Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Po prostu jest bardzo zarośnięta. Niestety zarośnięcie psuje efekt westa... :shake:
A inna sprawa to to, że niektóre psy w typie westie mają lekko klapnięte uszy. Jest to wada.

Posted

Kurcze.. Te uszy wydaja mi się... Duże?
Chociaż może faktycznie to przez to, ze jest zarośnięta..

Ogólnie oglądnęłam tą stronę i coś mi tam nie pasuje...

Posted

[quote name='Bzikowa']Po prostu jest bardzo zarośnięta. Niestety zarośnięcie psuje efekt westa... :shake:
A inna sprawa to to, że niektóre psy w typie westie mają lekko klapnięte uszy. Jest to wada.[/quote]

[IMG]http://www.hund-katzen.de/West%20Leni%200.jpg[/IMG]

suka jest strasznie zarośnięta, a i włosy na głowie nie układają się jak powinny, dlatego widoczny jest taki efekt.

Co do tego 2 się zgadzam, Spaiki jest nierasowy niestety i bardzo często oklapują mu ucha :shake: żałuje, że jak 7 lat temu szukałam whwt nie miałam dostępu do neta, żeby znaleźć jakąkolwiek hodowle, bo wtedy w gazecie ogłoszenia o hodowlach były zaledwie 2, a teraz mamy całe strony hodowli :shake: już nawet nie chce mi się pisać co usłyszałam w zk jak zadzwoniłam z prośbą o pomoc w szukaniu hodowli.

Posted

Ewelinka ja miałam dostęp do netu w trakcie szukania whwt i co? Mam psa w typie, bo ciężko mi było poszukać co to rodowód...
A co do tej strony podanej przez Kisses, to jest podejrzana, popatrzcie ile oni ras psów mają, nie wiem czy to hodowla czy co, ale się nie dziwie, że west taki zaniedbany...

Posted

Adres tej strony znalazłam tu, na dogo. Ktoś pisał, ze ktoś z jego rodziny sprzedał psa do nich czy coś :roll:
Dokładnie. Za dużo ras, a psy nie wyglądają na zadbane... Takie jakieś...
Lekko mówiąc - coś mi śmierdzi tam...

• 2 months later...
Posted

Ogólnie niestety ludzie którzy mają Westie nie wiedzą że te psy powinno sie trymować,czesać dbać o sierść i takie tam. :-( I przez to nawet nie które psiaki z rodowodem nie wyglądają jak West.
Koło nas mieszkają chyba 3 westie i żaden nie wygląda na zadbanego. Nie wiem czy mają one rodowód czy nie. Ale wystarczyłoby trochę zadbać o te psiaki. :roll:

Posted

Mi to zawsze szkoda takich zaniedbanych westie :sad: Zawsze jak takiego biedaka widzę to sie zastanawiam czy właściciel nie wie że powinien dbać o sierść westie bo ta rasa ma właśnie takie wymagania czy o wszystkim wie ale po prostu nie chce albo nie ma czasu sie tym zająć :shake:

Posted

No niestety pewnie prawie wszystkie takie zaniedbane westie są z pseudo hodowli. :roll: Jak sie bierze psa z dobrej hodowli to hodowca mówi że trzeba dbać o sierść westa. I tłumaczy jak to robić i z jak często. Normalny właściciel psiaka na pewno o to zadba ale niestety też zdarzają się tacy którym nie będzie sie chciało o to dbać, a psa mają tylko po to żeby takie małe fajne było w domu. :shake:

• 6 months later...
Posted

czy ktoś z użytkowników forum moze mi powiedziec jak najłatwiejszym sposobem zrobic baner ? ;) chciałabym założyc galerię mojemu Lakusiowi ale jeszcze nad banerkiem popracowac muszę i start ! pozdrawiam dogomaniaków :loveu:

Posted

Najłatwiej jest wejść w dział OffTopic [url=http://www.dogomania.pl/forum/f38/]Off Topic - Dogomania Forum[/url] i poszukać jednego z tematów pt np. 'Grafika na zamówienie'. Kilka osób ma takie wątki. Tam się pisze jakie chce się wymiary, kolorystykę itd bannerka, wkleja się kilka zdjęć i dostaje się bannerek;)

Posted

dzieki ;)
ale wiesz wolałabym aby ktoś krok po kroku nauczył mnie sztuki robienia banerków :p
jest tu jakaś dobra duszycza która mnie naumie ? :user::user::user::user:
a i jszcze jedno pytanie mam --czy wasze białasy też nie chcą jeśc suchej karmy ? bo mój na początku tak przez tydzień zjada nową karmę a potem traci zainteresowanie i jest taki uparty i konsekwentny ze cały dzień potrafi nie jeśc dopiero pod wieczór coś łaskawie skubnie :placz: wcześniej miał karmę z łososiem i nie jadł a teraz z powodu alergii musi jeśc royala dla alergików i też to samo ( to znaczy na początku wcinał przez kilka dni a teraz ani tknąc nie chce :mad: a jak jest z karmieniem waszych westów ?

[quote name='Bzikowa']Najłatwiej jest wejść w dział OffTopic [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f38/"]Off Topic - Dogomania Forum[/URL] i poszukać jednego z tematów pt np. 'Grafika na zamówienie'. Kilka osób ma takie wątki. Tam się pisze jakie chce się wymiary, kolorystykę itd bannerka, wkleja się kilka zdjęć i dostaje się bannerek;)[/QUOTE]

Bezik ma prześliczny banerek i avatar jeśli można wiedziec to kto go to wykonał ?;)

Posted

Możesz napisać PW do któregoś z użytkowników oferującego te bannerki na zamówienie i poprosić o jakąś instrukcję.

Eee banner i avatar Bezika robiłam ja ale to są po prostu zmniejszone, wykadrowane odopowiednio zdjęcia i tyle... Nie potrafię robić żadnych grafik itd więc Ci nie pomogę.

[LEFT][SIZE=1][COLOR=Green][B][SIZE=2]Przeniosłam do tematu offtopic bo tu jest miejsce na takie dyskusje.[/SIZE][/B][/COLOR]
[/SIZE][/LEFT]

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam,
Jestem nowa na forum, poczytam troszkę i pewnie w niedługim czasie włączę się do rozmów :) Pozdrawiam wszystkie Westiczki i ich właścicieli!

Pozdrawiamy Angela i Lenka

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208142-ADOPCJE-WEST%C3%93W-chcesz-adoptowa%C4%87-odda%C4%87-lub-zg%C5%82osi%C4%87-przypadek-napisz?p=16929239#post16929239"]http://www.dogomania.pl/threads/2081...9#post16929239[/URL]

west w potrzebie
cioteczki zbieramy na transport-piesek błąka się po Sandomierzu, jutro będę wiedziała czy ma domek i potrzebujemy deklaracje na transport, na razie nie mamy nic;(

• 2 weeks later...
Posted

Zapraszam do westikowego sklepiku, mamy kubeczki, bluzeczki, portfel- wszystko w westikowym stylu :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/208743-Westikowe-gadżety-dla-Asa-który-wiernie-trwał-przy-grobie-pana-do-10.06-do-20.00[/url]

• 2 months later...
  • 1 month later...