Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy w dobrym temacie ale.. Bzikowa! Masz dziś urodziny prawda? Życzę ci wiele szczęścia, radości, zdrówka, spełnienia marzeń i wszystkiego co sobie zapragniesz :loveu: Dużo słonka i słodyczy Waxy życzy! Najlepszego! ;)

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='duzebzium']No nowy:cool3:
Trzeba coś pozmieniać żeby nie było nudno:oops:[/quote]

oj tak pod tym się podpisuje :eviltong:
Aaliyah spostrzegawcza z Was bestia :evil_lol:

[SIZE=1]p.s zajrzyjcie [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760"]tutaj[/URL] każdy głos na wagę złota[/SIZE]

Posted

:multi: my też tu jesteśmy

zapomniałam się pochwalić że "moja" Szyszeczka już dawno w nowym domu :p

Aaliyah zamierzacie się wystawiać w przyszłości ?

duzebzium jak tam maluszki i domki? :cool3:

Posted

A Tutina już w ciąży jest! :cool3: W brzusku ma ponoć 5 klusek, mają się urodzić pod koniec marca :loveu: Nie mogę się doczekać :loveu:

Posted

no wszystkie cioteczki w komplecie :cool3:

ewelinko jeszcze nie wiemy jak bedzie z wystawami czas pokaze :pkiedys tez mialam rodowodowego collie i jakos tak nas nie ciegnelo na wystawy :oops:ale nigdy nie mowie nie :evil_lol:

Waxy to niebawem zobaczymy galerie twojego szkraba :multi:czy juz wiesz jakiej plci bedzie maluszek ???

duzebzium ja to was podziwiam ,ze wy sobie tak dzielnie daliscie rade na tej wystawie :-o

Posted

tylko Bzikowej brakuje, ale ona się wczasuje :razz:

oj my też podziwiamy duzebzium za wystawy i za to, że radzi sobie z taką gromadką.. żałuje też że w tym roku byłam bez aparatu i nie obfociłam na kielcach whwt:shake: choć zdaję mi się, że bziumki chyba widziałam :cool3:

Posted

ojjjjjjjjjj ale cioteczka Bzikowa ma fajnie :cool3:takie wczasowanie to jest cos :evil_lol:

Ewelinko no to jak to tak zapomniec aparatu ;)musisz nastepnym razem koniecznie zabrac i zrobic fotorelacje :eviltong:

Posted

[B]Waxy [/B]ja tez zawsze mialam tylko pieski tutaj tez szukalismy pieska a bylo wiecej suczek :evil_lol:nie wiem jak plec ma sie do charakteru pieska ale mnie to zawsze przerazala cieczka u suni tylko to wlasciwie :roll:

[B]ewelinka_m[/B] skad ja to znam tez zawsze jak cos potrzebje to albo awaria lub jakis inny czynnik przeszkadza :mad:

ooooooooooo cioteczka [B]Bzikowa [/B]wrocila z wypoczynku

Posted

Dobrze mi się wczasowało ;)
Ale jeszcze nie odpoczęłam a jutro już szkoła :placz:

dziewczynki, na tym bazarku został jeszcze jeden śliczny breloczek z westkiem, bazarek trwa chyba do dzis wieczorem wiec spieszcie sie!!

[URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105245[/URL]