Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny mam tez taka nadzieje ,ze sie to dla tego pana zle skonczy :razz:.Mama taka nadzieje.
A z dzisiejszych news-ow bylam dzis z Frankiem u fryzjera wyznaczylismy sie na nasteony wtorek bo nie bylo wolnych miejsc :cool1:.ale inna rzecz mnie martwi pani nam powiedziala ,ze Franio bedzie do odebrania po kilku godzinach :crazyeye:matko jak on to wytrzyma jak on 5 minut w miesjcu nie umie wysiedziec boje sie bo on nawet godziny bez siku nie wytrzymuje ojjjjjjjjjjjjjjjj bedzie ciezko ..no ale z 2-giej strony to powinno chyba swiadczyc o tym ,ze recznie pieska trymuja jak sadzicie???moj chlopak smieje sie z Franka ,ze wyglada jak taki zulek z monopolowego:mad:bo rozczochrany ,bez zebow dzis mu 2-gi kiel wypadl wiec Franeczek juz nie ma wszystkich zebow z przodu :evil_lol:to jeszcze ten ''zapaszek'':eviltong:

Posted

Aaliyah pytałaś czy mogłabyś zostać z nim? :eviltong:
a co do zostawienia go na tak długo jeśli to profesjonalistka to z nie jedną bestią pracowała i powinna dać sobie radę :p
łohoho komicznie musi wyglądać taki szczerbatek

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Aaliyah pytałaś czy mogłabyś zostać z nim? :eviltong:
a co do zostawienia go na tak długo jeśli to profesjonalistka to z nie jedną bestią pracowała i powinna dać sobie radę :p
łohoho komicznie musi wyglądać taki szczerbatek

nie mozemy zostac :roll:chyba nigdzie tutaj u nas nie ma takiego salonu boja sie ,ze czlowiek sie nauczy????ale salon polecil nam nasz wet wiec mam nadzieej ,ze krzywda sie Franiowi nie stanie ..panie bardzo mile ale mimo wszystko obawy mam:cool1:

panie pytaly o wiek ogladaly Franeczka, pytaly o szczepienia, odrobaczenie bo bez tego nie przyjma pieska ..potem nas zapisaly i uprzedzily ,ze potrwa to kilka godzin mowoily tez o obcinaniu pazurkow uszkach ehhhhhhhh..no sama nie wiem

Posted

Tylko zaznacz jeszcze kilka razy, że chcesz żeby Ci psa WYTRTMOWAĆ a nie ogolić , bo różne rzeczy się dzieją...
A nie masz w poblizu zadnej dobrej hodowli ? Hodowcy najlepiej trymują bo to "ich rasa", przygotowują do wystaw i w ogóle znają się najlepiej.

Posted

wiesz co zaznaczymy ,ze chodzi nam o trymowanie tym bardziej ,ze Franek od jakiegos czasu zaczal sie potwornie drapac i cos czuje ,ze ta martwa siersc mu zalega bo wet kilkanascie razy sprawdzal i zadnych pchel nie widac skora jest czysta..

Posted

witajcie cioteczki :p dzis znalezlismy u siebie w ogordzie sroke ..na szczescie bylismy piewsi zanim znalazl ja Franio i jego kocie kolezanki :mad:.zawiezlismy ja do kliniki do veta tam zostanie w szpitaliku a potem przejmie ja jakas organizacja ..uffffffffff spadl mi kamien z serca bo jak sobie pomysle co by jej kotki sasiadow zrobily :placz:

Posted

Ja często na osiedlu widzę martwe ptaki, zwlaszcza gołębie, pewnie upolowane ale nie zjedzone przy koty.:roll: Na szczeście Bzik lubi gołębie tylko w formie żywej, martwe się nie ruszają to nie ma co się interesować - nie da się pogonić ;)
Dobrze, że Wasza sroka była jeszcze żywa :shake: rzeczywiście jakby się do niej kocica dobrała to byłoby nieciekawie...

Posted

no fakt w Polsce bardzo duzo w sezonie wyglegowym znajduje sie pisklakow ..moj tato ostatnio znalazl chorego golebia a ,ze tak jak ja kocha bardzo zwierzeta zabral go do domu tylko ,ze golabek mial pecha bo mieslimy wtedy jeszcze Fretke w domu i wystarczyla chwila nieuwagi tato zostawil go doslownie na moment w pudelku na balkonie a ta cholera Fredek sie zakradl i nie muszde pisac chyba co sie stalo :angryy:..tato dlugo mu nie mogl tego golebia wybaczyc ale tak to jest instynkt jest silniejszy :placz:.Dlatego juz wolalam zawiezc go do kliniki tu jest o tyle dobrze ,ze oni odrazu takie zwierzeta przyjmuja a potem dzwonia do odpowiednich organizacji te je przejmuja i zwierzak ma odpowiednia opieke.

Posted

No to będę pierwsza z życzeniami

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

I wszystkim życzę takiego wypasionego koszyka ze święconką!!:cool3:

Posted

Ja też kocham zwierzęta, ale jednak nie mogłabym wziąć takiego nieprzytomnego ptaka do domu, a potem do lecznicy. U nas w Ełku jest 1 lekarz ze specjalizacją na ptaki.
Wiele razy widziałam ''rozwalonego'' gołębia z flakami na wierzchu, ostatnio obok chodnika leżał kot... Nie umiem się w takich sytuacjach zachować...

Edit, żeby nie robić posta pod postem.
Duzebzium- pozazdrościć :)

Posted

Ja też niestety zdjęć obrabiać nie umiem:oops: Próbowałam się nauczyć ale za nerwowa jestem:evil_lol:

Nawet ściągnełam ostatnio darmowy program, ale nic mi się nie udaje.
za trudne to dla mnie.

Ale się dzisiaj namęczyłam z sesja koszykowa :( Zjadły wszyskie kwiatki i piórka łobuziaki...hihi

Posted

cioteczki kartki sa przesliczne :loveu:my takich robic nie umiemy :oops:

kaskaSz i widzisz tu jest o tyle dobrze ,ze ci pomocy nie odmowia tylko takim chhorym zwierzakiem sie zajma to mi sie tutaj bardzo podoba.

Posted

Ojj śliczne karteczki ;) Ja dam wierszyk może.. :evil_lol:
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych,
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!

Życzy Waxy wszystkim westo-maniakom ! ;)

Posted

:buzi:
Malutki baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.
Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja
I beczy cichutko: Wesołego Alleluja!

Wesołych Świąt życzymy wszystkim westomaniakom :loveu: