wojtuś Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) [quote name='inka33']To taki Lucky, ale rodzaju żeńskiego. :p A Trufla to wie, że jest afrodyzjakiem podobno...? :roll:[/QUOTE] Lucky - Szczęściarz, Lakusia - Szczęsciara :D Wiem już wiem :multi: [quote name='barb']Malgoska jesteś wielka :iloveyou: Czekam na Truflowy bazarek a na razie licytuję na Soniowym i Lolusiowym :lol: Trzymam mocno kciuki. :kciuki: :lol:[/QUOTE] Tak tak jest wielka, tyle potrzeb olkuszaków, że nie miałem już odwagi by Małgosię prosić o bazarek ;) Dzisiaj podrzuciłem do Małgosi fanty od Pani Sylwi :) [quote name='Marta72']i Trufelka pokazuje się domkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Martunia trzymaj proszę swoje fanty na Barbórka i dzięki za prop. pomocy :) Dla Lakusi i Ciebie buziaki ;) Edited February 12, 2013 by wojtuś Zamiana emotki Quote
barb Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Małgoska, bardzo przepraszam ale nie wiem skąd wziłla się emotka z diabełkim. Wstawilam taką z serduszkami a teraz zaglądam a tu jakiś diabełek. Wyedytowalam ale została w poście, ktory cytuje Wojtuś. Quote
wojtuś Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='barb']Małgoska, bardzo przepraszam ale nie wiem skąd wziłla się emotka z diabełkim. Wstawilam taką z serduszkami a teraz zaglądam a tu jakiś diabełek. Wyedytowalam ale została w poście, ktory cytuje Wojtuś.[/QUOTE] Poprawiłem bo dla Małgośki to :iloveyou: :calus: Quote
barb Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='wojtuś']Poprawiłem bo dla Małgośki to :iloveyou: :calus:[/QUOTE] Dziękuje Wojtusiu. Quote
Malgoska Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 nie widzę diabełków...ale ja już dziś potrójnie widzę... Quote
inka33 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Malgoska']nie widzę diabełków...ale ja już dziś potrójnie widzę...[/QUOTE] Lepiej potrójnie [U]nie widzieć diabełków[/U] niż potrójnie [U]widzieć diabełki[/U]... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
iwoniam Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 zartownisie ;) jadę odwiedzić Truflisię Quote
inka33 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='iwoniam']zartownisie ;) jadę odwiedzić Truflisię[/QUOTE] Też sobie porę wybrałas na podróż... :evil_lol: A do Pociechova też po drodze zajrzysz...? :p Quote
Marta72 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='iwoniam']zartownisie ;) jadę odwiedzić Truflisię[/QUOTE] moze nowe fotki bedą:) dla żywotności wątku one ważne:):):) czekamy na wieści! Quote
Malgoska Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='inka33']Lepiej potrójnie [U]nie widzieć diabełków[/U] niż potrójnie [U]widzieć diabełki[/U]... :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] teraz widzę :mad: Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Malgoska']teraz widzę :mad:[/QUOTE] O, coś Ciocia ma dzień lepszy! :evil_lol: Quote
wojtuś Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='iwoniam']zartownisie ;) jadę odwiedzić Truflisię[/QUOTE] :loveu: ...i opowiedz jak odwiedziny :) [quote name='Malgoska']teraz widzę :mad:[/QUOTE] [quote name='inka33']O, coś Ciocia ma dzień lepszy! :evil_lol:[/QUOTE] Tam nie widać a tu widać aż 3 diabełki ;);) Quote
inka33 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Mizianko na dobranoc! :calus: Uważaj, Trufla, żeby Cię nie pożarli na Walentynki! :mad: [quote name='wojtuś']Tam nie widać a tu widać aż 3 diabełki ;);)[/QUOTE] Taaak...? Niemożliwe... :p Quote
krakowianka.fr Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 dopiero teraz zakappowalam twoj komentarz[quote name='inka33']Też sobie porę wybrałas na podróż... :evil_lol: A do Pociechova też po drodze zajrzysz...? :p[/QUOTE] [QUOTE][SIZE=3][COLOR=#000000][URL="http://tiny.pl/h2c3w"][B][COLOR=#ff8c00]PO[SIZE=3]CIECH[/SIZE]OVO[/COLOR][/B][/URL] zako[SIZE=3]ń[/SIZE]czone[B][COLOR=#ff8c00] [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#000000][URL="http://tiny.pl/h4ntp"][B][COLOR=#b22222]KAJTUN bez DS i kasy...[/COLOR][/B][/URL] [B][URL="http://tiny.pl/h2mdm"][COLOR=#0000ff]FB Kajtuna[/COLOR][/URL][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] na tel podpisy sie nie wyswietlaja i tak sobie myslalam - ciocia zwariowala czy co...? Quote
Marta72 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 pokazujemy Trufelkę :) i czekamy na wiadomosci:) Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dla Truflastej mizianko! :calus: [quote name='krakowianka.fr']dopiero teraz zakappowalam twoj komentarz na tel podpisy sie nie wyswietlaja i tak sobie myslalam - ciocia zwariowala czy co...?[/QUOTE] Owszem, nieco mi się we łbie miesza, ale chyba jeszcze nie zwariowałam całkiem... :p Quote
piechcia15 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [COLOR=#ff0066][B]ciotki sorki za offa ale wejdźcie tu, może wy pomożecie:-( [SIZE=3]szczeniaki 2tygodniowe wyrzucone w parku[/SIZE]:-([/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-praku!-Pilnie-potrzebne-DT?p=20464970#post20464970[/url] Quote
hotelamok Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Trufla jest mega odważna "u siebie" w swoim kojcu, na swoim terenie. Ta odwaga mija gdy ktos wkroczy w jej posiadłości. Niewiarygodnie potrafi sie cieszyć na widok osob sobie dobrze znanych ale dystans zawsze zachowuje Do dnia dzisiejszego nie pozwala sie brac na rece, mysle ze to chodzi o brak mozliwosci ucieczki. Ona caly czas musi kontrolowac wszystko co sie wokol niej dzieje. Z psami powoli sie dogaduje ale nie moze byc zadnej ingerencji czlowieka. Quote
inka33 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 No bo i co się człowiek w psie rozmowy ma wtrącać...? ;) Quote
wojtuś Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='hotelamok']Trufla jest mega odważna "u siebie" w swoim kojcu, na swoim terenie. Ta odwaga mija gdy ktos wkroczy w jej posiadłości. Niewiarygodnie potrafi sie cieszyć na widok osob sobie dobrze znanych ale dystans zawsze zachowuje Do dnia dzisiejszego nie pozwala sie brac na rece, mysle ze to chodzi o brak mozliwosci ucieczki. Ona caly czas musi kontrolowac wszystko co sie wokol niej dzieje. Z psami powoli sie dogaduje ale nie moze byc zadnej ingerencji czlowieka.[/QUOTE] Dzięki Iwonko za wiadomości :) [quote name='inka33']No bo i co się człowiek w psie rozmowy ma wtrącać...? ;)[/QUOTE] ;);) Quote
Recommended Posts