lookata Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 eh kochana psiuńcia, przydałby się ktoś kto pogłaskałby zmęczony i obolały pyszczek.. Quote
Mysia_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Misiunia zostań w górze.... Dobranoc skarbie ;) Quote
Mysia_ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 naszczęście dzisiaj Miśka czuła się juz lepiej :roll: Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dzisiaj również była w bardzo dobrej formie:) Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 w gore malutka! nie pozwol sie zepchnac na sam dol forum! Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 taka kochana i maleńka suńka, a musi w schronisku siedzieć..... :shake: Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nie moge uwierzyc ze nikt nie chce takiej swietnej psiny... Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Misiuńka szukaj domku na samej górze ;) Quote
sara_rokitnica Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no nie mowcie mi ze nikomu sie nie podoba.... Quote
Mysia_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 no i tak jest od początku... Nikt nie zwraca na nią uwagii :-( Quote
sara_rokitnica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 a ona przeciez jest taka kochana... :(:(:(:( Quote
Mysia_ Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 domku gdzie jesteś? Misia tak bardzo Cię potrzebuje.... :-( Misiulka bardzo prosi o ogłoszenia i Allegro :roll: Quote
sara_rokitnica Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 w gore Misia!!! a my sie do tych prosb dolaczamy... Quote
rotek_ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jejciu...jej uroda nie zachwyca:mad: to ja dziwna chyba jestem bo się zakochałam:loveu: a jak sunia reaguje na dzieci w wieku około 11 i 13 lat??? aha no i najważniejsze jak sie zachowuje w domu...jest nauczona zostawiania na kilka godzin, nie siusianie na dywanik etc?? Quote
Mysia_ Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 On teraz jest w biurze i nie załatwia się tam, zawsze jak wypuści się ją na dwór to robi co trzeba ;) Ona uwielbia wszystkich ludzi, więc napewno dzieci też polubi :p Quote
rotek_ Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 qrcze dopiero teraz zauwarzyłam ze z zabrza:-( hmmm...znaoma rodzinka szuka domciu dla psinki...wysłałam im jej zdjęcia a teraz zobaczyłam ze to tak daleko....chyba odpada....w każdym razie podbijam psinke...hoooooopaj Quote
sara_rokitnica Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 jak sie bardzo spodoba to mysle ze transport sie jakos znajdzie :P a daleko to jest od Zabrza? Quote
rotek_ Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 bomba...słuchajcie opowiem wszystko od początku. Ze schroniska w dzierżoniowie dostaliśmy kilka fotek najbardziej potrzebujacych psów. Na jednej ze zdjęć była Tania-niewielka kremowa suczka. Rodzinka chciała ja zaadoptować...razem z dogomaniakami zaczęliśmy zbierać wyprawke dla suni...każdy coś od siebie dał. niestety okazało się ze suczka nie nadaje sie do dzieci. Zaproponowałam ze poszukam innego psiaka. Przesłałam kilkanaście zdjęć i najbardziej spodobała im się misia:multi: wiedzą o jej wieku i wcale się nie przerazili:cool3: Dom jest w swidnicy(woj dolnośląskie) więc sunie miałabym na oku. fakt rodzina nie jest mega zamożna ale myśle ze dom jest duzo lepszy niz schron. szczerze mówiąc misia mi się spodobała odrazu...jak ona jeszcze swojego właściciela nie znalazła:mad: a mogłybyście powiedzieć o niej coś więcej....najlepiej wszystko co wiecie. jak sie zachowuje w stosunku do psów, któw (chociaz to nie problem bo rodzina nie ma kota) i najważniejsze czy sunia umie zostawać sama w domu. Wiem ze w tym samym bloku w którym mieszka rodzina jest dość ...jak by to powiedzieć-upierdliwa sąsiadka. Słyszłam ze kiedyś przeszkadzało jej szczekanie któregoś psa i włascieiele znaleźli się pod presją...musieli oddac psa do schroniska. nie chce zeby taka sytuacja stała sie z Misia ...dlatego to pytanie jest najważniejsze Quote
Recommended Posts