Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To fajnie, że Iliada dojechała, coś kojarzę, że też miałyście z tym problemy :roll:
Miśka zostań w górze, zeby Cię jakiś transporcik wypatrzył :p

Posted

mamy transport 25 marca:multi:
mam nadzieje ze agnieszka sie nie obrazi jak wkleje pw

Cześć
Będę jechac w niedziele 25 z Katowic(pyrzowic) do Wrocka i moge wziąć tą sunie. Będe koło 7 rano na lotnisku w pyrzowicach. Problem jest tylko taki, że nie znam śląska i nie chcialabym błądzić po Zabrzu, tylko żeby ktos sie ze mną umówił i podwiózł sunie.

pozdrawiam aga

i co wy na to????:cool3: agnieszka30 jak myslisz pies? mógłby go dowieść do s-cy??? jak nie bede musiała sama pojechać...ale ja wrocek znam gorzej do swidnicy:lol:

Posted

moze zmiećnie tytuł, że potrzebny jest transport wcześnie rano w niedziele z Zabrza do Pyrzowic, jest wolne ktoś na pewno wstanie! to w sumi eniedaleko:(

Posted

wiem wiem, glupie pytanie, powysylalam kilka pw, ale w sumie glupio bo nie ja zajmuje si eta adopcja... ale jakbym mogla to bym rpzewiozla suncie rano, a widze z enic si etu nie dzieje to mnie az sciska...

Posted

coś sie dzieje tylko ze nie na watku....ja poprosiłam age zeby podziwozała mi sunie do pks-u w wrocławiu:multi: nie bede musiała błądzić....ale dziewczyny prosze poszukajcie kogos zeby dowiózł suni do pyrzowic

Posted

już jestem, dopiero wróciłam do domku :roll:
Ja nie mam za bardzo możliwości podwieźć jej do Pyrzowic, bo to bardzo wczesna godzina jak na dni wolne, więc z autobusami jest duuuży problem... Autem niestety nie dysponuję :( Chyba, że namówię szwagra...