebna dla organizmu. ;)

Posted

Ludek napisał(a):
Oj podpadło maleństwo.
Nie martw sie z głodu nie padnie. Podobno zreszta głodówka raz na jakis czas jest zdrowa i potrzebna dla organizmu. ;)

aha....moja mam zawalu dostanie jak zobaczy te czarna scianę a własnie sie do niego wybiera.. zeby zdjac mu kaganiec.. i przeprowadzic z nim powazna rozmowe..

musze ci powiedzic ,ze pies juz zaczyna zarastac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: spowrotem.. a tu słoneczko grzeje.. goraco mu bedzie z taka dluga sierścia..;-):evil_lol: :evil_lol: fryzjerka by mu sie niedługo przydała..;-))

Posted

eria napisał(a):
piekne fotki Krucha:loveu:

ehhh...żeby mu to nie zostało z tym ujadaniem:shake:

po raz pierwszy mu sie tak porobiło...zawsze grzecznie zostawał.. i nie robił hałasu....a dzis sie wkurzył ..może chciał mi na złosc za te słoninę!!????:crazyeye: :angryy: :angryy:

Posted

elainfo napisał(a):
po raz pierwszy mu sie tak porobiło...zawsze grzecznie zostawał.. i nie robił hałasu....a dzis sie wkurzył ..może chciał mi na złosc za te słoninę!!????:crazyeye: :angryy: :angryy:

Taaa, frustracja z powodu słoniny z niego wylazła:evil_lol:

A z tym fryzjerem to nie przesadzajmy, dopiero co biedaczyna zaczął wyglądać jak prawdziwy pies: trochę ciałka i równe futerko :eviltong:

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Taaa, frustracja z powodu słoniny z niego wylazła:evil_lol:

A z tym fryzjerem to nie przesadzajmy, dopiero co biedaczyna zaczął wyglądać jak prawdziwy pies: trochę ciałka i równe futerko :eviltong:

ciałka?? on wazył w sobote 45,7 kg......obawiam sie ,ze moze predziutko sie upaść cielaczek..;-))

Posted

hahaha :) kruch i Michu na zmiane nas wkurzaja;)
jestem pewna ze o slonine awanture ci przez drzwi robil;)
ps Michu szczeka nawet w kagancu wiec masz szczescie!!!!
kruch slicznoto ... a gdzie twoj dom???

Posted

kaLOlina napisał(a):
hahaha :) kruch i Michu na zmiane nas wkurzaja;)
jestem pewna ze o slonine awanture ci przez drzwi robil;)
ps Michu szczeka nawet w kagancu wiec masz szczescie!!!!
kruch slicznoto ... a gdzie twoj dom???

eeeeeeee.. musiałam mu załozyc ten humanitarny kaganczyk na pysk.. opaske nylonowa zacisnieta na tyle,ze nie mogł szczekac..bo normalnie taki tradycyjny kaganiec nie stanowi przeszkody w szcekaniu..

Posted

elainfo napisał(a):
aha....moja mam zawalu dostanie jak zobaczy te czarna scianę a własnie sie do niego wybiera.. zeby zdjac mu kaganiec.. i przeprowadzic z nim powazna rozmowe..

musze ci powiedzic ,ze pies juz zaczyna zarastac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: spowrotem.. a tu słoneczko grzeje.. goraco mu bedzie z taka dluga sierścia..;-):evil_lol: :evil_lol: fryzjerka by mu sie niedługo przydała..;-))

Aluzja jaka czy co:evil_lol:

Posted

Oskar dzis tez sie upierał żeby isc ze mna do pracy.....:cool3:
zaraz po sapacerku dostał sniadanko i zjadł az mu sie uszyy trzęsły.. a juz sie bałam ,ze bedzie wybrzydzał popoczestaunkachmojej mamy..;-)
przemyłam oczy zakropliłam kropelki na zacme.. i poszłam do kibelka.. a ten slepak jak tylko mu znijknęłam z pola widzenia zaczał latać po wszystkich pokojach w poszukiwaniu cioci Eli..:evil_lol: :evil_lol: ..a janic.. cichutko czekałam co bedzie dalej.. noi sie zaczeło najpierw ciche stekanie i popiskiwanie ,,az sie w koncu przerodziło w szekanie..... :shake: otwieram drzwi od kibelka ..achh co za radośc jest!! jest ciocia!!

zalozyłam mu kaganczyk.. zaprowadziłam do pokoju i kazalam lezec. jak sie połozył to kazałam mu tak zostac powoli wycofujac sie w strone drzwi wyjsciowych.. .. wyszłam , zamknęłam.. i słysze ,ze podczałapał do drzwi.. ale cisza.. nawet nie drapnął łapa w dzrwi.. niesteknął ,nie pisknął z żałościa tylko poczłapał sobie zaraz do któregos z pokoi.. UFFFffffff....noi tym to sposobem dotarłam dzis na luzie dopracy..

DZIS MA ODWIEDZIC NAs KACHA WAWA!!:crazyeye: :crazyeye: W DRODZE POWROTNEJ Z PRACY..;-)) A WCZORAJ BYŁA NIEMALŻE POD MOIM DOMEM I NIC SIE NIEWYPUCOWAŁA!!ECHH .. PEWNIE POROBIMY FOTKI PSIURZE ALBO I FILMIK NAKRECIMY JAK OSKAR HASA NA SPACERKU;-))

Posted

wczoraj skonczyła sie aukcja oskara na allegro .. niewiem czy jest sens go znów wystawiac.. jutro mam mozliwosc go wykastrowac.. tylko niewiem tylko jeszce o której.. i brakuje mio transportu.. z zielonki do wawy na zabieg i potem spowrotem.. yyyyhhhh!!!!!

Posted

elainfo napisał(a):
wczoraj skonczyła sie aukcja oskara na allegro .. niewiem czy jest sens go znów wystawiac.. jutro mam mozliwosc go wykastrowac.. tylko niewiem tylko jeszce o której.. i brakuje mio transportu.. z zielonki do wawy na zabieg i potem spowrotem.. yyyyhhhh!!!!!

Ja niestety w końcu wstawiam auto do warsztatu więc nie pomogę :(

Posted

ach bosheee.. jutro o 10.00 rano jestem umówiona na zabieg kastracji z krucholcem.... boshee.. za dwie godziny bede wiedziała czy mam transport.. choroba.. :nerwy: chyba musze poprosic o urlop....:oops:

Posted

nie pekaj...ja tez sie martwilam...po zbiegu Michu byl niespokojny-wez ze soba jakis jego kocyk-jak bedzie sie wybudzal z narkozy bedzie czuly na zapach...zapach dobrze mu znany go uspokoi...
pewnie po domu bedzie lazil w kolnierzu...to ja juz widze ten sajgon;)
allegro zawsze warto wystawiac-tak na wszelki!!!!