Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejciu...jej uroda nie zachwyca:mad: to ja dziwna chyba jestem bo się zakochałam:loveu:
a jak sunia reaguje na dzieci w wieku około 11 i 13 lat??? aha no i najważniejsze jak sie zachowuje w domu...jest nauczona zostawiania na kilka godzin, nie siusianie na dywanik etc??

Posted

On teraz jest w biurze i nie załatwia się tam, zawsze jak wypuści się ją na dwór to robi co trzeba ;) Ona uwielbia wszystkich ludzi, więc napewno dzieci też polubi :p

Posted

qrcze dopiero teraz zauwarzyłam ze z zabrza:-( hmmm...znaoma rodzinka szuka domciu dla psinki...wysłałam im jej zdjęcia a teraz zobaczyłam ze to tak daleko....chyba odpada....w każdym razie podbijam psinke...hoooooopaj

Posted

bomba...słuchajcie
opowiem wszystko od początku.
Ze schroniska w dzierżoniowie dostaliśmy kilka fotek najbardziej potrzebujacych psów. Na jednej ze zdjęć była Tania-niewielka kremowa suczka. Rodzinka chciała ja zaadoptować...razem z dogomaniakami zaczęliśmy zbierać wyprawke dla suni...każdy coś od siebie dał. niestety okazało się ze suczka nie nadaje sie do dzieci. Zaproponowałam ze poszukam innego psiaka. Przesłałam kilkanaście zdjęć i najbardziej spodobała im się misia:multi: wiedzą o jej wieku i wcale się nie przerazili:cool3:
Dom jest w swidnicy(woj dolnośląskie) więc sunie miałabym na oku. fakt rodzina nie jest mega zamożna ale myśle ze dom jest duzo lepszy niz schron. szczerze mówiąc misia mi się spodobała odrazu...jak ona jeszcze swojego właściciela nie znalazła:mad:
a mogłybyście powiedzieć o niej coś więcej....najlepiej wszystko co wiecie. jak sie zachowuje w stosunku do psów, któw (chociaz to nie problem bo rodzina nie ma kota) i najważniejsze czy sunia umie zostawać sama w domu. Wiem ze w tym samym bloku w którym mieszka rodzina jest dość ...jak by to powiedzieć-upierdliwa sąsiadka. Słyszłam ze kiedyś przeszkadzało jej szczekanie któregoś psa i włascieiele znaleźli się pod presją...musieli oddac psa do schroniska. nie chce zeby taka sytuacja stała sie z Misia ...dlatego to pytanie jest najważniejsze