Malgoska Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 [quote name='megi345']Niestety nic... Czy Wy, osoby spłacające dług Trufli i opiekujące się nią i czuwające nad jej dobrem taki czas nie macie jakichś praw do niej? Trufla chyba jakoś "prawnie" należy do kogoś, nie można sobie jej chyba tak wziąć, zawieźć gdzieś, zgubić, zabrać, zgubić, zabrać, być DT i jednocześnie DS... Powinna trafić tam gdzie miała dobrze i była bezpieczna..[/QUOTE] No niestety nie mamy nic do powiedzenia, nie należy się nam żadna informacja, My (Wy) byłyśmy [B]tylko od płacenia[/B], dużo tu wątków ale nigdzie nie traktuje się tak tych, którzy pomagaja w utrzymaniu psów, wszędzie jest informacja na temat psów, na które się pieniązki zbiera, potem gdy trafiają do dt jest informacja z dt a potem gdy trafiają do ds jest informacja z ds....ale nie tym razem. Quote
Doda_ Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 eeehhhh . . . czyj jest w końcu pies? tzn kto oddał psa do hoteliku ? tzw. opiekun. Quote
barb Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Doda, na tym watku jest zdolna Cioteczka ktora umialaby pomóc w zrobieniu plakacików dla znalezionego owczarka z twojego wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Sosnowiec-Dąbrowa-poszukiwany-obcy-duży-starszy-psiak-!-mógł-komuś-uciec?p=21704688#post21704688[/url] megi 345, zechcialabyś zajrzeć na wątek i pomóc ? Quote
megi345 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='barb']Doda, na tym watku jest zdolna Cioteczka ktora umialaby pomóc w zrobieniu plakacików dla znalezionego owczarka z twojego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Sosnowiec-Dąbrowa-poszukiwany-obcy-duży-starszy-psiak-!-mógł-komuś-uciec?p=21704688#post21704688[/URL] megi 345, zechcialabyś zajrzeć na wątek i pomóc ?[/QUOTE] oczywiście, już zajrzę ;-) Quote
barb Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='megi345']oczywiście, już zajrzę ;-)[/QUOTE] Dziękuję :lol: Quote
Marta72 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='barb']Jak widzisz niektórzy uważaja, że wszystko mogą a innych mają za nic. Zapytalam o Truflę na wątku olkuskim iwoniam bo stawiła sie tam na wezwanie moderatora ale nie liczę na odpowiedż.[/QUOTE] no i miałaś rację ani słowa iwoniam nie napisała o Trufli:( Quote
barb Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='barb']Zapraszam w imieniu Cioteczki sharki na bazarek z fantastyczną dogomaniacką krzyżówką jej autorstwa. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249699-POGŁÓWKUJ-rozwiąż-krzyżówkę_na-psiaki-i-koty-DORA1020_do-05-01-2014[/URL][/QUOTE] Nie ma żadnych amatorów krzyżowek ? Ciocia sharka tak wiele pomogła w walce z długiem za hotelowanie Trufli. Quote
Malgoska Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 aż miło popatrzeć jak wygląda współpraca w sprawie zaginionego psa, bieżące informacje, pomoc. [URL]https://www.facebook.com/events/682911548420939/?previousaction=join&source=1[/URL] Quote
Doda_ Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='barb']Doda, na tym watku jest zdolna Cioteczka ktora umialaby pomóc w zrobieniu plakacików dla znalezionego owczarka z twojego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249795-Sosnowiec-Dąbrowa-poszukiwany-obcy-duży-starszy-psiak-!-mógł-komuś-uciec?p=21704688#post21704688[/URL] megi 345, zechcialabyś zajrzeć na wątek i pomóc ?[/QUOTE] megi wlasnie zajrzala, dziekujemy :) Quote
Dorotean Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='Malgoska']No niestety nie mamy nic do powiedzenia, nie należy się nam żadna informacja, My (Wy) byłyśmy [B]tylko od płacenia[/B], dużo tu wątków ale nigdzie nie traktuje się tak tych, którzy pomagaja w utrzymaniu psów, wszędzie jest informacja na temat psów, na które się pieniązki zbiera, potem gdy trafiają do dt jest informacja z dt a potem gdy trafiają do ds jest informacja z ds....ale nie tym razem.[/QUOTE] Najważniejsze dowiedzieć się czy Trufelka żyje. Dostać zdjęcie aktualne gdzie nie byłoby wątpliwości, że Trufla to Trufla. Ilez to czasu zrobić zdjęcie i zamieścić. Zawłaszcza dla iwoniam, która ma w zamieszczaniu zdjęć ogromna wprawę. Quote
Doda_ Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 nie może ktoś zadzwonić do iwoniam ? do skutku . . tak jak pisze w swoim profilu . . . ja bym to zrobiła, ale jestem osobą niesłyszącą, to mi pozostaje SMSowac. . . Quote
majku33krakow Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [QUOTE=Doda_;21709546[B]]nie może ktoś zadzwonić do iwoniam ?[/B] do skutku . . tak jak pisze w swoim profilu . . . ja bym to zrobiła, ale jestem osobą niesłyszącą, to mi pozostaje SMSowac. . .[/QUOTE] smsa wysłałem iwonce,napisała że tu nie wejdzie. Quote
Dorotean Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='majku33krakow']smsa wysłałem iwonce,napisała że tu nie wejdzie.[/QUOTE] Nie wejdzie bo pytający niegodni odpowiedzi, czy pytania niewygodne ? Biedna Trufelka Quote
halszka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Zaglądam w biegu w starym roku:smile: i życzę aby Nowy był łaskawszy dla zwierzaków [IMG]http://obrazki.elektroda.pl/5172560300_1388487118.gif[/IMG] Wszystkiego Dobrego Wszystkim :) Quote
Marta72 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [COLOR=#0000ff][FONT=comic sans ms][B]Ze Szczęściarką życzymy ludziom i psom naszym wszystkim dobrego Nowego 2014 Roku:loveu:!!![/B][/FONT][/COLOR] Quote
dorobella Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='majku33krakow']smsa wysłałem iwonce,napisała że tu nie wejdzie.[/QUOTE] Nie jesteśmy godni, żeby zaszczyciła watek swą obecnością, czy wstyd jej za te wszystkie kłamstwa, matactwa i sposób w jaki potraktowała ludzi.... i Truflę. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 I dla Was oraz Trufi wszystkiego najlepszego, pomyślności w Nowym Roku:) Quote
bakusiowa Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Może na Nowy Rok zakopcie topór wojenny. Quote
Marta72 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='bakusiowa']Może na Nowy Rok zakopcie topór wojenny.[/QUOTE] jak przeczytałaś nie ma szans :( Quote
Marta72 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='Marycha35']Bo do tanga trzeba dwojga...[/QUOTE] no tak..... Szczesciarka juz bezpieczna w domu po siusianiu, biedne te psiaki dziś w nocy:( Quote
Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Prawda!! U mnie też już powstanie rozpoczęte, walą jak durni!!!! Quote
phase Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Ja sama boje sie petard... Pies to drze sie jak najety, kiedys weszla na parapet i wszystkie kwiaty zwalila bo chciala "dorwac" te swiecidelka na niebie... a na dworze jakby ogluchla nic ja to nie rusza.. Quote
inka33 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Właśnie..., ktoś tu zadał podobne pytanie, a ja zapytam tak: KTO wyciągnął/znalazł/przygarnął/zaopiekował Trufelkę na samym początku, gdy wątek był zakładany (albo może nawet wcześniej)...? :hmmmm: Quote
barb Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Doda_']eeehhhh . . . czyj jest w końcu pies? tzn kto oddał psa do hoteliku ? tzw. opiekun.[/QUOTE] [quote name='inka33']Właśnie..., ktoś tu zadał podobne pytanie, a ja zapytam tak: KTO wyciągnął/znalazł/przygarnął/zaopiekował Trufelkę na samym początku, gdy wątek był zakładany (albo może nawet wcześniej)...? :hmmmm:[/QUOTE] Kopiuję post 2447z wątku Olkuskiego, choć to podobno nieregulaminowe ( wg krakowianki) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045-Pieski-wyciągnięte-z-olkuskiej-mordowni-szukają-domów/page98[/URL] [quote name='wojtuś']Kochani przepakowaliśmy wyciągnięte pieski u p. Magdy w Bukownie, w drodze do hoteliku rozmawiałem z Iwonią i okazało się...., że zamiast Liski została wyciągnięta owczarkowata sunia, porównaliśmy zdjęcia u Iwonii - to nie Liska trafiła do hoteliku, muszę pomyśleć co teraz zrobić, nie mogłem suni odwieść z powrotem .... bo nie ma gdzie, została u w hoteliku Amok - a Liska nadal w Olkuszu. Dodatkowo p.Magda wyciągnęła malutką czarną sunię z 3 szczeniakami (są czarne z białymi skarpetkami ok. 3 mies.) - też zostawiłem w hoteliku Amok, bo nie miałem już dzisiaj siły by zawieść je do schroniska.. Nie wiem jak to stało, że Liska i owczarkowata sunia zostały "pomylone"[/QUOTE] Ta suczka wyciągnieta zamiast Liski to Szczęściara, ktora znalazla dom u Marty72. a ta mala czarna suczka ze szczeniakami to wlaśnie Trufelka. Początkowo o w/w pieskach pisano na watku olkuski, potem Wojtus zalozyl odrębny wątek przepisany później na Malgoskę. Quote
Recommended Posts