Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obiecuję kiedys będą fotki:oops: ostatnio zaganiana jestem....nawet pies dostaje szybki i krótkie spacerki:oops: a z przyjmowania gości już zrezygnowałam:roll: ale jak już wszystko ogarnę to zdam wam taką realacje ze przez godzinę będziecie to oglądać:evil_lol:
aha, ostanio słyszałam że misia ma zachowania typowo kocie.....cokolwiek to znaczy:cool3: ponoć sama wskakuje na kanapę i prosi o garść pieszczot:loveu:

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam wieści od misi....
nie widziałam jej i zdjęć narazie nie mam...
ponoć bardzo przytyła....teraz to w ogóle jej boków nie widać....ładnie teraz wygląda:loveu:
moja siostra jak weszła do pokoju zobaczyła misię na łóżku:mad: ...na poduszce:mad: :mad: ...a co ja mówiłam,,,żeby psa na łózko nie dawać:evil_lol:

no coż misia przechodzi typowe rodzinne rozpieszczenie:evil_lol:
Bardzo lubi się pieścić....czasami nawet wchodzi na kolana i trąca łapką żeby ją posmyrać za uszkiem.

ogolnie wszyscy się nią zachwycają.....
...misia ma jedanka mały problem z wychodzeniem na spacer. Bez Karoli się nie ruszy...choćby było gradobicie ona na spacer nie wyjdzie z nikim innym niż z karoliną:cool3:
Widziałam kiedyś jak to wygląda...ubaw:lol:
Karola szła z swoją mamą i misią po mieście...chciała na chwilę wstąpić do sklepu więc dała smycz z misią mamie, poszła do sklepu. Mama karoli chciała pójść dalej...a misia koniec.....karoli nie ma ja nie idę:evil_lol:
proszenie błaganie ciągnięcie..nic nie dało. Wyglądała tak samo jak mój pies przed wejściem do gabinetu weterynarza.

Myślałam że to przejdzie...ale chyba się myliłam. Pewnie to jej część charakteru i trzeba z tym żyć:lol:

• 4 weeks later...
Posted

:loveu:
była misia ostatnio u mnie....
nie atakuje psów...ale jak moja sunia za bardzo się zbliży to wrakanie.
Akurtat jak rodzinka przyjechała ja wychodziłam na ''spacerek"...wprawdzie około 40 km ale spacerek. Wróciłam o północy to już nikogo nie było.
Udało mi się cyknąć jedną jedyną fotkę....
misia jest szczęśliwa i to widać po oczkach:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Szczerze mówią dopiero teraz weszłam na ten wątek ale cieszę się wraz z Wami,że Misia ma taki wspaniały Domek!!:loveu::multi:
Rotek,dlaczego się nie pochwaliłaś,że jesteś Ciocią takiej wspaniałej Suni:mad:?
Przeczytałam tylko 1stronę i ostatnią bo nie mam czasu czytać wszystkiego,a czy mógłby mi ktoś streścić historię Misi-prooooszę!

Posted

kiedy ruszyła sprawa dzierzoniowa...na forum pojawiły sie fotki z tamtego schronu...moja kuzynka akurat chciala adoptować pieska...myslała zeby wziąc szczeniora od sąsiadki. Podrzuciłam jej zdjęcia z dzierżoniowa...wybrali sunie TANIĘ....niestety okazało sie ze ona kompletnie nie nadaje sie do dzieci.
poszperałam na dogo i podałam pare psiaków na e-maila.
Wybór padł na Misie...
i szybko zaczęła sie akcja transportowa...dzięki pomocy Mysi_zabrze, pitera i jogi sunia dotarła do świdnicy.
ma sie świetnie.....rodzinka kocha ją a oja rodzinke...i w ogóle taki HAPPY EDN:multi: :loveu:

Posted

Oj to super!!!!
Rotuś,Ty to masz szczęśliwą rękę-musisz być bardzo dobrym Człowiekiem-wiem co mówię,bo ja się znam na ludziach:lol:.
Mówi mi szybko z pod jakiego znaku zodkiaku jeteś;)??

Posted

no na pewno nie Twój Mysia :evil_lol: mogę się założyć że Baran... bo to taki zwierzęcy znak :evil_lol: (nie żebym ja była spod tego znaku :evil_lol: )
nie no ale tak serio to się dołączam do pytania Mysi bo też jestem ciekawa ;)

Posted

Mój znak jest niezbyt lubiany, jak komuś mówię, że jestem skorpionem, to wszyscy mówia: "uuuu..." :evil_lol: Taka zła to chyba nie jestem? :diabloti:

Posted

Skorpion? uuuu... ( :evil_lol: ) e tam... ależ skąd Mysiu :evil_lol: czekaj mam taką w domu książkę fajną i zaraz Ci coś napisze o Tobie wg. astrologów...
Ulubione potrawy: zupy, kurczak (?!), steki (?!)
Słabostki: słodycze, tort czekoladowy
Olejek aromatyczny: Ylangowy
Krople kwiatowe bacha (nie wiem co to :P): Niecierpek
Niedobory mineralne: Fosforan żelazowy, siarczan wapnia, fosforan wapnia
Zioła i przyprawy: Bazylia
Aktywność fizyczna: piłka nożna, hokej, zapasy (buahahaha)
Wyglądu wg. tej książki Ci nie napisze bo się załamiesz ale powiem Ci że wg. niej masz włosy "gęste, kędzierzawe, bujne, o pięknej brązowej barwie z rudawym połyskiem"
Ulubiony element garderoby: może to pominę... :evil_lol:
Znienawidzony element garderoby: plisowana bluzka
Co lubisz robić z rodziną: odwiedzać targi i specjalistyczne parki
Co lubisz robić z przyjaciółmi: uprawiać sport, tańczyć (chyba z krzesła spadnę zaraz)
Co pożyczasz: bieliznę (?), sandały, torby podróżne
Najlepsze związki z: Lwem i Koziorożcem
Najlepszy zawód dla Ciebie: lekarz, żołnierz, biznesmen
Najgorszy zawód dla Ciebie: bankier, urzędnik
Na co wydajesz: podróże, sprzęt muzyczny, aparaty fotograficzne
Na co oszczędzasz: apartament na wakacje
Rośliny Twojego znaku: bratki, bluszcz
Wakacje Twoich marzeń: Wycieczka samochodowa po Europie
Niezbędny bagaż: wystarczy Ci jedna mała torba. Wszystko, czego będziesz potrzebować, możesz przecież pożyczyć.

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']a jakie znaki zodiaków są dobre? :diabloti: :evil_lol:
Nie ma jednoznacznie dobrych i złych znaków zodiaku-wszystkie mają swoje wady i zalety.Ale każdy ze znaków ma pewne cechy charakteru,osobowości i to one powodują,że pewne znaki z pewnymi znakami dobrze się dogadują,a z pewnymi nie.Ja po prostu wiem,że z Rotek nadaję"na tych samych falach"mimo tego,iż jestem trochę starsza,dlatego spytałam z pod jakiego znaku jest.

Rotek,bardzo lubię byki.

Mysia-Ty się nie przejmuj,że jesteś z pod skorpiona-faktycznie,ludzie zawsze tak mówią gdy słyszą że ktoś jest skorpion,ale to nie dlatego,że zły znak jest,tylko po prostu charakterystyczny-tzn.ma dość silną osobowość,potrafi być super przyjacielem,ale biada jak ktoś mu na odcisk nadepnie-po prostu nie da sobie w kaszę dmuchać.

A ja jestem z pod Lwa i moja przyjaciółka oraz b.dobra koleżanka też są z pod skorpiona- zawsze mogę na nich polegać(choć w dzieciństwie mocno się sprzeczałyśmy,zanim się dotarłyśmy-bo to dwa przeciwstawne znaki i każdy ma własne zdanie)

Posted

Rotek Ja nie Sara,tylko Amelka,ale też Ci powiem,tzn.przeczytam:
Byk;siła i odwaga to główne cechy Byka.Jest uparty i wytrwały a w swym działaniu nigdy nie wykazuje pośpiechu,długo się zastanawia i rozważa sytuację zanim zrobi krok.
Celem Byków jest chęć posiadania i zapewnienia pewnej ochrony i bezpieczeństwa sobie i swemu domowi.
Choć ludzie spod tego znaku są zwykle powolni i flegmatyczni nieco to jednak wytrwali i cierpliwi.Trudno ich wytrąci z równowagi,a jeśli im to się zdarzy długo są rozgniewani i ciężko ich uspokoić-nieraz mogą doprowadzić do sporów,niekorzystnych dla nich samych i rodzinnego stada.
Byki są ostrożne i nadają się do zajmowania odpowiedzialnych stanowisk.Twardzi realiści,stąpają pewnie po ziemi.Buduje solidne fundamenty pod realizację swych celów(o to się zgadza i to komplement:evil_lol:)
Lubi oszczędzać i mieć coś na koncie.Kocha dobra tego świata i podąża ku ich zdobyciu,gdyż rad jest z wygodnego,pełnego różnych dóbr domu.
Jest świetnym organizatorem,przestrzega obowiązkowości,dyscypliny,uzdolniony w wielu kierunkach,może w życiu wiele osiągnąć gdyż pracy oddaje się zamiłowaniem.
Odznacza się wielką odwagą(zgadzam się,zgadzam!!)
Potrafi skutecznie bronić przed wrogami(o tak!!)
Lubi przewodzić,dąży do zdobycia władzy.
Gdy urodzi się biedny-otworzy się przed nim możliwość zdobycia majątku i uznania(nie wiem jak z majątkiem,ale z uznaniem to moje i wielu Ciotek już zdobyła)
Z zasady pokojowo nastawiony do otoczenia,nie lubi rywalizacji,nie jest zaborczy.
Z życia chce wybrać to co najlepsze i najprzyjemniejsze,Konsekwentny w dążeniu do celu,solidny,lojalny(lojalny to sama potwierdzam)
Kobiety Byki są pełne uroku osobistego,bardzo piękne(hm..czemu nie jestem bykiem?Poprzez wygórowane ambicję mogą mieć nieporozumienia w życiu towarzyskim i rodzinnym.W przyszłości dobre matki i żony.cenią dobrą kuchnię,mają talenty artystyczne
A teraz uciekam,zanim ktoś mnie zastrzeli,że piszemy nie na temat;):evil_lol: