Bzikowa Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 O hodowlę już się pytałaś dawno. Grandiflora. W Poznaniu będziemy MOŻE. Nie ode mnie to zależy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emidu Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Ja przed wystawa Nute trymowałam jakoś tydzień góra dwa tygodnie przed. Dzień przed wystawą czysciłam mąką a na samej wystawie jak jak pisała an bzik- czesanie, pudrowanie, tapir itd. Stolik ja tez nie posiadam, ale radziłam sobei bez niego. Fakt, ze zbyt wygodne to nie było, ale jak mus to mus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Emidu ale masz pomoc w postaci hodowcy czy kogoś znajomego? ;) Na wystawie czeszesz i dopieszczasz ją na trawie czy jak? Skoro nie macie stolika? Bo my będziemy mieli pomoc ze srtrony hodowczyni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emidu Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Na samej wystawie nie mam niczyjej pomocy. Trymowaniem zajmuje się Jarwik, więc psa mam zrobionego na tip top. No a na wystawie to tak jak pisałaś. Ręcznik i na trawie. Jeśli akurat jest to na jakiejsć ławce albo tak jak w Białym stoku były ustawione normalne stoły i tak się rozłorzylam na chwile. Nie jest to wygodne, ale inaczej nie da rady. Ale pracuje nad naciągnięciem rodziców na stolik ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 No to twarda jesteś :razz: My jeszcze nie mamy absolutnie wprawy więc pierwsze wystawy będą po prostu pod kontrolą hodowczyni ;) A potem , jeśli Bzik okaże się nie być goopim brzydalem, będziemy kontynuować 'karierę' (raczej dla sportu ;)) już sami bo wiadomo, ze nie na wszystkich wystawach będę mogła liczyć na pomoc. A chyba nauczył się już spokojnie stać w pozycji i nie odstawiać łap pod brzuch... Jeszcze chce mu wyklikać wystawianie tych łap do tyłu bo narazie sama muszę mu łapencje przestawiac. A w sobotę idziemy na ecco walkathon! Bzium ma bilet i jego kilosy też się będą liczyć (myślicie ze przetrwa 10 km?:eviltong:) . No i zabieram go też ze względu na socjlalizację przed wystawą.. Niby nie boi się chodzić po mieści, ruch uliczny to pestka ale na walkathonie będą tłumy ludzi i trochę hałas na początku więc z tym też chce go zapoznać zeby się nie bał na wystawie. Dlaczego nie ma tu żadnych warszawskich westów :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Trzymamy kciuki za bzika ;) To przyjeżdżaj do Gdańska! :razz: Masz Gwarancje spotkać mnie i Emidu :razz: Hej, Hej Bzik pewnie że ma szanse na wystawach :razz: ! Trzymam kciuki :razz: (ale ja lobię te buźkę :razz:) haha, no a tak w ogóle co słychać u waszych pociech? Zdrowiutkie ;) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Do Gdańska to trochę zbyt duża wycieczka z Warszawki ;) Poza tym my tylko tak dla sportu/zabawy idziemy. Spróbować naszych sił ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Masz śliczny bannerek :) Jak poszło bzikowi? Wytrzymaliście :razz: ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Chodzi Ci o walkathon? :razz: Wytrzymał spokojnie, twardy jest. :lol: A bannerek autorstwa Julix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Gratulacje :D! Twardy bzikusek :razz: A ty? Wytrzymałaś :eviltong: ? No bannerek fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Dałam radę, jak widać żyję :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelinka_m Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Aniu i jak było? :cool3: a banerek cudo :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Bardzo się Bzikowi podobało :diabloti: Mi też :D i okazało się, że mały jest niezniszczalny... przeszedł 10 kilosów a następnego dnia cały dzień latał za piłką..:-o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Łał, dużo ma sił w nóżkach :D No Aniu ty też :D Nie marudziliście tam :P ? Pewnie bzik podczas spaceru wystawił języczek, większość westów tak robi jak jest duszno :P Bo u nas w sobotę brzydko nie było ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patricia Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Napisałam coś, ale się pomyliłam. Jednak nie umiem usunąć posta, więc go edytowałam. Sorry za offa na offie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 To tu jest off top a ja go szukam :evil_lol: trochę późno ale.. jak wasze psy na wigilii się czuły? Powiedziały coś? :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Moje futro powiedziało, że ma dość tego zamieszania i poszło spać pod stołem :cool1: i nie przejmowało się kompletnie niczym :cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duzebzium Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Moje siedziały koło stołu z błyszczącymi oczkami:cool3: bo może akurat coś ze stołu zleci... :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 A zleciało :cool3: ? :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duzebzium Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 no wiesz tak mi przypadkiem z widelca spadało:evil_lol: hehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Najlepszego z okazji nowego roku ! :razz: Pilnujcie swoje psiaki! :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duzebzium Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 oj cicho cos w temacikach:shake: to może jakas rozmowe nakrece:cool3: Gdzie na wystawy wybieracie sie ze swoimi pociechami:cool3:? Może na jakiejś wystawie sie zobaczymy?:oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzikowa Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Tak jak mówiłam kiedyśtam będziemy się wystawiać w lutym. Konkretnie jedziemy do Bydgoszczy (a raczej Torunia ;)) 17 lutego. Już jesteśmy zgłoszeni i mam nadzieję, że nic nam nie pokrzyżuje planow!:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duzebzium Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 my do Brydgoszczy nie jedziemy:shake: troche za daleko:shake: Narazie jesteśmy zgłoszeni do: Głogowa, Rzeszowa i Katowic... Ktoś się wybiera?:cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelinka_m Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 oj niestety :shake: a w kielcach ktoś będzie? :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts