Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak czytam o Trufelce naszej i myśle,ze duzo by dało, jakby znalazła swoj dom i swojego ludzia....jak .........moja Lakusia;), która tak bardzo sie zmieniła!!! Wydaje się, ze to nie ten pies!!! Naprawdę!!! Fiz inny, ludzie mówią ze ona urosła...a sunia owszem nabrała masy, ale przede wszystkim zwyczajnie wyprostowała się, wyswobodziła z tego strachu i to sprawia wrażenie,że jest większa:) I ten uśmiech jej!!! Niewiarygdna odmiana!!! Psyche też!!! Pogodna, chętna do zabawy z innymi psami, towarzyska! W domu pieszczoch nie z tej planety!!! Pół roku jej było trzeba, pól roku normalności! Teraz juz spuszczam ja na łace, jak się ciszy,jak biega, jak zachęca do zabawy, rewelacyjne zachowanie. Trufelce też trzeba takiej szansy....

jeszcze raz dziekuję Wam za sunię!
Iwonce z Amoka za wiarę w malutką!!!

Posted

[quote name='Marta72']tak czytam o Trufelce naszej i myśle,ze duzo by dało, jakby znalazła swoj dom i swojego ludzia....jak .........moja Lakusia;), która tak bardzo sie zmieniła!!! Wydaje się, ze to nie ten pies!!! Naprawdę!!! Fiz inny, ludzie mówią ze ona urosła...a sunia owszem nabrała masy, ale przede wszystkim zwyczajnie wyprostowała się, wyswobodziła z tego strachu i to sprawia wrażenie,że jest większa:) I ten uśmiech jej!!! Niewiarygdna odmiana!!! Psyche też!!! Pogodna, chętna do zabawy z innymi psami, towarzyska! W domu pieszczoch nie z tej planety!!! Pół roku jej było trzeba, pól roku normalności! Teraz juz spuszczam ja na łace, jak się ciszy,jak biega, jak zachęca do zabawy, rewelacyjne zachowanie. Trufelce też trzeba takiej szansy....

jeszcze raz dziekuję Wam za sunię!
Iwonce z Amoka za wiarę w malutką!!![/QUOTE]

pokaż nam Szczęściarę:)

Posted

zapraszam na bazar dla Harfy i Trufli

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240409-Na-poparzon%C4%85-Harf%C4%99-i-hotelik-Trufli-do-09-03-13r-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...13r-godz-22-00[/URL]

Posted

[quote name='Malgoska']pokaż nam Szczęściarę:)[/QUOTE]

MAłgoś
zrobiłam jej dziś na spacerze kom fotki, jakość średnia...ale są, poprosiłam Iwoniam, by je wrzuciła:)

Posted

[quote name='Marta72']Małgoś
naprawdę ona nie znosi zdjęć!!! nie robie jej bo krzywi sie zaraz, buczy i czołga jak tylko zobaczy tel...
Wojtuś
sunia jest wspaniała!!![/QUOTE]

[quote name='Marta72']MAłgoś
zrobiłam jej dziś na spacerze kom fotki, jakość średnia...ale są, poprosiłam Iwoniam, by je wrzuciła:)[/QUOTE]

[quote name='Malgoska']superrrrrrrrrr[/QUOTE]
JUż chcialam Ci poradzić Marto żebyś robila fotki Lakusi kiedy śpi.

[quote name='Malgoska']zapraszam na bazar dla Harfy i Trufli

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240409-Na-poparzoną-Harfę-i-hotelik-Trufli-do-09-03-13r-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...13r-godz-22-00[/URL][/QUOTE]
Super bazar ale ciekawia mnie bardzo te obiecane nowe fanty;)

Posted

[quote name='barb']JUż chcialam Ci poradzić Marto żebyś robila fotki Lakusi kiedy śpi.

Super bazar ale ciekawia mnie bardzo te obiecane nowe fanty;)[/QUOTE]

wszystkich nie dam rady dorzucić bo nie mam miejsca....
gdzie jest Wojtek?

Posted

[quote name='Malgoska']wszystkich nie dam rady dorzucić bo nie mam miejsca....

Dołozysz ile sie zmiesci i ile zdążysz :lol:

gdzie jest Wojtek?

:niewiem:
[quote name='Marta72']i gdzie fotki Lakusi;)
Pewnie iwoniam trudno znaleźć chwilkę zeby wrzucić ale czekamy cierpliwie.

Posted

Iwonka
dzieki:):):)

Ty powiększałaś a ja przybliżałam by cos z nich wycisnać;)

no to prosze się napatrzeć do woli:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
i porównać z fotkami z O....

Posted

oj piękna:) nie jest gruba, ale teraz juz trzymamy wage pod kontrolą:) 30 kg to maX dla niej i teraz tak jest:):) wimy ze po sterylce będą tendencje ...ale ona kocha biegac, wiec mocno się nie martwimy:);) póki co jemy karmę dietetyczna;)

Posted

ja tam mysle, ze lepiej juz nie porównywać i jej tego koszmaru nie przypominac :/
:)
niech będzie zdrowa, piękna i wesoła jak teraz !!

[quote name='Marta72']Iwonka
dzieki:):):)

Ty powiększałaś a ja przybliżałam by cos z nich wycisnać;)

no to prosze się napatrzeć do woli:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
i porównać z fotkami z O....[/QUOTE]

Posted

[quote name='wojtuś']Piękna Szczęściara, uśmiechnięta :)[/QUOTE]
Wojtusiu jesteś potrzebny na bazarku Malgoski - trzeba udzielić informacji o obrazie Maki.:lol: