Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malgoska napisał(a):
myślę o Trufelce cały czas, taka pechowa; pewnie będzie trzeba szykować jakiś bazarek....

jakbyś się Małgosia zdecydowała daj znać, podeslę trochę rzeczy

Posted

Marta72 napisał(a):
Barb, cioteczko!
zdrowia życzę duzo!!! Szczęsiarka do Ciebie merda mini ogonkem:) Wracaj do sił kochana!!!

Krakowianko
jakbyś jakiś plakat o Trufli wyprodukowała, ślij mi na mejla, wydrukuję i porozwieszam u mnie.
Obiecałam tez ciuszki na bazar. wyslę w tym tygodniu do Ciebie. Prosze o adres.

Nie było mnie troszkę na dogo bo miałam małe zawirowania i czasu brakło.
Z sunia ściskamy wszystkich.

Dziękuję za ciepłe slowa. Dobrze, że znow jesteś na dogo i na wątku.

Malgoska napisał(a):
myślę o Trufelce cały czas, taka pechowa; pewnie będzie trzeba szykować jakiś bazarek....

Marta72 napisał(a):
jakbyś się Małgosia zdecydowała daj znać, podeslę trochę rzeczy

Malgoska napisał(a):
no chyba muszę, bo ona ma takie długi, i nikt o nią nie pyta :(

Jesteście dziewczyny nieocenione. Malgoska odpocznij chociaz do końca miesiąca - tak jak zamierzalaś.
Mam kilka fantow, które możnaby dołożyć do bazarku (z tego część obfoconych ) - jeśli Malgoska zgodzilaby się na ich wysyłkę ode mnie.

Posted

barb napisał(a):
Dziękuję za ciepłe slowa. Dobrze, że znow jesteś na dogo i na wątku.

Jesteście dziewczyny nieocenione. Malgoska odpocznij chociaz do końca miesiąca - tak jak zamierzalaś.
Mam kilka fantow, które możnaby dołożyć do bazarku (z tego część obfoconych ) - jeśli Malgoska zgodzilaby się na ich wysyłkę ode mnie.

no pewnie,
nie wiem czy doczekam do końca miesiąca bo Trufelka w potrzebie, Sonia też ma długi....

Posted

Marta72, ja chetnie zrobie plakat, tylko czekam na tekst i info ktorych zdjec mam uzyc,
reszte juz zrobie sama

Marta72 napisał(a):
Barb, cioteczko!
zdrowia życzę duzo!!! Szczęsiarka do Ciebie merda mini ogonkem:) Wracaj do sił kochana!!!

Krakowianko
jakbyś jakiś plakat o Trufli wyprodukowała, ślij mi na mejla, wydrukuję i porozwieszam u mnie.
Obiecałam tez ciuszki na bazar. wyslę w tym tygodniu do Ciebie. Prosze o adres.

Nie było mnie troszkę na dogo bo miałam małe zawirowania i czasu brakło.
Z sunia ściskamy wszystkich.

Posted

Od Barb wpłynęło dla Trufelki 10 zł dziekuję :loveu:

Krakowianko tak prosze o plakat, na podstawie opisu z postu 4 i zdjęć z postów 4 i 6 zrobię zbiorówkę do plakatu :)
Jutro rano Kochani, nie mam neta w domu.

Ogłoszenia w prasie, tak również - plakaty i prasa to teraz jedyna droga, i polecanie bezpośrednie znajomym Trufli, bo z ogłoszeń nie ma odzewu - tak właśnie mówiliśmy z Iwonką z Amoka ;)

Posted

inka33 napisał(a):
Wojtuś.. :oops: gruz wysypany... ;)

Słodka Czarnulko, zapylaj do Swojego Domku! :mad: :kciuki:

Inka, zastanawiam się o co chodzi z tym gruzem ? :???:

Posted

Wojtek ma poważne problemy zdrowotne, jak dojdzie do siebie to na pewno się pojawi. W przyszłym tygodniu pojadę po nowe fanty do pani Sylwii i spróbuję zrobić bazar na Trufelkę.

Posted

Malgoska napisał(a):
Wojtek ma poważne problemy zdrowotne, jak dojdzie do siebie to na pewno się pojawi. W przyszłym tygodniu pojadę po nowe fanty do pani Sylwii i spróbuję zrobić bazar na Trufelkę.

To przykre.:shake: Zyczymy mu dużo zdrowia.
Spróbuję zrobić Trufli w przyszłym tygodniu kilka nowych ogloszeń z tymi fotami, ktore są.

Posted

sharka napisał(a):
poproszę o nr konta, podeślę jednorazowo choć 20 zł dla Trufli :]

Ciociu sharko, mam numery konta Wojtusia i do hoteliku Amok. Mogę przeslać na PW. Skoro Wojtuś złożony chorobą to nie wiem gdzie lepiej slać może bezpośrednio na Amok ? Wtedy trzeba koniecznie z dopiskiem Dla Trufli.

Posted

Trufelko, zaciskam :kciuki:

barb napisał(a):
Inka, zastanawiam się o co chodzi z tym gruzem ? :???:

Malgoska napisał(a):
Też nie wiem o co chodzi z tym gruzem/......

Dostałam na maila info od dogo, że Wojtuś próbował mi wysłać priva, ale miałam zapchaną skrzynkę i to był cynk, że ją odgruzowałam...
:oops: Przepraszam, mogłam na PW mu to napisać... :stupid:

Wojtuś, zdrówka! :kciuki:

Posted

barb napisał(a):
Ciociu sharko, mam numery konta Wojtusia i do hoteliku Amok. Mogę przeslać na PW. Skoro Wojtuś złożony chorobą to nie wiem gdzie lepiej slać może bezpośrednio na Amok ? Wtedy trzeba koniecznie z dopiskiem Dla Trufli.

wpłaciłam na konto hotelu :]

Posted

barb napisał(a):
Dzięki Ciocia.:Rose::Rose::Rose: Dalaś dopisek, ze to dla Trufli ?

dałam dopisek :] Trufla trochę moją Mikę przypomina - uszy "radary" i biały krawacik :)

Posted

sharka napisał(a):
dałam dopisek :] Trufla trochę moją Mikę przypomina - uszy "radary" i biały krawacik :)

Masz rację jest jakieś podobieństwo. ;)
A mnie przypomina też Warkę.

Posted

Głosowanie w Krakvecie na benki
[quote name='oska1983']Jeszcze raz zaspamuję, mam nadzieję że mi wybaczycie:
proszę o głosy na Fundację Bernardyn w ankiecie krakvetu http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492 . Koniec juz jutro, a bernardyny przegrywaja ok 30głosami..pomóżcie jeśli możecie.

Istrukcja jak głosować jest tu https://www.facebook.com/events/579961998688459/584138211604171/?notif_t=event_mall_reply