Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='inka33']To taki Lucky, ale rodzaju żeńskiego. :p
A Trufla to wie, że jest afrodyzjakiem podobno...? :roll:[/QUOTE]
Lucky - Szczęściarz, Lakusia - Szczęsciara :D
Wiem już wiem :multi:

[quote name='barb']Malgoska jesteś wielka :iloveyou:
Czekam na Truflowy bazarek a na razie licytuję na Soniowym i Lolusiowym :lol:
Trzymam mocno kciuki. :kciuki:
:lol:[/QUOTE]
Tak tak jest wielka, tyle potrzeb olkuszaków, że nie miałem już odwagi by Małgosię prosić o bazarek ;)
Dzisiaj podrzuciłem do Małgosi fanty od Pani Sylwi :)

[quote name='Marta72']i Trufelka pokazuje się domkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Martunia trzymaj proszę swoje fanty na Barbórka i dzięki za prop. pomocy :)
Dla Lakusi i Ciebie buziaki ;)

Edited by wojtuś
Zamiana emotki
Posted

Małgoska, bardzo przepraszam ale nie wiem skąd wziłla się emotka z diabełkim.
Wstawilam taką z serduszkami a teraz zaglądam a tu jakiś diabełek. Wyedytowalam ale została w poście, ktory cytuje Wojtuś.

Posted

[quote name='barb']Małgoska, bardzo przepraszam ale nie wiem skąd wziłla się emotka z diabełkim.
Wstawilam taką z serduszkami a teraz zaglądam a tu jakiś diabełek. Wyedytowalam ale została w poście, ktory cytuje Wojtuś.[/QUOTE]
Poprawiłem bo dla Małgośki to :iloveyou: :calus:

Posted

[quote name='Malgoska']nie widzę diabełków...ale ja już dziś potrójnie widzę...[/QUOTE]

Lepiej potrójnie [U]nie widzieć diabełków[/U] niż potrójnie [U]widzieć diabełki[/U]... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='iwoniam']zartownisie ;)

jadę odwiedzić Truflisię[/QUOTE]
Też sobie porę wybrałas na podróż... :evil_lol:

A do Pociechova też po drodze zajrzysz...? :p

Posted

[quote name='iwoniam']zartownisie ;)
jadę odwiedzić Truflisię[/QUOTE]
:loveu: ...i opowiedz jak odwiedziny :)

[quote name='Malgoska']teraz widzę :mad:[/QUOTE]

[quote name='inka33']O, coś Ciocia ma dzień lepszy! :evil_lol:[/QUOTE]
Tam nie widać a tu widać aż 3 diabełki ;);)

Posted

Mizianko na dobranoc! :calus:
Uważaj, Trufla, żeby Cię nie pożarli na Walentynki! :mad:

[quote name='wojtuś']Tam nie widać a tu widać aż 3 diabełki ;);)[/QUOTE]
Taaak...? Niemożliwe... :p

Posted

dopiero teraz zakappowalam twoj komentarz[quote name='inka33']Też sobie porę wybrałas na podróż... :evil_lol:

A do Pociechova też po drodze zajrzysz...? :p[/QUOTE]

[QUOTE][SIZE=3][COLOR=#000000][URL="http://tiny.pl/h2c3w"][B][COLOR=#ff8c00]PO[SIZE=3]CIECH[/SIZE]OVO[/COLOR][/B][/URL] zako[SIZE=3]ń[/SIZE]czone[B][COLOR=#ff8c00]
[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#000000][URL="http://tiny.pl/h4ntp"][B][COLOR=#b22222]KAJTUN bez DS i kasy...[/COLOR][/B][/URL]
[B][URL="http://tiny.pl/h2mdm"][COLOR=#0000ff]FB Kajtuna[/COLOR][/URL][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

na tel podpisy sie nie wyswietlaja i tak sobie myslalam - ciocia zwariowala czy co...?

Posted

Dla Truflastej mizianko! :calus:

[quote name='krakowianka.fr']dopiero teraz zakappowalam twoj komentarz

na tel podpisy sie nie wyswietlaja i tak sobie myslalam - ciocia zwariowala czy co...?[/QUOTE]

Owszem, nieco mi się we łbie miesza, ale chyba jeszcze nie zwariowałam całkiem... :p

Posted

[COLOR=#ff0066][B]ciotki sorki za offa ale wejdźcie tu, może wy pomożecie:-( [SIZE=3]szczeniaki 2tygodniowe wyrzucone w parku[/SIZE]:-([/B][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-praku!-Pilnie-potrzebne-DT?p=20464970#post20464970[/url]

Posted

Trufla jest mega odważna "u siebie" w swoim kojcu, na swoim terenie. Ta odwaga mija gdy ktos wkroczy w jej posiadłości.

Niewiarygodnie potrafi sie cieszyć na widok osob sobie dobrze znanych ale dystans zawsze zachowuje

Do dnia dzisiejszego nie pozwala sie brac na rece, mysle ze to chodzi o brak mozliwosci ucieczki. Ona caly czas musi kontrolowac wszystko co sie wokol niej dzieje.

Z psami powoli sie dogaduje ale nie moze byc zadnej ingerencji czlowieka.

Posted

[quote name='hotelamok']Trufla jest mega odważna "u siebie" w swoim kojcu, na swoim terenie. Ta odwaga mija gdy ktos wkroczy w jej posiadłości.

Niewiarygodnie potrafi sie cieszyć na widok osob sobie dobrze znanych ale dystans zawsze zachowuje

Do dnia dzisiejszego nie pozwala sie brac na rece, mysle ze to chodzi o brak mozliwosci ucieczki. Ona caly czas musi kontrolowac wszystko co sie wokol niej dzieje.

Z psami powoli sie dogaduje ale nie moze byc zadnej ingerencji czlowieka.[/QUOTE]
Dzięki Iwonko za wiadomości :)

[quote name='inka33']No bo i co się człowiek w psie rozmowy ma wtrącać...? ;)[/QUOTE]
;);)