Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć ciotka
Właśnie rozmyslałam i prawdopodobnie za około 2 tyg sie u ciebie zjawię, wcześniej nie mogę bo muszę remont skończyc bo się wynoszę do babci :) może uda mi się ją namówić na pokraczka

A tak w ogóle to masz już wszytkie szczeniaki zamówione czy któryś szuka jeszcze potencjalnych właścicieli

Buziaki dla was ciotki i uściski dla wujka misia:)

Ten płowy jest boski
http://images27.fotosik.pl/299/835e47e744543f64med.jpg

Posted

gruby vel Ciasteczkowy Potworek Z Korczówki, ktory czeka na wystawowe rece ktore go rozpieszcza -uwielbia to ;)

i moje sloneczko kochane vel Cała Twoja Z Korczówki

• 2 weeks later...
Posted

Patikujek napisał(a):
A ja mam właśnie okazję z tymi gremlinami przebywać :loveu:

Szczęśliwego roku wszystkim

A ja z tymi gremlinami przebywałam w poniedziałek :loveu:

Wszystkiego naj w Nowym Roku :evil_lol:

Posted

dawno nas nei bylo wiec sie przypominamy, wczoraj mielismy tatuaz no i przeglad z ktorego wyszlo ze jestesmy piekne a glowki to mamy boskie;)

zebory prawidlowe, psychiki o dziwo babcia nam nie zepsula i ciotka Frania takze nic tylko pakujemy wyprawki i do nowych domkow... jeszcze tylko domki musza sie odezwac ze nas chca, bo nie wszystkie mamy swoje prywate katy.

Posted

dziekujemy slicznie,

ksiaze juz przygotowany do podrozy praktycznie, ja mam lezke w oku no ale... wiem ze bedzie mial raj na ziemi wiec lezka mala ;)

okamia mozesz do mnie na gg sie odezwac bo mi sie wsiaklo twoj nr ;)

Posted

Włożymy całe serce żeby Ksiaże miał u nas dobrze:loveu:

Jutro ja zaczne sie pakować - ale mam stresa:evil_lol: denerwuje sie jak przed pierwszą randką:diabloti:

Dorotko - czy godz.18 bedzie Ci pasowac? o 16 bede w Poznaniu ale brat chce mnie jeszcze porwać na dwie godzinki;)
Buziaczki miziaczki:loveu: