Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myslałam,ze nowości o moim i Szczęściarki zwiazku juz nie bedzie :lol:a jadnak:eviltong:
zgłaszam poranne czułosci polegajace na łapaniu w zęby ręki pani i wylizywaniu spiochów, a jak sie da, to tez skradzniu całusa liznięciem:loveu::p

Posted

[quote name='Marta72']myslałam,ze nowości o moim i Szczęściarki zwiazku juz nie bedzie :lol:a jadnak:eviltong:
zgłaszam poranne czułosci polegajace na łapaniu w zęby ręki pani i wylizywaniu spiochów, a jak sie da, to tez skradzniu całusa liznięciem:loveu::p[/QUOTE]

cudne:)
Szelka jest mniej dystyngowana... wpada z rana i wylizuje na całego...

Posted

[quote name='krakowianka.fr']Szczesciara nie do poznania!
Cudna dziewczynka :)

[quote name='inka33']Pozdrawiam Szczęściarę (niechcący przechrzczoną :p ) i za Trufelkę :kciuki: trzymam!
Dzięki ;)

[quote name='Marta72']myslałam,ze nowości o moim i Szczęściarki zwiazku juz nie bedzie :lol:a jadnak:eviltong:
zgłaszam poranne czułosci polegajace na łapaniu w zęby ręki pani i wylizywaniu spiochów, a jak sie da, to tez skradzniu całusa liznięciem:loveu::p
To jest urok oddanej i kochanej Suni :loveu:

[quote name='Malgoska']cudne:)
Szelka jest mniej dystyngowana... wpada z rana i wylizuje na całego...
Pięknie :loveu:

[quote name='Marycha35']Ludkowie zapraszamy na zakupy dla Laosa, chory, starszy biduś nie ma na lekarstwa! Notesik w psiaki i inne cuda czekają:smile:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...-2013r-g-20-00
Dzięki za link :)

Wszystkim Cioteczkom buziaki, buziaki :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Truflo, spylaj do DeeSa, bo Cię ktoś w końcu pomyli z czekoladką i pożre...! :scared:

A, tobie Laczko, to potem coś może powiem na uszko, jak będziesz grzeczna i sie trochę zdietujesz... :siara:

Posted

inka33 napisał(a):
Truflo, spylaj do DeeSa, bo Cię ktoś w końcu pomyli z czekoladką i pożre...! :scared:

A, tobie Laczko, to potem coś może powiem na uszko, jak będziesz grzeczna i sie trochę zdietujesz... :siara:

juz możesz szeptać:) ;)

Posted

inka33 napisał(a):

:D

Marta72 napisał(a):
juz możesz szeptać:) ;)

Powiedz Inko, powiedz ;);)

Posted

Powiem Wam, ale tak tylko po cichutku, że będę dla D. robić p/a.
:oops: Serduszkowe kciuki proszę...
I bez komentarza.
Dzięki.

No i zapraszam do tych kolorowych napisów pod spodem. :diabloti:

Posted

[quote name='inka33']Powiem Wam, ale tak tylko po cichutku, że będę dla D. robić p/a.
:oops: Serduszkowe kciuki proszę...
I bez komentarza.
Dzięki.

No i zapraszam do tych kolorowych napisów pod spodem. :diabloti:

[quote name='Marta72']trzymane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='wojtuś']Trzymam kciuki serduszkowo :oops:
Tak, zaglądam na wątek D. :D

Nie wiem zupelnie o co chodzi ale tez będę trzymać.:lol:
I do napisow w wolnej chwili postaram się zajrzeć.:lol:

Posted

Gdzie wpłacać pieniążki na Truflę?
Namiar podam cioteczkom z wątku Warki ['] z prośbą aby przelały dla Trufli 20zł, które wpłaciłam dla Warki za kwiecień jako swoją deklarację stałą, niestety samą deklarację przeniosłam już na Wolwa, ale chciałabym chociaż jednorazowo pomóc...

Posted

sharka napisał(a):
Gdzie wpłacać pieniążki na Truflę?
Namiar podam cioteczkom z wątku Warki ['] z prośbą aby przelały dla Trufli 20zł, które wpłaciłam dla Warki za kwiecień jako swoją deklarację stałą, niestety samą deklarację przeniosłam już na Wolwa, ale chciałabym chociaż jednorazowo pomóc...

Dziękuję :)
Prześlę jutro rano mój numer konta na PW.
Dostałem też 40 zł na Truflę od Pani Sylwi, to razem zrobię przelew do Amoka :)
Dzięki :)

Posted

ania >;20602597 napisał(a):
przelalam 100 zł w spadku po Warce, prosze skarbnika o potwierdzenie na watku Warki jak wplata dojdzie http://www.dogomania.pl/forum/threads/24733-Warka-po-9-latach-w-schronisku-już-w-hoteliku?p=20595319#post20595319
pozdrawiam :)

Dziękuję :*, tak potwierdzę na wątku Warki :)

Malgoska napisał(a):
ale się Trufelka ucieszy:)

Ucieszy się Małgosiu :)

Marycha35 napisał(a):
Brawo:) A sunieczka jak się miewa?

Jutro Marysiu pomówię z Iwonką z Amoka ;)

Posted

ania >;20602597 napisał(a):
przelalam 100 zł w spadku po Warce, prosze skarbnika o potwierdzenie na watku Warki jak wplata dojdzie http://www.dogomania.pl/forum/threads/24733-Warka-po-9-latach-w-schronisku-już-w-hoteliku?p=20595319#post20595319
pozdrawiam :)

Trufelka dziekuje bo właśnie wpłynęło dla niej 100 zł :)
Potwierdziłem już wpłatę na wątku Warki.
Dzięki Kochani :)

Przelałem też od razu do hoteliku 140 zł dla Trufelki (100 zł z wątku Warki + 40 zł od Pani Sylwi)

Marycha35 napisał(a):
Dziękuję :) Oby sunieczka brykała sobie radośnie:)

Tak właśnie bryka :), czuje się bezpiecznie w swoim znanym miejscu :)
Iwonka myśli nawet, że Trufelka po okresie aklimatyzacji (przyzwyczajenie się do nowego miejsca, poznanie go) mogłaby pogodzić się z drugim pieskiem w swoim już DS :)

Z ogłoszeń Trufelki na razie nikt nie dzwonił do Iwonki, ani mnie nie przysłał e-maila, dalej szukamy domku :)

Posted

Marta72 napisał(a):
dziś mija 7 miesięcy Lakusi u mnie:)
dzis perwszy raz zaczepiała czekającą na nią te 7 miesięcy piłeczkę dzwoniącą:):):)
pozdrawiamy Trufelkę!!!

Dziękujemy :)
I Trufelka też pozdrawia :):)

Posted

Kopiuję z wątku olkuskiego iwoniam .

Alojzyna napisał(a):
za przyzwoleniem iwoniam będe od dziś prowadziła konto Psy z Olkusza na fb http://www.facebook.com/media/set/?set=a.305795529548793.1073741830.100003550449356&type=1#!/psy.zolkusza

psów wyciąganych z Olkusza przybywa i już niektórzy nie mogą się połapać, które gdzie są, które mają dom, a które nie, gdzie są opisy, zdjęcia informacje. Stąd pomysł, aby w jednym miejscu było wszystko. Zaczęłam od 5 psów, które są u iwoniam, bo tam najłatwiej było dotrzeć do zdjęć i opisów. Stąd moja prośba, a w zasadzie dwie:

1. Przesyłajcie do mnie na pw informacje o psach z Olkusza, które są do adopcji (opis psa, gdzie przebywa i kontakt) oraz zdjęcia. Chciałabym w ciagu dwóch najbliższych tygodni uporać się ze wszystkimi psami do adopcji a potem juz tylko na bieżąco.

2. Wchodźcie na fb i udostępniajcie albumy, lajkujcie :), piszcie komentarze

Wojtusiu, dopilnuj aby znalazly sie tam aktualne informacje o Trufelce.