Mysia_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 amelka0 , no coż w tym co napisałas o skorpionie to jest sporo prawdy :evil_lol: Quote
amelka0 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):amelka0 , no coż w tym co napisałas o skorpionie to jest sporo prawdy :evil_lol: No tak,skorpionik nie chce posłuchać Lwa.....teraz chyba wiem dlaczego w wątku Rediego tytułu nie chcesz zmienić;):mad:szkoda...może by tak chociaż na próbę na parę dni zmienić- zobaczyć,może by pomogło.... Quote
Mysia_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Jeśli chodzi o wątek Rediego to nie za bardzo rozumię zmianę tytułu :evil_lol: A ta romowe lepiej przeniesmy tam ;) Quote
amelka0 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ale ja tam Ci napisałam wszystko w poscie nr 133;)-żal mi Go i próbuję pomóc,proponując malutką zmianę tytułu:lol: Quote
sara_rokitnica Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a jak tam sie zgadza to co wypisalam z mojej cudownej ksiegi Mysiu?? :evil_lol: wiesz ja sie z tej ksiazki tyyylu nowych rzeczy o sobie dowiedzialam ze szok :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 przedewszystkim na temat koloru włosów :diabloti: Quote
sara_rokitnica Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 o tak to przede wszystkim się zgadza :evil_lol: i to w 100% :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 nie żebym sie upominała, ale wiesz rotek :cool3: Moze by tak jakies foteczki? :evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 qrcze....ostatnio intensywnie pomagam nowoowastającemu schroniksu dla zwierząt w uciechowie.... wiem ze karola dzisiaj przyjeżdza z misia ale biore aparat ze sobą zeby obfocić schron....potrzebne sa fotki na stone www. ale w kazdym razie napewno będą relacje:cool3: Quote
rotek_ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 wpadłam na chwilę dzisiaj do misi..... bosiuuuu....jaka ona sie słodka zrobiła.... miód i beza w jednym:loveu: już nie wykazuje agresji do innych ludzi... dzisiaj przyszła, powąchała i nastawiła pupke do głaskania..... lubi przesiadywać na kolanach.... a jak sie do niej mówi to tak słodko kładzie uszka.... reaguje na komende "gdzie jest Karolina" wtedy stawia uszka jak rasowy ONek:evil_lol: lubi chodzić na spacery na pobliskie boisko.... lata już bez smyczy.....i nawet jej nie trzeba wołać, co 5 min przychodzi sprawdzić czy aby napewno Pani się nie zgubiła:lol: Rodzina sie w niej zabujała:loveu: nie oddali by jej za zadne skarby...sami mi powiedzieli ze ze wyobrażają sobie życia bez misi:diabloti: gdybym miała możliwość sama bym zaadoptowała Misie...ona jest poprostu słodka:loveu: zmieniła sie nie do poznania Quote
Mysia_ Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Suuuuper :multi::multi::multi::loveu: Tak jak myślałam potrzebowała troszkę czasu ;) Quote
rotek_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 25 marca minał rok odkąd misia jest w nowym domku... moja siostra co jakiś czas wpada do misi.... jak uda mi się naprawić apart cyknę fotki wiem że misia zachowuje się jak kot.... nauczyła się że jak ktoś siada na fotel to trzeba szybko zarezerwować kolanka;) wtedy zwija się w kłębek i śpi kiedy właściciele mówią do niej misia w smieszny sposób podnosi główkę(widać ze jest zadowolona) i nasłu****e dumnie.... Quote
Recommended Posts