ewelinka_m Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 trzymamy kciuki za powodzenie w wystawie :) Quote
Inkaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='duzebzium']Enchantress* dzieki za zaproszenie, ale to ja zapraszam na ktoras wystawe. gdzie mieszkasz?;> [/quote]Niedaleko Łodzi! [quote name='ewelinka_m']trzymamy kciuki za powodzenie w wystawie :)[/quote] My też, my też życzymy powodzenia! :multi: Quote
duzebzium Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nie dziękuje...:evil_lol: Do łodzi na wystawe w tym roku się wybieram wiec sie zobaczymy:cool3: Quote
Bzikowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 zaba - napisz moze coś więcej nieco o suni /moze zdjecia?/, kontakt itp to wkleję na westie.net ;) O, Łódź jest 3-4 maja? I są tam równocześnie zawody agility, prawda? Ja bym chciała albo na wystawę (zalezy jak nam pójdzie w Toruniu) albo na zawody. Tylko, ze 5 maja z samego rana wyjeżdżam na Ukraine na tydzień ze szkołą i nie wiem czy będę mogła. Poza tym - to bardzo odległa przyszłość jeszcze ;) Quote
*zaba* Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ja tak troche przed szereg wyskoczylam z ta prosba.Dzis ma oddzwonic fryzjerka do ktorej suczydelko chodzilo sie fiokowac.Podobno kiedys tam,chciala Juvenke. Ta dziewczyna nie ma tu zdjec malej i to jest problem,chocby w zalozeniu watku. A tak swoja droga jak Wy je rozpoznajecie??? Jesli pani fryzjerka sie ne zdecyduje,to zaraz tu wroce,jesli sie zdecyduje tez wroce,coby odwolac alarm. Dziekuje. Quote
ewelinka_m Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 zaba to nam nie pozostaje nic innego jak tylko bardzo mocno kciuki ściskać coby fryzjerka się zdecydowała na korzyść psiaka :cool3: Quote
*zaba* Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Trzymac,trzymac,trzymanie nie zaszkodzi :) Szkoda tylko,ze tak sie stalo,psiutka ma 7 lat i nie powinna tulac sie po obcych. Powtorze pytanie: jak Wy rozpoznajecie te psiuty?? Quote
Waxy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ooo..Powodzenia na wystawie duzebzium. A tak nawiasem ja też się wybieram do łodzi. Ale na wystawę Terrierów :razz: We wrześniu chyba jest.. Mam właśnie dylemat. Pojechać do Łodzi na krajową III czy do Warszawy na klubowąIII? I nie wiem. *zaba* ale co jak rozpoznajemy? Jak rozpoznajemy westy? :razz: Widzę, ze wątek westików się "rozruszał" :D Quote
WinterGirl Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]my też trzymamy kciuki[/FONT][/CENTER] Quote
*zaba* Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Tak,jak rozpoznajecie westy. Przeciez one takie same sa... Oj laik ze mnie,ale sami powiedzcie... Ja zawsze kundelki mialam,to mozecie mi wybaczyc :) Quote
Inkaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='duzebzium'] Do łodzi na wystawe w tym roku się wybieram wiec sie zobaczymy:cool3:[/quote] Super! Jeśli miejsce będzie to samo jak co roku - to blisko jest do mojego przytuliska. Możemy się wybrać. :lol: [quote name='Bzikowa'] O, Łódź jest 3-4 maja? I są tam równocześnie zawody agility, prawda? Ja bym chciała albo na wystawę (zalezy jak nam pójdzie w Toruniu) albo na zawody. Tylko, ze 5 maja z samego rana wyjeżdżam na Ukraine na tydzień ze szkołą i nie wiem czy będę mogła. Poza tym - to bardzo odległa przyszłość jeszcze ;)[/quote] My się w ferie spotkamy - i mam nadzieje na wystawie również! Pooglądam Cię jak będziesz skakała z psem przez przeszkody. [quote name='*zaba*']A tak swoja droga jak Wy je rozpoznajecie??? [/quote] Każdy west ma w sobie TO COŚ. Nie mogłabym pomylić mojej suczki z psem Bzikowej lub z psami duzebzium. [quote name='Waxy']ooo..Powodzenia na wystawie duzebzium. A tak nawiasem ja też się wybieram do łodzi. Ale na wystawę Terrierów :razz: We wrześniu chyba jest.. Mam właśnie dylemat. Pojechać do Łodzi na krajową III czy do Warszawy na klubowąIII?[/quote] Ja będę i na Łódzkiej wystawie - i na Warszawskiej. Ty też pojedź na obydwie. [quote name='*zaba*'] Oj laik ze mnie,ale sami powiedzcie... Ja zawsze kundelki mialam,to mozecie mi wybaczyc :)[/quote] Ja w westowych sprawach nie laik, ale w kundelkowych sprawach również laikiem nie jestem. :lol: Quote
Bzikowa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Każdy west jest inny a już naprawdę różnią się psy od suczek. Nie tylko wyglądem (psy są większe zwykle.. przynajmniej ja takie mam wrażenie nie wiem jak reszta Westikowców;)) ale także charakterem ;) Ale rozumiem Cię, jak 3 lata temu jechałam po psa do hodowli to moje pierwsze pytanie brzmiało "o rany, jak pani je rozpoznaje!" ;) A teraz już sama rozpoznaję kilka jej psiaków ;) a mojego zawsze - poza tym on jest z górnej granicy wzrostowej. Trzymamy kciuki za 7-mio latkę. Potworny los ją spotkał. :shake: Quote
duzebzium Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Bzikowa'] O, Łódź jest 3-4 maja? I są tam równocześnie zawody agility, prawda? Ja bym chciała albo na wystawę (zalezy jak nam pójdzie w Toruniu) albo na zawody. Tylko, ze 5 maja z samego rana wyjeżdżam na Ukraine na tydzień ze szkołą i nie wiem czy będę mogła. Poza tym - to bardzo odległa przyszłość jeszcze ;)[/quote] E tam wycieczka:cool3: Ja 5 maja matura z polskiego ale i tak pojade bo westiki sa 3 maja... W samochodzie bede powtarzac...hehehe Quote
duzebzium Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 a nie za dobrze:shake:. Niemka nie docenila moich psów... hehe:p Quote
duzebzium Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [URL]http://http://www.westie.e-promo.pl/GLOGOW2008.htm[/URL] Wyniki i zdjecia na stronie Vertragusa:oops: Quote
Waxy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A jakie wy macie przydomki..? Bo ja nie wiem :evil_lol: Quote
duzebzium Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ashanti Lady World i Bianka White Bassi :cool3: Quote
Waxy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Aj tam, po 2 lokaty mają. Dobrze poszło :razz: Gratulację! A Taffy znowu atakuje.. :razz: Quote
ewelinka_m Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :multi: gratuluje nie było tak źle :multi: Likuś brawo! :multi: Quote
Aaliyah1981 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='duzebzium']Ashanti Lady World i Bianka White Bassi :cool3:[/quote] gratulujemy :happy1: ps Ashanti to od tej piosenkarki ???? Quote
duzebzium Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Aaliyah1981']Ashanti to od tej piosenkarki ????[/quote] a nie wiem dlaczego:oops: poprostu podoba mi sie ta nazwa... jego wymowa:oops: Quote
Aaliyah1981 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='duzebzium']a nie wiem dlaczego:oops: poprostu podoba mi sie ta nazwa... jego wymowa:oops:[/quote] ale tu sie nie ma czego wstydzic przydomek jest jak to sie mowi z klasa bardzo mi sie podba zreszta psiaki tez bardzo-jednym slowem nazwa adekwatna a Ashanti tez bardzo lubie :cool3: Quote
Bzikowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Duzebzium, wszystko zalezy od sędziego ;) wiec chyba nie ma się czym przejmować. Ja się boję o nasz występ w Toruniu. Aleee decyzja już podjęta jesteśmy zgłoszeni i zapłaceni :oops: No Taffulec wymieść muuusiał ;) Szkoda, że Lika opuściła coś dogomaniackie progi ;) Gratulujemy w każdym razie! :razz: Quote
duzebzium Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Bzikowa - nie ma sie czego bać:cool3: chodz mi tez sie na ringu rece trzesa:evil_lol: Aaliyah1981- dzieki:oops: Quote
Recommended Posts