Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boskie wilczakowe:loveu:

A co do babci to wystarczy żę zdjęcia na nk widziała i nie powiem co o was myśli:oops:
Ale ja i tak was kocham i jej zdania nie podzielam. Dla niej wszystko większe lub cięższe od mojego Baksa a w szczególności co linieje nie nadaje się do życia w mieszkania, ona uważa że tam psy będą nieszczęśliwe i takie psy trzyma się jak ma się domek
(właśnie się zastanawiam czy ona wie że te małe psy czy w domku czy w bloku muszą mieszkać w domu, więc różnicy to nie robie) no ale to kobieta starego pokolenia i ma zawsze rację

Jedyne co mnie ratuje to pójście na swoje:) mam nadzieję że niedługo dojdzie do tego:)

Posted

Ale to u Ciebie sympatycznie!!
Małe buldożki wspaniałe.:loveu: Aż mi sie ciśnie na usta rozpaczliwe: :"Ja też chcę!!!!!"
Ucałuj każdy nosek ode mnie a nosek Lili 2 razy bo i od kuzynki:)

Posted

super sliczne foteczki :loveu::loveu::loveu: Widać że Ciastek lubi być na górze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co do plotek... są one tylko po to by Wam zaszkodzić... Ja widziałam i wiem jak u Was jest i jest bosko:loveu: i trzymajcie tak dalej... bo jeżeli masz złą hodowlę to ja chcę więcej takich hodowli :evil_lol:

Niedługo sie odezwę w sprawie odwiedzin :cool3:

Posted

odzywaj sie odzywaj my zapraszamy serdecznie:)

My tez mocno calujemy kuzynke no i malego mordziafona tez :razz: widzimy sie niedlugo chyba (rzeszow?) zobaczysz nim sie obejrzysz tez bedziesz iala takei rozkoszne zlosniki w domu:diabloti:

Pati moja babcia tez z podziwu nei wychodzi ze "to " sie miesci i jak ostatnio mowilam ze jade chyba niedlugo na krycie Frani to pytala czy tzn ze ja jade sprzedac :lol:

simbik Astorek jak to Astorek Pan na wlosciach leni sie, goni sarny i chrapie na kanapie z kumplem swoim ;) posiwial strasznie ale nadal zachowuje sie jak szczeniak...niedlugo mu stuknie 3 latka ehhh .....

Posted

mrowa23 napisał(a):

My tez mocno calujemy kuzynke no i malego mordziafona tez :razz: widzimy sie niedlugo chyba (rzeszow?) zobaczysz nim sie obejrzysz tez bedziesz iala takei rozkoszne zlosniki w domu:diabloti:

No właśnie chyba się nie widzimy bo mam egzamin:-( I to jeden, jedyny tego dnia:angryy:
Sesja, grrrrrr:cool1:

Chyba, ze coś się wyklaruje, ale raczej nici z Rzeszowa:(

Buziaki na dobranoc:loveu:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]
Wollie rośnie, jest grzeczny, byliśmy już nawet dwa razy na spacerku, ale miał frajde z biegania po śniegu, bardzo mu sie podobało.

Dzielnie ćwiczymy TUG, ale Wolliemu to sie nie zbyt podoba, wierci sie i kręci ale jak zobaczy ciasteczko to postoi grzecznie 5 sekund:evil_lol:

teraz dam kilka fotek:

http://images37.fotosik.pl/51/edfe3bb3dec1dea4med.jpg

http://images34.fotosik.pl/441/a1e83424fe585b3amed.jpg

http://images31.fotosik.pl/442/2abfd8abdd505e1fmed.jpg

Posted

Ojoj jak on rośnie:loveu::loveu::loveu::loveu:
Bosko, onale widać w oczach te diabełki:evil_lol::evil_lol:

Dorotko a kiedy jakieś zdjęcia reszty bo siem stęskniłam

Posted

postaram sie dzisiajw wstawic, ciagle zabiegana jestem....a poki co po maluchy dzwonia same "dziwne" osoby tak wiec banda ma sie dobrze w moim domku ;) tak wiec wieczorkiem wstawie co nieco moich dzieciaczkow

a Wolli pieknei rosnie, dziekuje za zdjecia....pomimo ze mam gromade w domu brakuje mi go i czasami jezcze wolam np do jedzonka "calusek" hehe.... babcia sentymentalna....

Posted

mrowa23 napisał(a):

a Wolli pieknei rosnie, dziekuje za zdjecia....pomimo ze mam gromade w domu brakuje mi go i czasami jezcze wolam np do jedzonka "calusek" hehe.... babcia sentymentalna....

Kochana - nie dziwie Ci sie, za nim nie dałoby sie nie tęsknić, jest niesamowity:loveu:

"Ładne oczy mam :loveu:"

z serii "durne minki"

prezentujemy chusteczke:loveu:
http://images38.fotosik.pl/52/4fa13e38953978e2med.jpg

no i zmykamy:
http://images42.fotosik.pl/52/2a1e66d4a0cb1acemed.jpg

Buziaczki!:loveu:

Posted

zaraz Ci na gg jeszcze napisze co nieco ;)ale ogolnei bardzo maly mi sie podoba powiem nieskromnie ;)
Gruby,Zadziora i Całka nadal maja sie calkiem dobrze w domowych pieleszach i nadal nigdzie sie nie wybieraja...:lol:

z racji chwilki czasu wrzucam kilka fotek - leniuchuje juz przed jutrzejsza wystawa- prosimy trzymac kciuki za nasza mlodziezowa dame;)
nie liczy sie wielkosc liczy sie jakosc przyjazni, obstawa to podstawa

niektorzy maja w nosie obstawe i czuja sie jak na dobrych wakacjach

niektore damy wypatruja z utesknieniem swojego ludzia

a niektore z dam przewrocily sie z boku na brzuch i chrapia dalej;)

na mysl o nowym domku wydaja sie byc niezadowolone- przeciez tu jest fajnie, to ich prywatne zdanie, jak i zdanie ciotki frani, lili, demi,fi i mamci niny...

Posted

inni strasznie sie martwia ze przyjdzie im zyc z kunmi,wydrami,swinkami wietnamskimi itp

a gruby jak to gruby cieszy sie zawsze i wszedzie do kazdej mysli;)

a kiedy wnuki juz sa zmeczone to roztacza sie przed dziadkami cudowny widoki...przede wszytskim cisza i zmniejszone przemieszczanie sie obiektow niskopodlogowych

ciotki po meczacym dniu tez padaja rozmiar padniecia uwarunkowany rozmiarem ciala ;)

Posted

Jaaa cie jak maluchy porosły, a ja myslałam ze tylko Wollie rośnie jak na drożdżach:loveu:

Miałaś napisać na gg, otwieram - a tu przerazająca pustka:diabloti:
ogarnął cie leń?:razz::razz:

Buźkamy;)

a gdzie Czesiu?:placz:

Posted

Boziu jakie one cuuudne, jak ja za nimi tęskniusiam:placz::placz::placz::placz:
A gdzie Czesiu luca się tu stresuje że go nie widzie, i nie może przeboleć że go nie ma na wyłączność:loveu: