Malgoska Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Trufcia myszko tak mi przykro, że na takie wietrzysko tam marzniesz :( Quote
iwoniam Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 na szczescie wejście ustawione bokiem, więc jej tam nie podwiewa tak mocno, ale.... błagam, trzymajcie kciuki, bo mi dobrze idzie w piesiuniami... Trzymajcie kciuki za Misię. i za tego spanielka -podrzutka,,, jak się uda to tylko Faflasty pozostanie i.... i wiecie co wtedy.... :) :) Quote
asiuniab Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='iwoniam']na szczescie wejście ustawione bokiem, więc jej tam nie podwiewa tak mocno, ale.... błagam, trzymajcie kciuki, bo mi dobrze idzie w piesiuniami... Trzymajcie kciuki za Misię. i za tego spanielka -podrzutka,,, jak się uda to tylko Faflasty pozostanie i.... i wiecie co wtedy.... :) :)[/QUOTE] no to pewnie, że trzymamy:) Quote
Malgoska Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='iwoniam']na szczescie wejście ustawione bokiem, więc jej tam nie podwiewa tak mocno, ale.... błagam, trzymajcie kciuki, bo mi dobrze idzie w piesiuniami... Trzymajcie kciuki za Misię. i za tego spanielka -podrzutka,,, jak się uda to tylko Faflasty pozostanie i.... i wiecie co wtedy.... :) :)[/QUOTE] no trzymamy:) Quote
margoth137 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Trufcia przytuli się do Romana i od razu cieplej:loveu: Quote
barb Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='iwoniam']na szczescie wejście ustawione bokiem, więc jej tam nie podwiewa tak mocno, ale.... błagam, trzymajcie kciuki, bo mi dobrze idzie w piesiuniami... Trzymajcie kciuki za Misię. i za tego spanielka -podrzutka,,, jak się uda to tylko Faflasty pozostanie i.... i wiecie co wtedy.... :) :)[/QUOTE] [quote name='Malgoska']no trzymamy:)[/QUOTE] :kciuki: [quote name='margoth137']Trufcia przytuli się do Romana i od razu cieplej:loveu:[/QUOTE] :lol: Quote
Malgoska Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 Oj Trufcia Trufcia, myslę jak Ci tam???? Quote
barb Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Zabawki jeszcze żyją? ;) Edited September 25, 2013 by barb dodanie znaku zapytania Quote
Marta72 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Małgosiu w imieniu Trufelki dziękuję za smakołyczki:):loveu: ech...czekamy na ten domek i nic... Quote
inka33 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Trochę po fotach spóźniona... :oops:, ale grzecznie się podpisuję na liście. :) Quote
Malgoska Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='inka33']Trochę po fotach spóźniona... :oops:, ale grzecznie się podpisuję na liście. :)[/QUOTE] oooooooooooooooo jak Cię dawno nie było.... Quote
inka33 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Malgoska']oooooooooooooooo jak Cię dawno nie było....[/QUOTE] Nooo, AŻ dwa dni! :p Quote
asiuniab Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 jak się miewa nasza Gwiazda, pewnie już przytuleni z Romanem śpią:) Quote
barb Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) Odświeżylam raniutko Trufelkową Tablicę. [URL]http://tablica.pl/oferta/sympatyczna-grzeczna-suczka-szuka-spokojnego-domu-ID2S183.html[/URL] Statystyki: Wyświetleń: 1422 Tel: 14 Edited September 25, 2013 by barb Quote
Malgoska Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='barb']Odświeżylam raniutko Trufelkową Tablicę. [URL]http://tablica.pl/oferta/sympatyczna-grzeczna-suczka-szuka-spokojnego-domu-ID2S183.html[/URL] Statystyki: Wyświetleń: 1422 Tel: 14[/QUOTE] bardzo Ci dziękuję kompletnie nie wiem jak z jej ogłoszeniami innymi? Quote
halszka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Malgoska']bardzo Ci dziękuję kompletnie nie wiem jak z jej ogłoszeniami innymi?[/QUOTE] Troszkę póżniej sprawdzę jak ma się sprawa z ogłoszeniami które ja robiłam Quote
Marta72 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 z tego co zrozumiałam.....Trufelka ma szansę na domek najlepszy z mozliwych:) jeśli tak, to warto było czekać:) mocno trzymam kcikuki!!! MOCNO!!! Quote
barb Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Marta72']z tego co zrozumiałam.....Trufelka ma szansę na domek najlepszy z mozliwych:) jeśli tak, to warto było czekać:) mocno trzymam kcikuki!!! MOCNO!!![/QUOTE] ?????????????!!! Quote
Malgoska Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Marta72']z tego co zrozumiałam.....Trufelka ma szansę na domek najlepszy z mozliwych:) jeśli tak, to warto było czekać:) mocno trzymam kcikuki!!! MOCNO!!![/QUOTE] [quote name='barb']?????????????!!![/QUOTE] ??????????????????????? Quote
sharka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='barb']?????????????!!![/QUOTE] [quote name='Malgoska']???????????????????????[/QUOTE] ????????????????????????????????????? ;) Quote
inka33 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='barb']?????????????!!![/QUOTE] [quote name='Malgoska']???????????????????????[/QUOTE] [quote name='sharka']????????????????????????????????????? ;)[/QUOTE] ????????????????????????????????????????????????? :p Quote
sharka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='inka33']????????????????????????????????????????????????? :p[/QUOTE] oooo - inka - chylę czoła ;) a teraz niech ktoś wytłumaczy blondynce (mi znaczy się) co z tym domkiem - chodzi o domek iwoniam czy coś się szykuje? Quote
Malgoska Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='sharka']oooo - inka - chylę czoła ;) a teraz niech ktoś wytłumaczy blondynce (mi znaczy się) co z tym domkiem - chodzi o domek iwoniam czy coś się szykuje?[/QUOTE] ja też nie wiem Quote
Recommended Posts