Marta72 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Malgoska napisał(a):a skąd dostajesz te informacje? do Angeliki:( Quote
barb Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 krakowianka.fr napisał(a):bazarek sliczny, niech sobie kazdy przgladnie ja bede patrzyc jeszcze jutro ;) :lol: inka33 napisał(a):Proponuję zmienić w tytule wątku "Szczęściara" na "jej koleżanka" lub "druga sunia" lub coś podobnego... :oops: Może wtedy będzie czytelniejsze, że wątek dotyczy dwóch różnych psinek... Marta72 napisał(a):koniecznie !!! podpisujemy się rękami i łapkami:):):) Czekamy na powrót Wojtusia i zmianę tytułu wątku. Marta72 napisał(a):do Angeliki:( :shake: Quote
inka33 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Marta72 napisał(a):koniecznie !!! podpisujemy się rękami i łapkami:):):) Chociaż - dopóki mdk8 nie zapytała, to nie widziałam problemu, że tytuł może mylić... No, ale jak się psica Takiego imienia dorobiła... ;) Quote
Avaloth Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Mi też na to zwróciła uwagę dziewczyna wykonująca banerek więc faktycznie, jeśli się da to lepiej zmienić ;) Quote
barb Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Wymieniłam na chwilę banerek z Trufelką na reklamę bazarku Malgoski dla Trufli.;) Quote
Malgoska Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 barb napisał(a):Wymieniłam na chwilę banerek z Trufelką na reklamę bazarku Malgoski dla Trufli.;) myślę, że Trufelka nie będzie miała nic przeciwko temu, bazarek też na nią... Quote
barb Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 http://www.eoferty.com.pl/grzeczna_spokojna_suczka_szuka_domu_320776.html Quote
hotelamok Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ostatnia wplate od Wojtusia mam z poczatku marca na kwote 140zl. Sadze, ze tych 55zl nie dostalam. Wojtus jak wroci to wszystko zaaktualizuje, on ma swoj sposob prowadzenia rozliczenia;) [quote name='barb']Jeśli można poprosić też Hotel o obiecane sprawdzenie czy była wpłata na Truflę w kwietniu (poza wpłatą sharki). Gdyby pieniązki z dogo zostaly jednak przekazane przez Wojtusia do Hoteliku to dlug Trufli bylby o 55 zl mniejszy. Wstawiłam trufelkę na ten watek http://www.dogomania.pl/forum/threads/242980-SUNIA-PIES-5-6lat-do-10-kg - post.14 Proszę o trzymanie kciukow. Quote
hotelamok Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Tak doszly pieniazki. Dziekuje. Malgoska napisał(a):przelałam 20 zł do Amoka od Sylwii, po otrzymaniu poprosze o informację na wątku; dziękuję Quote
Malgoska Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 hotelamok napisał(a):Tak doszly pieniazki. Dziekuje. Czy po każdej takie wpłacie będziemy mogli dostać aktualne rozliczenie? Quote
barb Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Malgoska napisał(a):o Trufelce wszyscy zapomnieli Ja pamiętam. :roll: Quote
inka33 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Malgoska napisał(a):o Trufelce wszyscy zapomnieli Nie zapomnieli, nie zapomnieli... :buzi: Tylko w nerwach czekają na powrót Wojtusia do zdrowia... :kciuki: Quote
barb Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Czekamy na powrót Wojtusia i obiecane fotki Trufli. Czekamy cierpliwie ,wiedząc, że iwoniam jest bardzo zajęta. Quote
iwoniam Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 BEDA ZA 10 MINUT ;) mam 6 maluszków z nosówką, nie jest lekko, Pozostałe dorosłe pieski to przy tym "pikuś" Quote
iwoniam Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Trufelka - maj 2013 Trufla053 by IwoniaD, on Flickr Trufla050 by IwoniaD, on Flickr Trufla035 by IwoniaD, on Flickr Trufla028 by IwoniaD, on Flickr Quote
iwoniam Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Trufla021 by IwoniaD, on Flickr Trufla017 by IwoniaD, on Flickr Trufla012 by IwoniaD, on Flickr Trufla004 by [url=http://www.flickr.com/people/iwoniad kilka obiecanych zdjęć Trufelki :) Quote
inka33 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Fajne zdjęcia. :) To z łapkami na opono-rabatce jest super! :loveu: Quote
Marta72 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 z całej siły zaciskam kciuki za Trufelkowy dom dzięki Iwonka za zdjecia!!:) Quote
barb Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Marta72 napisał(a):z całej siły zaciskam kciuki za Trufelkowy dom dzięki Iwonka za zdjecia!!:) Ciocia, a Ty chociaż zajrzalaś na truflowy bazarek ? Chyba Cię tam nie widzialam ? ;) Linki w podpisie Malgoski i moim. :lol: Quote
Marta72 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Barb mam teraz trochę problemów :( działam na pół gwizdka jak zauważyałaś na dogo nie stacza mi sił .... ciut się zmobilizuje... a na Małgosiowy bazar chyba raz zagladnęłam:) pamiętam, ze tam butki jedne moja uwag zwróciły:) niestety, nie należę do tych, co całe życie podporządkowac mogą, jak piszą, psom.....jakoś nic u mnie samo załatwic się nie chce i nie moge powiedzieć,że cały swoj czas ofiaruje psom....to luksus jak ktos tak moze funkcjonowac... Quote
barb Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Iwoniam,Ikusiu - dziękujemy za super zdjęcia.:Rose::Rose::Rose: Teraz tylko trzeba powymieniać albo dodać w ogłoszeniach. :lol: Quote
Recommended Posts