Mysia_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Misia do schroniska w Zabrzu trafiła jakiś miesiąc temu z maleńkimi szczeniaczkami, które już widziały. Dziś z jej czterech maluszków został, jeden, ale z pewnością szybko znajdzie domek... Jednak Ona ma owiele mniejsze szanse na adopcje... :( Ma około 7 lat, a jej uroda niestety nikogo z odiwedzających schronisko nie zachwyca :mad: Ostatnio zauważyłam, że bidulka ma najprawdopodobnie ropomacicze :-( :-( :-( W tym tygodniu czeka ją sterylka.... Kto pokocha Misiunie? Quote
Mysia_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Tak szybko spadasz w dół.... :-( :shake: Quote
iwop Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no co ty ??? przeciez ona ma sliczny pysio!!! I oczki takie mądre! do góry hopaj Misieńko!:placz: Quote
lookata Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no przecież że jest śliczniuchna! kochana mordka.. Quote
malagos Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Rzeczywiście ma niepokojąco duży brzuszek :shake: Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Misiuniu w górę.... Tak bardzo potrzebny domek :-( Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 zostań w górze Misiuniu... Może jeszcze ktoś Cię wupatrzy??? :roll: Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Kto pokocha Misiunie? Jakby wspaniale było, żeby po sterylce sunia dochodziła do siebie w domku.... :roll: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 kochana trzymaj się cieplutko i szukaj domku na pierwszej stronie ;) Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 jutro czeka ją sterylka, trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało :p Quote
sara_rokitnica Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 okej :):) bede trzymac kciuki z calej sily ;) i moja rodzinka tesh (zmusze ich <lol>) Quote
Enid Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 hm gdybym była w Kato to bym może ją wzięła, żeby chociaż po operacji sobi epoleżała w ciepełku:( a tak nie mam jak pomóc:( Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Niestety własnie najgorsza jest ta bezsilność :( Coś o tym wiem.... Misiunia w górę :roll: Quote
Mysia_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Misia już po zabiegu, niestety czuje się kiepsko :shake: Jej macica była w tragicznym stanie, nasza Pani weterynarz była w szoku, ze ona przeżyła poród :crazyeye: DOMEK JEST BARDZO POTRZEBNY! :shake: Quote
sara_rokitnica Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 o boshe!!!! biedna Miśka.... sproboje kogos znajomego namowic... moze ktos ja przygarnie... Quote
sara_rokitnica Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 niestety jak narazie nikt nie jest zainteresowany... :( wszyscy maja jakies glupie wymowki :(:(:( Quote
Recommended Posts