wojtuś Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Malgoska']lepiej, coś tam zjadła chodziła więcej, nawet chciała kopać dołek w ogródku więc musiałam ją szybko zgarnąć.[/QUOTE] Trzymam za Szelunię, niech prędziutko wraca do pełnej formy. Trufelka się też pokazuje. Quote
Malgoska Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 O Trufelce znowu wszyscy zapomnieli.... Quote
Panna Marple Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Malgoska']lepiej, coś tam zjadła chodziła więcej, nawet chciała kopać dołek w ogródku więc musiałam ją szybko zgarnąć.[/QUOTE] nie bój się, moja Frania po sterylce przez trzy dni była potwornie smutna-łzy mi ciekły jak na nią patrzyłam. Wszystko było ok, rana ładnie się goiła, drugiego dnia kupalonek ładny był, ale smutek nie do ogarnięcia. No i zero szczekania...Po trzech dniach smuteczek zaczął mijać, a po tygodniu znów japę rozdarła:evil_lol: Quote
Malgoska Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 [quote name='Panna Marple']nie bój się, moja Frania po sterylce przez trzy dni była potwornie smutna-łzy mi ciekły jak na nią patrzyłam. Wszystko było ok, rana ładnie się goiła, drugiego dnia kupalonek ładny był, ale smutek nie do ogarnięcia. No i zero szczekania...Po trzech dniach smuteczek zaczął mijać, a po tygodniu znów japę rozdarła:evil_lol:[/QUOTE] Mnie to jedzenie martwiło, tzn jego brak.... ona jest już 4 dni po, dziś była trochę bardziej ruchliwa, widzę tez, że jak jej ściągnę to ubranko to lepiej chodzi, w tym ubranku porusza się jak kosmita .... dziś juz też robiła porządki na tarasie, na przechodzących po jej torze widzenia ludzi...(jak śmieli się pojawić i zakłócić jej spokój...), trochę też zjadła ale to ciągle mało...ona taka drobniutka jest i jeszcze nie je.... Quote
Panna Marple Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Malgoska']Mnie to jedzenie martwiło, tzn jego brak.... ona jest już 4 dni po, dziś była trochę bardziej ruchliwa, widzę tez, że jak jej ściągnę to ubranko to lepiej chodzi, w tym ubranku porusza się jak kosmita .... dziś juz też robiła porządki na tarasie, na przechodzących po jej torze widzenia ludzi...(jak śmieli się pojawić i zakłócić jej spokój...), trochę też zjadła ale to ciągle mało...ona taka drobniutka jest i jeszcze nie je....[/QUOTE] Brak apetytu zawsze da się nadrobić, a poza tym może taka jej uroda. Mój Feluś chudzieńki taki, aż mi wstyd...Wpycham w niego jak w worek i ...nic. A Romuś, którego wzięłam od iwoniam w ciągu trzech miesięcy przytył 2,5 kilo. Był wielkości kota, kiedy iwoniam go ratowała, a terza ponad 8kg waży. Szelunia dojdzie do siebie- pewnie to ten typ co do jedzenia musi mieć specjalny nastrój;). Nie martw się, zwierzaki mądrzejsze od nas w kwestii jedzenia-nadrabiają straty, jeśli do takowych dojdzie Quote
wojtuś Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 W sobotni późny wieczór pokażemy się jeszcze Wszystkim Quote
beka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 nas ostanio kilka piesków poszło do adopcji z ogłoszeń ze zdjeciem w gazecie lokalnej. Trufelka śliczna, zdjecia bardzo fajne. Dziewczyny gdyby nie Wy nie wiadomo jak potoczyłyby sie jej losy. Brawo. Quote
Malgoska Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='beka']nas ostanio kilka piesków poszło do adopcji z ogłoszeń ze zdjeciem w gazecie lokalnej. Trufelka śliczna, zdjecia bardzo fajne. Dziewczyny gdyby nie Wy nie wiadomo jak potoczyłyby sie jej losy. Brawo.[/QUOTE] witamy na wątku zostań z nami Quote
paula_t Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='Malgoska']Mnie to jedzenie martwiło, tzn jego brak.... ona jest już 4 dni po, dziś była trochę bardziej ruchliwa, widzę tez, że jak jej ściągnę to ubranko to lepiej chodzi, w tym ubranku porusza się jak kosmita .... dziś juz też robiła porządki na tarasie, na przechodzących po jej torze widzenia ludzi...(jak śmieli się pojawić i zakłócić jej spokój...), trochę też zjadła ale to ciągle mało...ona taka drobniutka jest i jeszcze nie je....[/QUOTE] Malgoska, skoro zaczęła już co nieco jeść i nawet ludzie po kątach ustawia, to nie może być źle ;) Quote
Malgoska Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='paula_t']Malgoska, skoro zaczęła już co nieco jeść i nawet ludzie po kątach ustawia, to nie może być źle ;)[/QUOTE] też tak już myślę.......... Quote
Malgoska Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Trufelko, zimno się robi, trzeba znaleźć domek przed kolejną zimą. Quote
asiuniab Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='Malgoska']też tak już myślę..........[/QUOTE] trzymam kciuki za powrót do pełnej formy:) Quote
iwoniam Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Jeśli Fafel i przynajmniej Misia lub Soniak pojadą do domów i uda mi się wyleczyć choć część z tych moich chorych kotków... to wiecie co... :) Quote
Malgoska Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Witaj z rana Trufelko. mało tu nas:( Quote
asiuniab Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Malgoska']Witaj z rana Trufelko. mało tu nas:([/QUOTE] Malgoska nie przejmuj się, że mało nas na wątku, najważniejsze, żeby Trufelkę na zewnątrz ogłaszać, bo dogomaniacy i tak są już zapsieni:( Quote
Marycha35 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Buziale dla Trufelki i suni rekonwalescentki:) Quote
Malgoska Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='Marycha35']Buziale dla Trufelki i suni rekonwalescentki:)[/QUOTE] dziekujemy :) Quote
barb Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Malgoska']Witaj z rana Trufelko. mało tu nas:([/QUOTE] Zaglądam systematycznie ale nie zawsze piszę. :lol: Postaram się zaznaczać obecność :lol: Quote
sharka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 doszła wpłata Isadory7 z bazarku na Trufllę - 15 zł, posłałam dzisiaj do Malgoski razem z grosikiem ode mnie na ten miesiąc :) link do bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245564-ZAKOŃCZONY_Spodnie-biustonosze-bluzki_L-XL_dla-Trufli_rozliczony[/url] Quote
paula_t Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Malgoska']Witaj z rana Trufelko. mało tu nas:([/QUOTE] Może i mało, ale za to stała i wierna Trufelce grupa ;) Quote
Panna Marple Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='barb']Zaglądam systematycznie ale nie zawsze piszę. :lol: Postaram się zaznaczać obecność :lol:[/QUOTE] Ze mną tak samo...:lol: Quote
wojtuś Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Pozdrowienia Kochani :) Domek dla Trufelki przed zimą - to byłoby spełnienie naszych marzeń ;) Quote
Malgoska Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 [quote name='wojtuś']Pozdrowienia Kochani :) Domek dla Trufelki przed zimą - to byłoby spełnienie naszych marzeń ;)[/QUOTE] może się uda pomyslę o ogłoszeniu w gazecie Quote
Malgoska Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Trufelka pewnie już śpi ................ Quote
Panna Marple Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Aaaaa, kotki dwa... Poczęstowałam się banerkami...Mam nadzieję, że nie macie za złe, że bez pytania?;):oops: Quote
Recommended Posts