Marta72 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 tak czytam o Trufelce naszej i myśle,ze duzo by dało, jakby znalazła swoj dom i swojego ludzia....jak .........moja Lakusia;), która tak bardzo sie zmieniła!!! Wydaje się, ze to nie ten pies!!! Naprawdę!!! Fiz inny, ludzie mówią ze ona urosła...a sunia owszem nabrała masy, ale przede wszystkim zwyczajnie wyprostowała się, wyswobodziła z tego strachu i to sprawia wrażenie,że jest większa:) I ten uśmiech jej!!! Niewiarygdna odmiana!!! Psyche też!!! Pogodna, chętna do zabawy z innymi psami, towarzyska! W domu pieszczoch nie z tej planety!!! Pół roku jej było trzeba, pól roku normalności! Teraz juz spuszczam ja na łace, jak się ciszy,jak biega, jak zachęca do zabawy, rewelacyjne zachowanie. Trufelce też trzeba takiej szansy.... jeszcze raz dziekuję Wam za sunię! Iwonce z Amoka za wiarę w malutką!!! Quote
Malgoska Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Marta72']tak czytam o Trufelce naszej i myśle,ze duzo by dało, jakby znalazła swoj dom i swojego ludzia....jak .........moja Lakusia;), która tak bardzo sie zmieniła!!! Wydaje się, ze to nie ten pies!!! Naprawdę!!! Fiz inny, ludzie mówią ze ona urosła...a sunia owszem nabrała masy, ale przede wszystkim zwyczajnie wyprostowała się, wyswobodziła z tego strachu i to sprawia wrażenie,że jest większa:) I ten uśmiech jej!!! Niewiarygdna odmiana!!! Psyche też!!! Pogodna, chętna do zabawy z innymi psami, towarzyska! W domu pieszczoch nie z tej planety!!! Pół roku jej było trzeba, pól roku normalności! Teraz juz spuszczam ja na łace, jak się ciszy,jak biega, jak zachęca do zabawy, rewelacyjne zachowanie. Trufelce też trzeba takiej szansy.... jeszcze raz dziekuję Wam za sunię! Iwonce z Amoka za wiarę w malutką!!![/QUOTE] pokaż nam Szczęściarę:) Quote
wojtuś Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Szczęściara-Lakusia taka przemiana :) Pięknie Marto o niej piszesz :) I Trufelka się podobnie odnajdzie u swojego ludzia :) Quote
Marta72 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Małgoś naprawdę ona nie znosi zdjęć!!! nie robie jej bo krzywi sie zaraz, buczy i czołga jak tylko zobaczy tel... Wojtuś sunia jest wspaniała!!! Quote
Malgoska Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 zapraszam na bazar dla Harfy i Trufli [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240409-Na-poparzon%C4%85-Harf%C4%99-i-hotelik-Trufli-do-09-03-13r-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...13r-godz-22-00[/URL] Quote
Marta72 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Malgoska']pokaż nam Szczęściarę:)[/QUOTE] MAłgoś zrobiłam jej dziś na spacerze kom fotki, jakość średnia...ale są, poprosiłam Iwoniam, by je wrzuciła:) Quote
Malgoska Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Marta72']MAłgoś zrobiłam jej dziś na spacerze kom fotki, jakość średnia...ale są, poprosiłam Iwoniam, by je wrzuciła:)[/QUOTE] superrrrrrrrrr Quote
barb Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Marta72']Małgoś naprawdę ona nie znosi zdjęć!!! nie robie jej bo krzywi sie zaraz, buczy i czołga jak tylko zobaczy tel... Wojtuś sunia jest wspaniała!!![/QUOTE] [quote name='Marta72']MAłgoś zrobiłam jej dziś na spacerze kom fotki, jakość średnia...ale są, poprosiłam Iwoniam, by je wrzuciła:)[/QUOTE] [quote name='Malgoska']superrrrrrrrrr[/QUOTE] JUż chcialam Ci poradzić Marto żebyś robila fotki Lakusi kiedy śpi. [quote name='Malgoska']zapraszam na bazar dla Harfy i Trufli [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240409-Na-poparzoną-Harfę-i-hotelik-Trufli-do-09-03-13r-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...13r-godz-22-00[/URL][/QUOTE] Super bazar ale ciekawia mnie bardzo te obiecane nowe fanty;) Quote
Malgoska Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='barb']JUż chcialam Ci poradzić Marto żebyś robila fotki Lakusi kiedy śpi. Super bazar ale ciekawia mnie bardzo te obiecane nowe fanty;)[/QUOTE] wszystkich nie dam rady dorzucić bo nie mam miejsca.... gdzie jest Wojtek? Quote
barb Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Malgoska']wszystkich nie dam rady dorzucić bo nie mam miejsca.... Dołozysz ile sie zmiesci i ile zdążysz :lol: gdzie jest Wojtek? :niewiem: [quote name='Marta72']i gdzie fotki Lakusi;) Pewnie iwoniam trudno znaleźć chwilkę zeby wrzucić ale czekamy cierpliwie. Quote
wojtuś Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Jestem, jestem, dziękuję Małgosiu za bazarek :) i też czekam na zdjęcia Szczęściary ;) Quote
iwoniam Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 2013-02-27_13.59.13-1-1-1 by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 2013-02-27_13.58.39-1 by IwoniaD, on Flickr starałam się je powiększyć najbardziej, ja to tylko możliwe :) PIĘKNA Z NIEJ DZIEWCZYNKA! Quote
Marta72 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Iwonka dzieki:):):) Ty powiększałaś a ja przybliżałam by cos z nich wycisnać;) no to prosze się napatrzeć do woli:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i porównać z fotkami z O.... Quote
Malgoska Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 pięęęęęęęęęęękna i widać że przytyła:) Quote
Marta72 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 oj piękna:) nie jest gruba, ale teraz juz trzymamy wage pod kontrolą:) 30 kg to maX dla niej i teraz tak jest:):) wimy ze po sterylce będą tendencje ...ale ona kocha biegac, wiec mocno się nie martwimy:);) póki co jemy karmę dietetyczna;) Quote
iwoniam Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 ja tam mysle, ze lepiej juz nie porównywać i jej tego koszmaru nie przypominac :/ :) niech będzie zdrowa, piękna i wesoła jak teraz !! [quote name='Marta72']Iwonka dzieki:):):) Ty powiększałaś a ja przybliżałam by cos z nich wycisnać;) no to prosze się napatrzeć do woli:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i porównać z fotkami z O....[/QUOTE] Quote
barb Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='iwoniam'] 2013-02-27_13.59.13-1-1-1 by IwoniaD, on Flickr [quote name='Marta72']masz rację:), bo to juz inny pies;) Usmiechnięty :lol: Quote
barb Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='wojtuś']Piękna Szczęściara, uśmiechnięta :)[/QUOTE] Wojtusiu jesteś potrzebny na bazarku Malgoski - trzeba udzielić informacji o obrazie Maki.:lol: Quote
wojtuś Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='barb']Wojtusiu jesteś potrzebny na bazarku Malgoski - trzeba udzielić informacji o obrazie Maki.:lol:[/QUOTE] Tak tak dzięki, już zobaczę :) Quote
inka33 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Pozdrawiam Szczęściarę (niechcący przechrzczoną :p ) i za Trufelkę :kciuki: trzymam! Quote
Recommended Posts