Kar0la Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja także trzymam kciuki. Oby się udało. :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
saskia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Czy cos już wiadomo??? Bo my tu przebieramy nóżkami, drepczemy, kciuki zaciskamy i myśli w świat wysyłamy, żeby się udało:p Quote
SAGITTARIUS Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Juz jest decyzja-Szarotke trzeba dowiezc do nowego Sacza! Quote
SAGITTARIUS Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Napisalam PW do Moriii! Moze jutro juz bedzie mozna sunie zawiezc?Co Wy na to?:lol: Quote
Kar0la Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nowy Sącz piękne miejsce, ale kawał drogi.:-o:-o Cioteczko Saskia, a jak tam dzisiaj laleczka? Quote
Moriaaa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 SAGITTARIUS napisał(a):Juz jest decyzja-Szarotke trzeba dowiezc do nowego Sacza! SAGITTARIUS...nie wiem jak Ci dziękować...właściwie nie wiem co napisać...PO RAZ KOLEJNY CUUUUD!!!!:bigcool::bigcool::bigcool: Jutro od rana zadzwonię do Pani, mail cuudny...Pancia zapewne też:) :) :) Jeśli udało by mi się znaleźć zastępstwo to wpakuję niunię jutro i jedziemy, jeśli nie, wyruszymy do Panci w przyszłą sobotę(niestey tylko weekendy wchodzą w grę)...choć tak bardzo chciałabym żeby to było JUŻ:) SAGITTARIUS jescze raz DZIĘKUJĘ:loveu: Quote
szajbus Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ufffff, jaka ulga. Jakie to piękne Quote
hanka456 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 BOMBA. Bardzo szybko i dobrze, ze juz wiadomo co z nia bedzie. Quote
SAGITTARIUS Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja sie bede cieszyc "pelna para" jak juz Szarotka bedzie na miejscu.Ale i tak teraz juz sie baaardzo raduje ,i cieplej mi w sercu!.:lol: Quote
saskia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 To wymarzony dom dla Szarotki:lol: :lol: olbrzymi teren do biegania, inny pies do towarzystwa, ciepły dom i kochani ludzie- to naprawdę wzruszające, że znalazł sie dla niej taki cudowny dom Quote
lupe Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi:o jakie piękne wieści !! Quote
mulinka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 no to chyba już można zmienić tytuł wątku :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts