Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mariolka']oto kawałek maila którego dostałam od Magdy która była z Finkiem w tv:
"...
[FONT=Arial][SIZE=2][B]dla fina jest genialny dom[/B], ale w zalewie szczecińskim, może jak fin pójdzie tu do warszawy( do pani z TV) to tam by pojechał inny pies [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]poza tym nagrali finka na wejściówkę do kącika zwierząt w pytaniu na śniadanie i od tej pory już zawsze przy adopcjach będzie morda fina!.... [FONT=Arial][SIZE=2]poza tym telefony nie działały i dodzwoniły sie do nas całe 4 osoby[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Ale słuchy innych chodziły, ze wypadło to super i za 2 -3 tyg można to powtórzyc....[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]A fin aktualnie u mnie na tymczasie, biega po schodach szybciej niż ja, z tego co wiem to dług za niego sięga 4 tys.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]o Apsiku nie wspominam bo mi sie ryczeć chce..."[/SIZE][/FONT]

nie wiem o co chodzi z tym dlugiem , ale jak sie dowiem to dam znac. no i oczywiscie Magda przysle jeszcze fotki Fina z domu :) wydaje mi się ze te 4tys to za obydwa psy
super ze sa juz zainteresowane domki :D
i na drugą psine ktora byla razem z finkiem tez juz domek czeka :multi: :multi:

[/SIZE][/FONT][/quote]

Przepraszam, Dziewczyny że się wtrącę, i trochę Was ściągnę na ziemię, ale byłam w 'Pytaniu na śniadanie' kilka tygodni temu, między innymi z psem z amputowaną łąpką (tylko tu to już naprawdę wyboru nie było, pies już sobie ją sam odgryzał, była martwa), tu jest link do jego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39161[/url] Zgłosiły sie 2 chętne osoby (reszta, ok. 20 telefonów była w sprawie szczeniaków prowdzącej program p.Popek - suka sie jej 'puściła' i p.Popek przyniosła swoje wyczesane szczeniaczki do studia, chyba żeby na nasze bidy nikt uwagi nie zwrócił...).W każdym razie wybrałam kobietę z Legionowa (druga była z okolic Wrocławia). Była zachwycona, b. jej zależało, żeby to ona właśnei zostałą wybrana na Panią Kinga... Po kilku SMS-ach pełnych sielankowych opisów, zostawiłam 'szcęśliwą rodzinę' w spokoju.Kobieta pozbyła się psa po tygodniu.Druga chętna (ta z okolic Wrocławia), przy nagabywaniu na adopcje innych psiaków, powiedziała, że po wakacjach, bo teraz by nie miała co z psem zrobić (czyli, że niby po co chciala brać?). Tak więc, b., ale to bardzo uważajcie przy adopcjach 'telewizyjnych'.Ludzie są niedojrzali i infantylni i później wychodzą różne kwiatki....:-(

Posted

[quote name='kasiaprodex']czy jest jakis kosztorys reperacji finka. Co na to sie zlozyło bo nie ukrywam żę to dużo kwota:crazyeye:[/quote]
to poprostu klinika na powstancow... :cool1: mowialm... dac go na sggw to nie :cool1:

pzdr
GreenEvil

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Matko!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ja myślałam, że to dług Finka i Apsika razem...:placz: Martwie się teraz o oba Psiaki...:-(
Za co tyle pieniędzy??? :shake:

Posted

kurde wlasnie trzeba bedzie to wyjasnic i dokladnie przeanalizowac rachunek, przeciez mi powiedzieli ze jest tam jak pisalam 40 zeta za dobe plus tam jakies zlotowki gdy zmiana opatrunku jest :/ wiec taka suma jest nierealna :/

[SIZE=5][B]PILNE! [SIZE=4]DZISIAJ FINEK POWINNIEN JECHAĆ NA ZMIANE OPATRUNKU! NIE MAMY TRANSPORTU! PIES JEST W DT NA MOKOTOWIE A MUSI DOJECHAC NA BEMOWO. POMÓŻCIE!!! PROSZE![/SIZE][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='GreenEvil']to poprostu klinika na powstancow... :cool1: mowialm... dac go na sggw to nie :cool1:

pzdr
GreenEvil[/quote]
Wlasnie na SSGW mial by AFN-owa znizke...

Posted

a nie można jutro - jutro bym was ja podrzuciła - dal mnie to moment, tyle że jeszcze jestem w pracy a na 17 sta musze byc na Torwarze...
ech - trzeba było do mnei dzwonić wczesniej ... chyba wpisze swój telefon w koncu na mapie pomocy.. nei jestem w stanie ciagle siedziec na dogo...:shake:

Posted

Nie mam czasu siedzieć na dogo, więc podaję nr 0 888 529 005. Z Ursynowa na Bielany będę wiozła dwa psy, ale z Bemowa do DT na Mokotów mogę zawieźć Fina. W grę wchodzi godzina od 20:30!!! Wcześniej nie dam rady.
W razie coś, dzwonić

Posted

szkoda ze Finuś do tej pory cegielek nie ma :( oferowalam juz swoja pomoc ale wiem ze sa osoby ktore zajmuja sie wystawianiem cegielek (gdybym byla potrzebna to wciaz sluze pomoca:oops: ) poki co robie kolejna wplate dla Finka - musimy uzbierac jakos ta kase

Posted

może jutro jechać (i jutro moglaby go zawiezc Iwona która byla z nim w tv tez) ale psiak nigdy nie chodzil tyle co teraz bo przeciez siedzial w klatce i lapka podobno z tego wszystkiego "smierdzi ropą" dlatego najlepiej byloby jakby pojechal dzisiaj :roll:

Posted

żebym wiedziała wczoraj nawet wieczorem to już bysmy jechali... a tak nie zdazę obrócić ze Śródmieścia na Mokotów, potem Bemowo, potem Mokotów i Torwar o 17ej...

tez nie mam już wiecej czasu na dogo bo mnie w końcu z roboty wywala... wiec jakby cos to podaje numer 502 502 099 . jutro rano (tzn 9-10) moge go zawieźć ale dobrze by było jakbym wiedziała dzisiaj (pózny wieczór jest ok - ja jestem nocny marek..)