inka33 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='iwoniam']Trufelka nie jest już w hoteliku :) OJ, KCIUKI POTRZEBNE, na razie malutka jest bardzo, bardzo przerażona...[/QUOTE] Ales znienacka niespodziankę zrobiła...! :kciuki: Quote
Malgoska Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='barb']Cichutko........[/QUOTE] też nie mam żadnych wieści Quote
Marta72 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Malgoska']też nie mam żadnych wieści[/QUOTE] czekamy....................................................... Quote
Malgoska Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='Marycha35']Czy coś się stało?????[/QUOTE] a co się miało stać? Trufelka jest u iwoniam, opuściła hotelik czekamy na wieści Quote
Marycha35 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) No bo cisza taka!!!!!!!;) EDIT: a może ktoś chce kalendarz z owczarami cudnymi, kasiorkaa owczary wspomoże, a prezentów czas się zbliża;):) [B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][I][SIZE=5][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247693-Zapowiedź-akcji-Kalendarz-Owczarkowy?p=21389225#post21389225"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21389225[/URL][/SIZE] [/I][/FONT][/COLOR][/B] Edited October 17, 2013 by Marycha35 Quote
Malgoska Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Trufcia myszko, myślę o Tobie nieustannie............. Quote
iwoniam Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='asiuniab']zaglądam i się zdezorientowałam, Trufcia opuściła hotelik??[/QUOTE] Si, Trufelka przyjechała do mnie. Ona jest bardzo grzeczna (pomijam 2 qpki i siusiu, ale to stres), bedzie dobrze. [quote name='barb']Też coś probuję zestawiać. Szczepienia zostały wykonane ?[/QUOTE] Trufelka ma wpis nt sterylizacji, z tego, co wiem wszystko z fundacja jest zalatwione nie jest zaszczepiona w tym roku, Była szczepiona w lipcu 2012. Teraz jest odrobaczona, będzie szczepiona za kilka dni, [quote name='barb']W ogłoszeniach Trufelki kontakt jest na wlaścicielke Amoka. Czy teraz trzeba to zmienić ? I na kogo ? Na Ciebie iwoniam ?[/QUOTE] teraz na mnie proszę, ale... Jak się wszystko powiedzie (mój i pani Ani plan), to ogłoszenia nie będą potrzebne. Z tym, że to wiedzieć będę dopiero za jakieś 2-3 tygodnie, bo pani Ania ma sąsiadkę, która miała pieska, ale już go nie ma.. Na razie jeszcze przezywa rozstanie z poprzednim, ale póki Trufcia jest "obok", to sąsiadka pani Ani ma sznasę ją poznać i się zakochać. a Trufla... hm. no to niespodzianka. Chodzi za mną (i za panią Ania, i za Natalią też) po mieszkaniu, Niucha, trąca noskiem, je z ręki ładnie, ale spokojnie, powoli. Kurczaczek rzecz jasna zwycięża. Dzięki Iwonce jest w bardzodobrej kondycji. I z innymi psami na razie jest ok. Do kotów - SUPER. Nic nie niszczy, nie wyje. OPanowana, grzeczna dziewczynka.:) [quote name='inka33']Ales znienacka niespodziankę zrobiła...! :kciuki:[/QUOTE] nio, TŻ-owi też, tak na rocznicę prawie. Wczoraj z wycieczki z Truflą wróciłam po 23iej. Kraków i okolice stają się mglistym miastem. Quote
asiuniab Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 ale wieści, i jeszcze osnute oczekiwaniem, takie naprawdę spragnione:) Trufcia powodzenia, sprawuj się:) Quote
barb Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Bardzo dobre wieści Iwonko, tym bardziej że Trufla zawsze polecana była przez opiekunke z hoteliku raczej do domu bez zwierząt i dzieci. Wstawisz jakąś fotkę, choćby jedną ? Quote
margoth137 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 jak fajnie Trufciu:loveu: opowiem zaraz Romusiowi, on wszystko rozumie:) Quote
Marycha35 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Huraaaaaaaaaaaaaaaa, ale pycha wieści:):):):) Kciukaczę za miłość odwzajemnioną;) Quote
Marta72 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Bardzo dobre wieści! Trufla jak moja Lakusia:) wie,że dobrze sie dzieje i potrafi to docenić:) Mocno trzymam kciuki za to, by między paniami nawiązała się wielka miłość:) dzieki Iwonka!!!!! Quote
Malgoska Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='iwoniam']Si, Trufelka przyjechała do mnie. Ona jest bardzo grzeczna (pomijam 2 qpki i siusiu, ale to stres), bedzie dobrze. Trufelka ma wpis nt sterylizacji, z tego, co wiem wszystko z fundacja jest zalatwione nie jest zaszczepiona w tym roku, Była szczepiona w lipcu 2012. Teraz jest odrobaczona, będzie szczepiona za kilka dni, teraz na mnie proszę, ale... Jak się wszystko powiedzie (mój i pani Ani plan), to ogłoszenia nie będą potrzebne. Z tym, że to wiedzieć będę dopiero za jakieś 2-3 tygodnie, bo pani Ania ma sąsiadkę, która miała pieska, ale już go nie ma.. Na razie jeszcze przezywa rozstanie z poprzednim, ale póki Trufcia jest "obok", to sąsiadka pani Ani ma sznasę ją poznać i się zakochać. a Trufla... hm. no to niespodzianka. [B]Chodzi za mną (i za panią Ania, i za Natalią też) po mieszkaniu,[/B] Niucha, trąca noskiem, je z ręki ładnie, ale spokojnie, powoli. Kurczaczek rzecz jasna zwycięża. Dzięki Iwonce jest w bardzodobrej kondycji. I z innymi psami na razie jest ok. Do kotów - SUPER. Nic nie niszczy, nie wyje. OPanowana, grzeczna dziewczynka.:) nio, TŻ-owi też, tak na rocznicę prawie. Wczoraj z wycieczki z Truflą wróciłam po 23iej. Kraków i okolice stają się mglistym miastem.[/QUOTE] To Trufelka jest u Ciebie czy u Pani Ani? Quote
halszka Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='barb']Zaglądam ...[/QUOTE] ja również :) Quote
Recommended Posts